Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare ...

mi-am platit avans pt mare(7-13 August)...vom merge la noi anul acesta la insistentele sotului ...daca era dupa mine alegeam :Italia Grecia,Croatia(dar mi-a promis pt la anul...)
daca a fost cineva la "Complex Flamingo"-Eforie Sud...vreau ceva impresii!

Sotiorul meu e la Bucuresti...eu mi-am cam facut de cap zilele astea...hihihi,am iesit cu fetele ,la restaurant,shoping ,terase.
Azi mi-a venit Sorana acasa de la bunici ...Doamne ce dor mi-a fost de ia!

Leea,cred ca tb sa facem licitatie cine sa castige dintre noi mamicile de fetite titlul de "cuscra".ai un baiat de nota 11,toti copii sunt frumosi dar T e foarte reusit vb unei colege "parca e pictat"!
tu cum te simti??faci ceva tratament?

Lavi,imi place de tine cum organizezi vacante,excursii,trasee...iti place sa vizitezi mereu locuri noi ,mare curaj ai avut sa mergi cu cortul.

Ina,tinem pumnii sa stea pufosel la caldurica cat iti doresti tu ,ne pregatim majoretele si asteptam cumintele startul.

noki,cred ca abia astepti concediu dupa atata studiu.si eu scap tot saptamana viitoare de examene...

ma dispera ploaia asta...toata saptamana a plouat,deja de doua saptamani ploua zilnic!

maine e prezentare de moda la Mall,Rita Muresan si invitata Columbeanca...poate ajung si eu acasa inainte de a ateriza sotul nu de alta dar nu are chei

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

ce frumoasa atmosfera aici, de vacanta ...va citesc cu mare placere.
Ieri am vacc piticul, lexi s-a umplut de bube posibil suspecta de varicela..o mananca vai de ea.
bianca La multi ani! multa sanatate. noroc si fericire.

lavi, semestrul asta vreau sa trec,doar atat...invat cand ies afara sau cands doarme piticul( cam rarut)
Tare faina surioara ta, tare mult mi-a placut si nu stiu cum dar se vede ca nu respira aer de capitala Pozele din crotia sunt superbe cred ca au si un aparat foarte bun pentru ca au iesit superb.

miri ce face fi-tu? se mai plimba cu metroul?

noki, noteaza acolo in agenda ca dupa 28 trebuie sa te intalnesti si cu mine , k? succes la toceala!

miha, uite a dat Domnul sa il mai vad si eu pe alex, noroc cu noki .e un scumpel, ce perle mai spune? cum a fost plimbarea? tin pumnii sa apara sandalele in sif tau...in viit apropiat.

Scuzze pentru grseli, prescurtari...matei e cocotat pe mine.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

haide ina !!!!
pe rachie o mai duci la cresa dupa ce se naste pufosel?
, savureaza la maxim zilele astea si baga odihna multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

salutare!

Ina , uite cateva poze cu Bia tunsa aici, altele noi nu mai am.AICI
Eu i-ti urez de pe acum nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios, va pe toti

Roxana , multa sanatate Alexiei

Lavi , merci de pont, chiar nu am stiut ca te poti caza in curte la localnici

fetelor, eu va pe toate, nu cred ca mai intru azi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

BiancaMo la multi ani, tot ce vrei tu sa ti se implineasca!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

hello
merci mult de suport.azinoapte a mai facut febrea, sub 38.5, nu i-am mai luat temperatura ca-i frigea fruntea mai putin ca atunci cand i-o luasem rectal si avea cat spusei.avea nasul un pic zgomotos.
plus ca a dormit toata noaptea si nu aveam chef sa-l trezesc ptr chinuri.

merci mult tuturo ptr sfaturi si interes.

ROXI-exemplu de plimbare
so, n-apucai sa va spui.furam sambata cu "116" ca "ata nu mege a fantani" adica 141.am intrat in unirea 20 secunde la piciu timp in care cara un fotoliu ptr copii afara din magazin si vreo 3 min la unique timp in care el se tavalea pe jos sa vadamai bine pestii din acvariu. in rest....ne-am plimbat pe scarile rulante o ora, pe urma cu metroul pana la capat si inapoi"gata ca e noapte, mai venim si miine" asta e copiata dela mamaie Pitzi.

APROPOS DE FASOLE VERDE, tocmai am mancat si eu curatata de fi-miu si gatita de mamaie, sote cred ca se numeste, fiarta si cu usturoi.as manca nonstop numai de-asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by ioana_77

iaca, ma batu D-zeu pt poftele mele

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

quote:
Originally posted by ioana_77

Leea superbisima in tunica ei rosie, parca erai la majorat!

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an

Mai 2008

Leea, vezi ca nu sunt singura cu probleme de vedere Ce sa-ti fac, daca arati ca o liceeana in tunica ta rosie

Fetelor, multumesc pentru admiratie si sfaturi vis-a-vis de rochia mea galbena. Promit sa revin cu poze dupa nunta de duminica.

Ina, bravos pentru (aproape) 37 saptamani Vreau si eu cocotata in varful patului dezlegand integrame si cu un tati care sa aiba grija de plod si sa-mi aduca mancare la pat

Joy, Lavi, mi-ati facut pofta de-o ciorba...

Mergi la inceput

BiancaMo, Multi Ani fericiti si tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Miri, e mortal David al tau. Sper sa fie pe drumul de insanatosire. Ca pe drumul de metrou vad ca se tine tare.

Roxi, poate totusi nu e varicela... Pupici printesei Maria si fratiorului ei vaccinat.

Madau, ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi multam pt complimentul referitor la sora-mea; ca tin tare, tare mult la ea.
Nu stiu cat de bun e aparatul dar sotul ei a studiat cate ceva despre fotografie pe net

catutza drum bun la mare , distractrie placuta si vreme buna!

Mandy de 13 ani visez sa ajung cu cortul in Padis, sa fac toate traseele din jur. Adica acum 13 ani am trecut pe acolo si am fost la Scarisoara, dar atunci n-aveam cort, treceam intr-a 11-a. De fapt cam de atunci sunt cu Virgil, o zi dupa Scarisoara . Anul urmator n-am reusit sa ne sincronizam gasca de doritori, apoi au aparut diverse chestii, evenimente, copii; am fost in Ceahlau si in Retezat cu cortul dar la Padis nu.

meems pai pt asta tre' sa fii si tu in 37 de saptamani

miri sanatate lui David, sa nu mai faca febra!

Mergi la inceput