Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MANDY, felicitari! sa va dea Domnul multi, multi ani inainte!
multumesc tuturor pentru urari, a fost frumos de ziua mea , sunt si in vacanta,sper doar sa reusesc sa-l fac pe Serban sa pape mai bine, asta e lupta mea pentru vara asta!
sanatate tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anda, pic si eu ca musca in... unde nu trebe, dar am citit discutiile si mor de curiozitate: fratele meu e nascut pe 22 nov. 1971 dimineata si unii zic ca ar fi scorpion (adica familia), altii ca sagetator. Iar tatal meu pe 22 sept. si la fel, unii zic ca ar fi balanta, desi el stie ca e... fecioara. Te intreb si eu pe tine, cum e corect? Multzam mult de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Schimb scutecul

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

am abandonat bagajele ptr forum
miine plecam la Moeciu cu firma mea, si in drum il las pe zuz la socri, la Ploeisti...si voi sa traiti.
in program ai lui au sa-l tina o saptamana :zoo,salina,nu`s expozitie cu dinozauri,fantani arteziene-na ca au si ei,dar nu au metrou-, probabil il vom lua inapoi duminica sau mai rau, vine mamaie de la bucale sa-l duca akas.
pana acum nu a stat decat cate un wk fara noi, dar la noi akas, nu stim dc o sa stea in deplasare.
febra nu a mai facut deloc, nici muci.

Anda foarte tare faza cu a cata. si retorica intrebarea. nu putea fi decat prima.

Mandi
petrecere frumoasa si cu multe surprize!

Mihaela mi-e dor sa stau langa tine sa te aud cum povestesi.

Joy
daca ramane zuzu la Ploiesti ma fac menajera macar o zi.sau vrei baby-sitter?eu nevasta ptr Cristi n-o sa fiu sa fie clar!

Mergi la inceput
Mergi la inceput