Mamici norocoase de sept-oct 2008 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si al meu tot la o terasa dar cu fratele lui...(apropo daca ma sunt bilete in avionul ala vreu si eu unul pentru cumnatul meu ca nu il pot suporta!!!) si cu altii baietii!!!
Eu as fi vrut sa stea cu mine sa imi dea mai multa atentie dar asta e...sensibilitati de garvidoasa!!!!

Diana
28+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Al cui era regulamentul ? I-am dat print si il avem lipit pe usa

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Hmmm Dya mie nu mi se par chiar sensibilitati de gravidoasa...eu cel putin nu as putea concepe sa vad meciul singura, adica inteleg daca nu imi placea si nu ma uitam dar daca tot ma uit de ce sa se duca singur fara mine...dar asta e parerea mea si se aplica numai in relatia mea, fiecare stie ce are acasa. fetele!

26+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Diana si eu tot singurica sunt...dar eu nu am vrut sa ma duc, ca la noi este o vreme fffff urata,tuna, ploua si e frig. Asa ca eu nu am de gand sa racesc. Dar pe mine nu ma deranjeaza daca asa cateodata mai iese cu baietii. ca doar si eu am seara fetelor si am facut o intelegere foarte faina. ....ca doar tot timpul suntem impreuna...asa cate o zi la cateva luni chiar e ok. Asa ca nu fii suparici...ne tinem de urat una alteia. Multi pt. tine!!!
HAI ROMANIA !!!

25+Andrei
BEBE al nostruAMR 15 saptamani !!!
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Da andreea asa cred si eu dar aud vechea poveste sunt numai baietii acolo ce sa faci tu?si acum mai nou...cum sa mearga o femeie gravida la terasa unde sunt barbati care injura si vorbesc urat?Tu trebuie sa stai acasa sa te odihnesti

Diana
28+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Da pai incearca si ei sa ne protejeze cat pot Eu zic ca va veni vremea si cand ne vom lua revansa...
Cred ca suntem off-topic

25+Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Toate va uitati la meci?? Io in semn de protest ma uit la stiri la PRoTv. Ati vazut stirea cu bebelusul de 3 luni lasat in masina?

_
Our future determines our past
Fasolica de S28+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

July eu nu ma mai uit la Stirile protv de vreo cativa ani.....dar in general nu ma uit la stirile despre copii, crime si alte plansete.Nu vreau sa ma stresez singura. Incerc sa ma protejez

25+Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Muuh am vazut pozele, ai n baietel superb si sunteti o familie tare frumoasa plus ca burtica ta nu e asa de mare.

Ma uit impreuna cu fata mea la meci

HAI ROMANIA

am pus poze noi cu mine burticoasa rau de tot si cu tati si nasii nostri

23+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Am reusit si eu sa pun o varianta mai scurta de eco de la 21 sapt...

Valentina 23 +

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput