Laptele ???
Stie cineva: laptele din ce luna de sarcina poate sa apara? Sau apare numai dupa nastere. Cum este normal? Cand curg sanii?
Nu radeti de mine, dar ... nu stiu si tre' sa invat.
firewall
Raspunsuri
Scuffy spune:
stiu ca apare in timpul sarcinii, dar nu stiu exact cand. o tipa o data mi-a zis ca deja avea lapte, dar era luna a 2-a si mi s-a parut putin credibil, eu am 18 sapt. aproape si nu am inca lapte. mai incolo probabil, dar nu stiu cand.
scuffy
parpalak spune:
Oricind. Si se numeste colostru. Laptele "pe bune" apare dupa nastere, intr-un interval de doua zile pina la doua saptamini.
Sanatate la bebei si mamici.
pisi_ella spune:
Eu am avut in ultimele 2 luni de sarcina un colostru aproape transparent...Din cand in cand curgea cate o picatura...Dupa nastere, in prima saptamana, a fost colostrul cel...adevarat, adica primul lapte, care are o culoare mai galbuie si care este foarte hranitor pt bb si ii asigura imunitate...
GabiG spune:
Stiu ca la a doua sarcina apare mai devreme. Eu am avut prin luna 7-a citeva picaturi, dar nu f mult.
si Francesca 1an2 luni
Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!
http://f1.pg.photos.yahoo.com/adigabi
amik spune:
scumpa mea,prima oara cand mi-au curs sanii eram prin luna a 5a.si au tot tinut-o asa pana am nascut!ma trezeam ca-mi picura ceva pe maini...si surpriza!
asa ca...bafta!
catia spune:
la mine au aparut cateva picaturi prin luna6-7 cd am strans mamelonul.a fost o curiozitate si spre bucuria mea au aparut catieva piucaturi.dar acum gata.sper ca la nastere sa abunde
f irewall spune:
Va multumesc la toate!
Tre sa recunosc ca atunci cand am vazut tricoul un pic patat si mi-am dat seama ce se intamplase, m-am speriat tare rau. S-a intamplat o singura data. Dar acum cu explicatiile pe care mi le-ati dat m-am linistit!