Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Ptiu ptiu ce desteapta e nor'mea.

Dana sa stii ca si eu am observat ca Adelise invata si imi ta mai repede copiii decat pe noi oamenii mari. Inainte sa zica altceva decat aaaaa si oooo am fost cu ea in vizita la o pritena cu o fetita mai mare cu 2 luni jumate care zicea multe (in special pt ca parintii vorbesc numai in romana deci nici urma de copil confuz ca al meu) si cand am plecat exat pe drum a incept fie-mea sa zica da-da, ta-ta adica consoane. Urmatoarea data cand ne-am vazut cea mare zicea deja mama, Adelise nimic. A doua zi hop si Adelise baga la ma-ma. Si de la Cosmin invata multe, face cu mana, face ploicica cu buzele, face ca masina brummmmm probabil ca-l vede pe Cosmin. Cel mai haios e dimineata cand o intreb unde-i Cosmin? Ea rade de zici ca am intrebat-o "unde-i clovnul national?" Apoi repede in 4 labe la camera lui unde se sprijina in picioare pe usa caci stie ca se deschide (nu merge iala sa inchida bine) si apoi iar in patru labe la patul lui unde il trage binenteles de par. Si Cosmin rade de zici ca l-a pupat nu ca a incercat sa-i smulga parul.

Back to work.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua/seara si de la noi,

Azi am stat acasa ca deh, dupa o sapt de cresa trebuia sa se imbolnaveasca un copil. Sonia a facut febra ieri, brusc si dintr-o data. Periodic, la 4-8 ore ii creste temperatura la 38,6- 39. Mananca f prost dar nu are nimic altceva si as fi crezut ca e de la dinti, ca baleste la greu si mai scanceste cu mana in gura. Dar baietelul unei prietene, care merge la aceeasi cresa are exact acelasi lucru si a debutat in acelasi timp. Deci sunt mai mari sansele sa fie o viroza, stam si asteptam sa vedem cum evolueaza.
E asa de dulce matza mea ca mi se rupe sufletul cand o iau in brate si arde toata. Si e maraita, se vede ca nu-i in toate apele.

Cristina, Diana, Luna, Carla, Dana, multumim ca ne-ati admirat.

Luna, Sonia nu sta cu ochelarii pe ochi, cum ii simte cum ii smulge, eu sper ca la mare o s-o deranjeze suficient de tare soarele cat sa-i suporte. Daca te uiti in poza, o sa observi ca o tineam de maini ca sa nu si-i scoata. Ce frumos se joaca Adelise si Cosmin.
Si Sonia il mai zmotoceste pe Victor, dar asta plange de obicei. Altfel se mai joaca si ei impreuna uneori dar mai au de lucrat la proceduri. Deocamdata incercam sa-l invatam pe Victor sa nu-i mai smulga jucariile din mana si sa-i dea alta jucarie daca i-o ia pe a ei.

Alina(anya), La Multi Ani, sotzului. Sa-ti traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii. Petrecere frumoasa toata luna iunie.
Naspa ca incepi serviciul, cine va sta cu fetele?

Carla, uitasem sa-ti spun ca v-am admirat la mare, pe voi ca familie dar mai ales pe Sabina, e dulce foc si are trasaturi f frumoase.

Dana, mama lui Daria, revin cu intrebarea unde e facut poza aceea unde sunteti voi doua (fete frumoase) langa o piscina?

Pup fetele, o seara buna,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Anya20 sotului tau si din partea noastra.
Luna1 noi o sa stam la sora mea in Suffork. Dar sunt sigura ca vom vizita Londra, Cambridge etc. Voi unde stati?
Simo78 De fiecare data cand ma uit la Ingrid simt iubirea si bunatatea lui Dumnezeu care s-a revarsat asupra noastra. Laudat fie Domnul pentru binecuvantrile Lui!

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Cristina noi suntem in afara Londrei la 20 min in NW intr-un orasel numit Watford. Va asteptam!

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lunitza,multumesc frumos acum e mai bine,sper sa fie ok si la noapte .Papusica ta e o dulce ce mult isi iubeste ea fratiorul.Vreau neaparat sa ne intalnim problema e ca eu nu conduc adica am picat examenulPoate ne iantalnim undeva la mijloc dar sa fie si o zi mai frumoasa iar Valdut fara nici un virus in dotare

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Mami de Anya, si multa sanatate sotului! Petrecere frumoasa!

Luna, multumim pentru pupicii virtuali, trimitem si noi copiilor tai frumosi! (i-am admirat in pozele noi, ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta).

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Luna, mamii ma bucur ca v-au placut pozele noastre si desigur, de noi!
Am vazut-o pe Adelise in concediu si m-a dat gata cu costumele ei de baie.
Mamii, da, bretele sunt cele care tin pantalonii si sunt sigura ca i-ar sta f bine si lui Ale.Si mie imi plac f mult , de aceea are 3 perechi.
Am vazut si eu ceva poze:
Karli, Adeluta seamana cu Degetica pe o frunza, atunci cand calatoreste pe apa( in pozele in care sta pe paturica verde). Sper ca nu te deranje3aza comparatia, dar Adeluta e asa delicata si frumoasa...
Anto, ce copii reusiti ai! Stiu ca nue usor pt. ca sunt amandoi mici, dar cred ca merita efortul! Sanatate Sofiei!
CarlaV, ce frumoasa e Sabina pe malul marii!
Cristina26,ma bucur sa te "vad" din nou!Ce mai face scumpa Ingrid?
Lavi, am vazut si eu filmuletul cu Lori mergareatza si m-a uimit ce viteza are!
Anya La multi ani sotului! Imi pare rau ca trebuie sa renunti la alaptare, dar asta e situatia! Eu nici nu vreau sa ma gandesc la acest lucru, sper sa alaptez cat mai mult.
La fel ca si tine, si eu m-am straduit f mult si de aceea te inteleg f bine.
Ddanagh, popam Dariutza !
Vivela, Lia, Mykhy, Alina.a, mi-e dor de voi!
Despre noi nimic nou, pe-afara sau pe la tara ne petrecem vremea, ca doar e vacanta!Inca n-am stabilit nici o plecare la mare sau la munte, dar nu-mi trebuie prea mult sa ma sui in masina si sa plec cu Mihaitza asa, pe nepusa masa. Chestia e ca nu prea mai vrea sa stea in scoica, se plictiseste repede si cat de curand o sa-i iau scaunel pt 9-18 kg. Imi face cu ochiul Chicco key 1, dar inca nu m-am hotarat
Va pupam!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Editez pt. ca am trimis de 2 ori acelasi mesaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimeneata!
Vad ca nu a dat nimeni o asa ca va rog sa serviti una cu lapte de la mine.
Anya sotului! Se pare ca o tineti tot intr-un chef. Nu am reusit sa citesc tare mult din carte dar mergem cateva zile la socrii si sper sa reusesc atunci. Am admirat pozici frumoase. Sunteti o familie foarte frumoasa si fericita.
Am mai vazut poze cu Adelise si Cosmin, Adeluta, Daria, Alex, Sonia si Victor Sabi, Ingrid si filmulete cu Lorina (ce frumos paseste ea) dar si cu Daria cea curioasa. Sper ca nu am omis pe nimeni. Fiecare copil are ceva special, sunt niste frumosi.
Anto sanatate multa strumfitei tale. M-am bucurat ca ai pus poze caci imi era dor de voi.
Ca de obicei nu pot sa scriu mai mult caci cineva plange sub scaunul meu. poate revin mai tarziu

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Moldoveanca/Teo iti raspund aici. Ne putem intalni cand vrei tu, eu conduc si sunt libera de miercuri pana vineri in mod normal. Nu cred ca sunteti departe de noi oricum. Si eu am picat carnetul de doua ori pana l-am luat asa ca nu e nimic nou, astia sunt tare exigenti. Pupici lui Vladut si sa va faceti bine.

Multumim ca ne-ati vazut pozicile. Va pupam pe toate fetitele si baieteii in mod egal.

Azi bag la munca la greu, cel putin asa zic acum.

Mergi la inceput