Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Hehe.. cu povestea mea de groaza... poate daca nu stateam ca un zombie cu 20 de kile peste norma, 4 zile toride in spital, sa ma bazaie mustele si sa respir aerul ala infect, sa transpir ca un bou la jug in fiecare 10 minute, sa nu am unde pastra ceva de mancare.... poate ca nu resimteam asa nasol cele 4 ore...
Cred ca la fel de nasoale au fost orele de dupa... Eram asa drogata de ce mi-au pus pe perfuzie ca dupa ce am nascut si mi-au pus-o pe Eliza pe piept, am crezut CA DOARME!!! Ca nu am auzit-o tipand. A avut lipsa de oxigen si apgar 8, scrie si in fisa de externare de lipsa de oxigen, probabil ca si ea era drogata mititica.... Si a stat cateva ore la oxigen. Iar la post partum, eu eram singura care nici nu puteam misca buzele sa vorbesc... Restul fetelor n-aveau nici o treaba. Ba chiar era una care nascuse prematur si ii turuia gura de numa'... Iar in salon, mi-am revenit dupa vreo 2 zile, dar pana atunci nici nu puteam tine fata in brate, nu aveam putere... cum era sa o hranesc corect??? Si ea plangea noaptea, iar asistentele dormeau cine stie pe unde... ca nu era nici una de gasit... V-am zis, faceau si misto de mine, ca nu are copilul dinti, ce ma plang ca "m-a muscat".... Si mie imi sangerau mameloanele. M-a tinut in spital de marti pana vineri, adica mult pentru o nastere naturala, nu?
Vai de capul nostru cu servicile noastre medicale!
Una macar... nu venea sa intrebe daca a mancat copilul, sau sa imi spuna CAND sau CUM trebuie sa manance, cand trebuie sa o pun la san dupa nastere.... Una macar nu venea sa te ajute sa ragaie copilul, iar eu nu puteam sta in picioare, in fund nici atata....
De-asta sper sa nu ajung la spital decat cand nasc, sa nu fie noapte, sa nu fie weekend, sa nasc repede si sa plec repede acasa...
Nu mai spun ca aveau un bidon ca detergentul de vase cu un sapun lichid in el... Cu ala spalau bebe... Il puneau sub chiuveta din salon, dadeau drumul la apa fara sa o regleze - de atunci a ramas Eliza cu frica de apa fierbinte, de nu m-am inteles cu ea la baie cateva luni, urla ca din gura de sarpe.... si sensibila la fierbinte, si la baie si la mancare.... cred ca au oparit-o ca altfel nu imi explic de ce urla asa cand o spalau alea... - Dadeau cu sampon cum dau eu cu detergent pe buretele de vase...
Asa ca.. iti doresti pe al doilea, sigur ca ti-l doresti, si te bazezi doar ca uiti repede, dar amintirea nu dispare, ca nu are cum. Pentru mine, nasterea a fost si va ramane cea mai traumatizanta amintire. Nu se compara nici cu operatiile pe care le-am facut la ochi, nici la corzile vocale, cand am stat 6 saptamani in spital, nici cu cele doua operatii la maselele de minte... Eeeehhh.... sper totusi ca cei 5 ani care au trecut au mai schimbat lucrurile si mentalitatile din sanatate, ca spitalul si medicul mi le-am schimbat singura...

Na ca v-am povestit acuma... Despre shortzul de macelar, patat de sange al doctorului si ale "picanterii" o sa va povestesc dupa ce nasteti, nu de alta, dar poate va razganditi

SUN - sa fie intr-un ceas bun cu "insarcinarea" finilor! Bravo! O sa fie copiii de varste apropiate. Baiatul nasilor, in afara de faptul ca e baiat mai e si cu 3 ani mai mare ca Eliza si nu prea au lucruri in comun.... NIciodata nu au avut...

JJOVI - si eu ratasem mesajul tau de la finalul capitolului anterior. O sa fie bine, clar, tinem pumnii pentru ceza, si pentru BB Uca Raluca

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Hai ca revin si eu dupa ce am terminat toata curatenia la etaj si am si facut un dush.
Da ce meci mah se putea sa nu o dam noi in bara? Mutu ca si Terry cand e mai imp rateaza.
Sorelix asa si eu injur si ma atac mai ceva ca barbatamiu la meciuri de aia azi am zis ca nu stau oricum auzeam de la tv ca era dar tare si de la urlete lui al meu. Arianna se distra.
Acu ea face nani dupa baitza eu am pus sa fierb pastele sa le arunc la cuptor ca sosul e gata si am mai citit ce ati mai scris.
Jjovana tinem pumnii sa fie bine.
Bujo deci pot sa apelez cu incredere la tine, nu? Ca am ceva tinte pe aici.
Ingry asteptam pozele.
Bujo eu nu am reusit sa vad pozele tale nu imi deschide pagina. Mai incerc.
Sorelix felicitari finilor si sarcina usoara si bebe sanatos si papacios. Da mah mi s-a pus pata ca vreau sa iasa bebitza pana pe 21 ori fix pe 21 ori pana pe 21 sa fie aceeasi data ca si sorasa. Acu om vedea...
Flo ms ca mi-ai zis Miky am trecut-o acolo pt ca a zis ca i-a mutat data pe 30 dar am uitat eu sa schimb data. Am modificat si la tine.
Rontzy acusi merg si eu sa vad pozele ca acu is cu papa.
Uff atata ma duce memoria, mai revin da tre sa fug la bucatarie acu.
Sorelix si eu tot cu Olanda. Si data trecuta tot cu Olanda am tinut, nu imi plac italienii. Nu am un motiv ci asa pur si simplu. Si la celelalte meciuri am tinut cu Portugalia.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 12 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Saru'mana Anku! Si eu sper sa fie bine, pt ca au pierdut o sarcina in decembrie! Ei sunt niste minunati...ingerii mei pazitori! (dentistii care ne scot la opera, v-am povestit eu).
Mai, e impresionant ce povestesti tu! Cred insa ca de data asta ai facut o alegere buna cu spitalul si doctorul si s-au mai schimbat si vremurile! Sa ne ajute DD pe toate!

Cuscri n-am invatat-o bre multe..cu 3,4,5 litere asha..cuvinte cu greutate si valoare!

Noi am fost si-am luat shaorma...noi ca tzaranii, ne-am luat "d'aia mare"...e cat o sticla de cola, zau. Nici nu puteam s-o tin in mana...shaorma, sa ne intelegem:)). A fost buuuuna si iuuute, acum merge si berea bine si digerarea meciului. Meci in care sunt fan Olanda.

Anutzo, ma gandeam, nu mai bine ii faci tu program sotului cu sex dimineata, pranz, seara??? Ca poate-poate vine Maria si nu mai e nevoie de inducere. (io-i fac lu' tati nostru, poate prindem zodia gemeni, totusi )

Cum ziceam, ma intorc la meci! Mai viu io, ca-s in faza de logoree stresanto-depresiva:))

SUN 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Gabriela uitewww.semwa.eu/products/Produse-marca/Hauck/C-259rucioare-Accesorii/Carucior-Buggy-Speed-Sun-Plus-H-Cross-rosu.html" target="_blank">aici caruiciorul bebelinei.A fost 749 RON cu tot cu scoica la Miniblu.
Sylviuta sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!

Mai super tare meciul.Sincer nu ma asteptam sa joace asa de frumos ai nostri .Acu se putea si mai bine...dar hai sa nu fim suparati!

Kimmy37+Timeea Kristina AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am revenit si eu...bai, iar am mancat prea mult, simt ca plesnesc si am mai baut si un pahar de bere...
Silviutza, nastere usora si bebe sanatos!!!!

Sun, multumesc de lamuriri; da , e dificil cu copialsii de 1 an, sa vad maine ce pot sa cumpar , ca si ieri am cautat , dar nu am gasit nimic dragut. Sa va fie de bine shaworma!!!!
Bujo, sa stapaneasca sanatos Filip lucrusoarele( de altfel, minunate). Si mie mi se pare ca ti s-a mai alsat un pic burticutza.
Despre botez, nu stiu ce sa zic, nu am mai fost la un botez de ceva ani... Poate stiu fetele...
Tecky, multumesc . Sa stapaneasca sanatoasa Ralucutza cele 4 perechi de cercelusi.
Dma,
Anka, da , suntem invitati..Sincer, nu m-am gandit sa ii intreb de ce au nevoie...E horror ce povestesti tu de cum a decurs nasterea Elize...da cu ce doctor ai nascut, ca sa stie si restul lumii si sa il ocoleasca...INUMAN!!!
Trmit repede mesajul asta ca am mai pierdut unul mai devreme...sper sa nu imi pice iar netu..

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

nici o veste de la silvyuta?

eu nu prea pot sa va citesc,am niste dureri,simt ca innebunesc.si,colac peste pupaza,ma dor vreo 3 masele si de azi a inceput sa ma doara si operatia,undeva,in partea stanga.am si facut efort de la inceput,bebe scartaila ne tot freaca noaptea,se trezeste din 2 in 2 ore,cand plange zici ca l taie cineva,tipa mai degraba.papa cate 60ml lapte si trage tare,se ineaca,apoi nu mai vrea si tot asa...ce aiurea e ca n am putut sa alaptez..oricum n am avut lapte deloc in primele 5 zile,desi am mancat la greu galactogil...apoi,cu tot mulsul meu cu pompa,nu mi au curs mai mult decat cateva picaturi,insa faceam febra zilnic si am luat antibiotic pana ieri,asa ca...faza e ca desi nu m am strans,nu am luat nimic sa nu mai am lapte,pur si simplu nu mai am ...
ma gandesc cat am tras si inca mai trag...sunt epuizata,aproape ca nu ma mai tin pe picioare..in fiecare zi spala biberoane,fierbe le,intinde cate 2/3 masini de rufe,strange altele,calca le,spala vase,tine te si dupa fundul lui cris ca nu papa singur,noroc cu sotul care e acasa pana la sfarsitul lunii,ca altfel cred ca imi luam campii.mama s a dat la fund ca de obicei, a venit in primele 2 zile si m a ajutat putin,apoi mi a spus sa n o mai chem,ca nu mai vine,vrea sa se odihneasca...offf...
hai ca nu vreau sa va stric cheful,o sa ma intru cand m oi simti mai bine,desi nu stiu cat mai e pana atunci..tb sa ajung la buc la chirurgie,la control,,dar nu cred ca rezist in masina atata drum,n am cu cine sa l las pe bebe si tot asa...

va doresc o noapte relaxanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Kimmyfoarte dragutz carucioarul, sa-l stapaniti snatoase. si eu ma gandeam la un model Hauck dar la cel cu portbebe.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Anka impresionant prin cate ai trecut la nasterea Elizei. acum sigur va fi mai bine.

Mona imi pare rau ca te chinui asa tare, Doamne Ajuta sa te recuperezi cat mai curand.

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Ca tot vorbiti de kilograme, eu am pus deja 15 (la 32+ saptamani)
Picioarele de cand cu mutatul s-au umflat ingrozitor de tare, dar si am stat numai in picioare toata ziua. La maini inca nu am observat vreo schimbare considerabila, Inca imi intra toate inelele pe degete.

Eu am o mare problema. Nu am vrut sa spun nimic crezand ca e ceva temporar, dar se pare ca nu e asa. De 4 nopti ma mananca ff tare pielea pe intreg corpul. Ma trezesc de cel putin 2 ori pe noapte, ma duc la baie si ma scarpin ca o maimuta peste tot. Uffffffff...e un mare disconfort. Inca dupa prima noapte am facut un browse sa vad daca are legatura cu sarcina. Initial m-am panicat si am sunat doctorita care a zis ca e ceva 'normal' in timpul sarcinii. Ar putea fi ceva complicatii de la ficat dar sa stau linistita pentru moment. Totusi m-a chemat pentru un test de sange. Saptamana viitoare miercuri ma vad cu ea...sper sa fie totul bine si sa fie doar o reactie a hormonilor pe timpul sarcinii. Voi ce parere aveti???

Ingry 32+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Ankalaura, am vrut sa vad si eu lucrusoarele lui bebe dar nu sunt pe Picasa. Unde le pot vizualiza?

Ingry 32+ Alexandru David

Mergi la inceput