Colectia de toamna-iarna 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 16
joy04 spune:
LAVI deci la tine vin la sf de saptamana daca eu nu fac ciorbita....
am vazut si restul pozelor cu Andreea de Coralia, cu Croatia, cu campingul, acum pot sa ma apuc de "treaba" ca s-a trezit Alex. ma mir ca adormit vreo 1,5 ore.
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
lavi02 spune:
Joy daca reusesc sa fac eu ![]()
Noki de la Voineasa mai urci vreo 50 km. Cam 100 km de la Rm Valcea.
Ina869 spune:
Mandy, descurcaret baiat ai! ![]()
Lavi vazut pozele din "vacanta de miere" cu Virgil si tare mi-a palcut cum arati!
plus locurile pe unde v-ati plimbat !
Cu statul la cort zic pas din aceleasi motive descrise de Anda ( m-am regasit perfect in ceea ce-a postat ea; adika, as face un efort pentru citeva ore, dar tot confortul este cel care-mi prieste ca altfel ma sufoc. si apa multa in zona, ca nu suport sa ma murdaresc nici daca culeg floricele
)
Nokisor...despre caldurica, nu stiu ce sa spun ( la atitea tone de gheata).
cu siguranta maine voi simti ca am castigat loteria cea mare! ( 37 saptamani !!!).
aseara m-a sunat o prietena care era in toiul unor contractii dureroase la interval de cinci minute ( ar fi avut 40 de saptamani in doua zile) si mi-a spus ca nu se astepta sa vina copilul atit de repede (!!!) ca la primul a mai asteptat o saptamina dupa due date
cind am auzit-o la telefon cum gafaia si cum se chinuia, m-au luat si pe mine durerile de burta si nu am dormit toata noaptea de mila ei ( cred ca la ora asta deja isi tine copilul in brate) acum sint bine.
O sa-l strigam Bobita pentru inceput ( Robert - Rob-Bob - bobitza - asa-i place lui Rachie). Eu as fi vrut Edy dar barbatu-meu nu vrea sa auda, m-a atentionat ca intelegerea este intelegere si daca la primul nascut a luat in considerare ceea ce am vrut eu ( adika numele lui Rachie ) acu' sa fac si eu la fel.
Miri sanatate piticului !
Meems 
Pumbulici -
spor la cautat rochie, pantofi si accesorii!
haideti mai, ca voi silfidele nu ar trebui sa va faceti probleme cu tinuta vestimentara , ca va sta bine cu orice! ![]()
Cata
, ma intrebai de Rachie; pai, prea multe chiar nu am ce sa spun; o duce tati la cresa ptr. trei ore si in rest se ocupa de ea cu totul; ii da sa pape, o schimba, culca de dupa-amiaza/seara, se duc in parc si in vizite, ei sint cei mai buni prieteni la ora actuala. la cit l-au admirat prietenele si cunoscutii , sper sa nu-i iasa coarne si sa mi-l deoache. tare bine se inteleg si mie mi-e bine fiindca stau linistita in pat si dezleg integrame, citesc, ma uit la cite un film...asa viata de huzur...saptamina trecuta ma vaietam ca ma doare capul de atita stat in pat, acum vreau sa-mi mai prelungesc "vacanta" ca asa ceva eu nu am trait in viata mea ( sa mi se aduca si mancarea la pat, sa am ajutor la curatenie, mancare, si in general cam tot). stiu ca nu mai dureaza mult, dar am ajuns sa ma bucur si sa apreciez viata mea actuala.
sper sa nu ma invat cu narav!
tare mult mi-as dori sa vad pozele cu Bia tunsa, ca nu am apucat!
pupicei dragelor si sa auzim numai de bine!
Ina
,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
lavi02 spune:
Ina
sunt pozele sora-mii poate de-aia iti place cum arat 
So: ale mele sunt din Barcelona si de la Obarsie si ale sora-mii din Croatia. ![]()
Happy aniversary (37 de saptamani)! si Nastere usoara! 
Ina869 spune:
Lavi
, eu nu am apucat sa le vad decit pe cele din Barcelona , si in multe poze Virgil te-a pozat din spate ( inainte erai slabuta, acum ai forme rotunjoare bine definite, ale unei femei mature si implinite , mi-a placut mult cum arati
)
editz: nu ca acum ai fi grasa, dar ai forme misto! 
Ina
,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Noki_Lara spune:
Lavi, saru mana de traseu, l-am printat si o sa-l analizez pe harta dupa miercurea viitoare. Totusi e cam nasol ca e de 9 zile. ar trebui scurtat ca de nu face Adila ca trenul in gara. Si mai e buba cu nerezervatul. La Adila trebe musai ceva rezervare sa fac, ca daca nu, ma trezesc ca-mi face cum imi facea anul trecut cu 3 zile inainte de Turcia:"nu stiu daca pot lasa firma sa vin"...imagineaza-ti...asa ca taare bine mi-ar prinde o solutie de "cover".
Inutza- yuuuupi, sa-ti traiasca burduhanul implinitor de 37 de sapt. Va uram coacere placuta si integrame asisderea pana la 40!![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Aoleoooo, Ino, o sa se puna Lavi pe cura de slabire...

Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki vezi ca de fapt sunt 10 zile cu tot cu drum, (ca drumul de ducere l-am pus ziua 0
) scurtabil la 9, am scris pe la ziua 1-2.
Poti sa mai tai din orasele dar e cam pacat
Mai vb.
Ina multam de compliment
Eeeeh cam dolofaca sunt, mai ales ca vine concediul cand voi mai pune 
mandyksch spune:
Bianca si CristinaN, va doresc concediu placut, sa va odihniti si sa va relaxati din plin.
Noki, Sarah e o dsoara ff frumusica (in plus e roscata ca si mine, si asta inseamna puncte in plus
). Vad ca vrei sa iti schimbi destinatia de vacanta. Suna ff fain, mi-ar fi placut si mie dar anul asta din pacate nu se poate.
Meems, mi-a placut tare mult rochita, dar nu stiu ce sa iti spun de incaltari, habar nu am. Eu de felul meu nu sunt f interesata de moda asa ca nu as putea sa iti dau idei prea bune.![]()
Coralia, felicitari pentru progresele Andreei,sa vezi ca incet incet o sa se invete cu olita si apoi o sa dispara si micile accidente. Spor la dereticat.
Miri, ce face David? A mai facut febra? Am mai spus cu ceva vreme in urma ca a avut si Kriszti vreo 2 zile cu febra din senin, fara alte simptome, apoi cum a venit febra asa s-a dus.
Ina, bine ca ai trecut de cifra magica de 37 saptamani, de aici incolo nu poate fi decat ok. Tinem pumnii sa fie asa. Stai linistita, nu te lasa influentata de prietenele nascatoare ![]()
Lavi, deci pana la urma ati comis-o cu cortul. FF fain, inca n-am vazut pozele ma duc sa le vad. In orice caz abia astept sa se mai indrepte vremea sa mergem si noi. Nu stiu ce e cu vremea asta dar de catva timp in fiecare week-end ploua.
Asa ca nu stiu pe cand va ramane aventura asta.
Noi am mers destul cu cortul. E adevarat ca mai mult in week-enduri, nu in concedii.Am fost in Padis cand eram in clasa a 7-a, 8-a, am stat vreo 10 zile. A fost super fain, un fel de tabara. De acolo faceam diverse trasee zilnice. Misto in creierul muntilor, liniste, si cum zici tu dimineata te trezeau pasarele. Am mai fost cu cortul la Borsec, la Herculane, la Boghis, Dorna etc dar tot asa in week-end.
Chiar si la Viena am fost 3 zile tot cu cortul, dar acolo campingul este super amenajat.
Sper sa fie vreme buna la sfarsitul asta de saptamana, macar aici prin apropiere sa putem iesi.
mandyksch spune:
Joy, am uitat sa iti spun, incearca sa culci copii mai repede si sa iti faci un pic de timp si pt tine. Epilatul il poti rezolva cu crema depilatoare acasa, la tuns nu poti sa chemi pe cineva acasa la tine. Poate suna ciudat, dar la noi in Dej-poate pt ca e oras mic-iti vine coafeza si acasa. Dar e musai sa iti faci un pic de timp si pt sufletul/trupul tau.
O sa razi daca iti spun ca eu citesc pe wc?
Chiar daca sunt doar 5 minute, dar tot e bine.