Mamici aspirante din nou (34)
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Jasmin nu ajung prea curand in parcul ala ca dupa servici merg la spital la tata si ies doar o ora seara cu Maria intr-un parc de cartier.
Alina bine ai venit
Veronica dai cat poti lactate ca se mareste si nu o sa mi vrea nimic,asa am patit eu cu Maria
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
Jasmin012 spune:
Buna, fetele... ce ma bucur ca se mareste grupul ![]()
Eu sunt in Z1... naspa... zilele trecute mi-a fost putin greata intr-o seara, dar ma gandeam eu ca nu trebuie sa sper prea mult... si azi, surpriza de musafiri nepoftiti...
Ancuta, sanatate tatalui tau. Lasa ca gasim noi un moment candva, si noi suntem cam ocupati si ne miscam cam greu spre parculetul ala. Ai auzit de Ramo? Imi pare tare rau pt ea!
Sper sa ramana gravi din nou, cat mai repede...
Alina, bine ai venit printre noi.
Larisa, nu mai fi zgarcita, scrie si tu mai mult.
Veronica, pai sa-ti spuna dr ce sa faci sa mai creasca endometrul. Eu am intrebat si cica poti ramane gravi si daca e de 6 mm, chiar daca e cam subtire. Tu cu endo de 7 mm esti ok, nu te speria. Dar poti cere si parerea fetelor de la endometru. Nu te lua dupa doctori mereu. sa stii ca pe-aici sunt fete care stiu despre subiectele astea mai multe decat stiu unii medici. Le cunosc de vreo 3 ani pe unele si iti spun ca sunt ca niste enciclopedii, mai ales cele de pe la FIV. Le poti intreba ceva cu incredere. Tot ele ar putea sa-ti spuna si cum poti sa-ti maresti endometru cu ceva plante si ceaiuri. Eu asa cred.
Despre puiul tau, ce bine ca mananca branzica facuta cu calciu lactic... al meu nu vrea, m-am cam saturat sa mananc singura cate una castronel de branzica de-aia. N-o vrea nici in mancare.... branza topita la triunghiuri se topeste mai bine in piure si il mai pacalesc asa.
Fetelor, eu cred ca o sa reincep, in curand, sa mai iau branca ursului si napraznic. Acum aproape 3 ani au dat rezultate, poate am noroc din nou 
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Jasmin012 spune:
Buna dimineata, bate vantul si pe-afara si pe-aici?
Jasmin si micutzul
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Jasmin012 Larissa, pai nu ai mult de cand incerci... 2 luni e putin.... Eu am cam un an, dupa cum am mai spus.... Si prima data am reusit sa raman graviduta dupa vreo 4-5 ani de incercari. Acum Lucas are 1 an si 9 luni, pe care le implineste chiar maine si am dori si noi o surioara pt el. Ingeras, imi pari cunoscuta, dupa ID... te stiu de pe aici... poate chiar de la aspirante, de acum aproape 3 ani, e posibil? Nu-ti pierde speranta, poate da DD si reusesti. Niciodata nu poti sti. Ce frumos e numele fetitei tale... cat are? Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an |
Buna,
dap, ma stii de la aspirante, acum cativa ani m-ai vazut tu, dar eu eram deja aspiranta de mult :) Maya are 2 ani 9 luni, este nascuta in decembrie 06. Eu am trecut prin multe dupa ce am nascut-o ref bb2, asa ca la mine sansele sunt ff mici, dar nu 0, deci speram!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
mikka spune:
Doamnelor, bun gasit!
Am auzit ca sunteti in recrutare de mamici aspirante la bb2 si m-am gandit sa ma inrolez
. Am o caprita de 4 ani si jumatate, si de vreo 7-8 luni muncim la un fratior dar pana acum nu s-a intamplat. La prima am ramas natural, fara tratamente, acum insa am inceput luna trecuta monitorizari si teste de ovulatie. Acum sunt la z1
dar ne asteapta 2 saptamani de concediu si sper sa ne intoarcem 2 in 1
.
ancadragoman spune:
Daca nici cand va face omul cinste nu apareti atunci camd?![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
mikka spune:
Anca, Sa traiasca micutza Maria, sa se faca mare si sanatoasa si desteapta si frumoasa! 
La fel tuturor sfintisorilor si sfintisoarelor de azi!
ancadragoman spune:
Mikka mersi mult,vad ca fetele nu mi-au onorat invitatia
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Jasmin012 spune:
Neata...
Anca, scuze, ieri nu m-am putut conecta, asa ca n-am fost pe faza la sarbatorirea Mariucii tale...
O rugam sa ne ierte si sa primeasca, cu o zi intarziere, pupicii pe care-i merita 
Mikka, bine ai venit! Te asteptam cu vesti bune, de 2 in 1, din concediu.
Ingeras, imi pare rau sa aud ca ai trecut prin multe, nu-ti pierde speranta si poate da DD sa reusesti din nou si sa-i aduci Mayei o surioara sau un fratior, 
Jasmin si micutzul
ingeras26a spune:
si mie sa-mi traiasca Maya, ca o cheama si Maria! si voua sa va traiasca Mariile!
pupam!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!