Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

neatza,
scriu rapid ca azi e de lucru...cred ca e singura zi din saptamana mai aglomerata.
vazut aseara poze de Ripley si Feli, cu niste domnisoare de nerecunoscut, mai dar ce fete mari avem! Iar Irisuca e o scumpa!

Acu la cafea am dat sa o vad pe Sararici tunsa dar cred ca nu m-am trezit bine ca vad doar o donsoara cu coditze, eleganta rau de tot!

Leea mi-e rau, 18 kile!!!!! pai noi ne cacaim la 14 de foarte mult timp, ca nu mai stiu ce sa cred. Pupam barosanul!

Catuza, cred ca hopul cu despartitul de miss l-am trecut, o vad mereu in elementul ei si nerabdatoare sa mearga in fiecare dimineata la cresa, ca m-am linistit complet! totusi jobul ful time mi se pare mult pt amandoua . Un pupic dulce ca te-ai gandit la noi!

Trimit ca imi vine italianca cred ca iar cu fatza la cearsaf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mami de Amalia, am zis ca numai putintel am tuns bufnita, pe rotund, la spate.
Ia zi..cu cine tii diseara a meci?azi de dimineata m-am simtit ca la voi acolo, ca faceau nebunii de la Radio 21 duplex de emisiune radio cu una olandeza...mamamamama...ce limba frumoasa iti aud urechile zilnic...

Coralia, mumos la mare. E tare scumpa fetita ta!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Nokiutz stii ce e fain aici in Haga, ca poti sa nu auzi deloc olandeza, zile intregi. Io un oras mai international ca asta nu cred ca exista! aici unde lucrez de ex, limbile oficiale sunt: engleza, franceza si germana. Ca un fapt divers: Phil ia cursuri de germana....
cat despre meci, pai am asa aici, colega ciufuta: italianca, un coleg dragutz: olandez, sefu: neamt, io romanca, deci iti dai seama despre ce discutam la cafea.

Mergi la inceput

Asa...m-am intors din Croatia.Suuper pozele sorei tale, Lavi! Cred ca e pasionata de fotografie, la ce poze reusite am vazut!Si ea ce roscata e!Este superba tara, e clar! Mi-au placut mult la cascadele alea - unde sunt exact? Si oraselele mediavale....Trebe musai s-o inveti sa explice pozele in stilul tau.Ce zici, cat m-ar costa o saptamana cu Adila in Croatia? Cost estimativ, fara fitze, la vizitat...

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki sotul ei a facut pozele, el e oarecum pasionat de fotografie. Sora-mea e vopsita roscat, a fost blonda cand era mica asa ca ii vine bine roscat ca are pielea alba-alba. Daca vrei comentarii in stilul cumnatului meu vezi ca tot in Public gallery al lui mai gasesti si un mini-album cu un week-end la Budapesta.
In Croatia noi am cheltuit 1000 EUR pe 9 nopti cu zilele aferente.
Cazare gasesti cam la 30-40 de euro/noapte camera, noi cautam pana gaseam ceva dragut, curat etc. Benzina e cam ca la noi, autostrada e cam scumpa iar cu mancarea.. cat de intinzi. Poti sa mananci de dimineata in camera, cumparat de la supermarket (de obicei au o terasa, balcon, gradina cu masa unde poti sa mananci cu placere); noi mancam o masa pe zi la restaurant, preturile sunt ceva mai mari ca la noi. Inghetata de pe strada e bestiala.
Cascadele sunt la Plitvice, e un parc national.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Leea , te-am intrebat daca ii e frica deoarece cunosc pe cineva care are o fetita si tot asa facea : se asundea sub masa, dupa fotoliu..acum e ok face la olitza.Sa ne spui ce ai facut la doctor.

Noki , am vazut pozele, e o scumpa Sarah iar poza aia unde danseaza in parc cu Daria si Alex e mortala

Meems , si multumim de urari

Alina , ma bucur ca ai trecut peste hop si ca esti mai bine.Tu cu olandeza cum te descurci (bine stiu ca ai traducator )

Mada , cum a fost la mare?

Lavi , superbe pozele din Croatia, cred ca o sa mergem si noi, poate anul viitor.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Cat is de habauca...normal ca cumnatul a facut pozele..Voi ati fost anul trecut nu? 9 zile 1000 euro cu tot-tot? Mi se pare suuuper ok.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki in 2005 am fost noi, cand eram gravi cu Nati. Sora-mea tot cam asa a cheltuit 8 nopti acum de 1 Mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noki m-am indragostit de fii-ta. E o poza, asta http://picasaweb.google.com/andra.ghibutiu/IUNIE2008/photo#5207169409968929778 care e suuuper.Si inca una unde sta ea cu capul rezemat in palme in fata lebadoilor...
Cora interesant e ca T nu se vaieta de burtica,indiferent cit tine kk prizonier acolo. Baaai ce gene are Andreea.Ce misto ca n-o sa aiba nevoie de mascare 23 in 1.Despre greutate, Cora, Alina io am o teorie utopica, ce zice ca din cauza ca nu face kk,se depune pe ici pe colo.Si, da, are cam 98-99 de cm.
Lavi vazut si io poze din Croatia. O anume statiune? Ale tale cind vine?
Ina daca ajungi la sapt 37 vei si trece de ea.Io nu inteleg de unde atitea temeri.Ce daca esti dilatata un pic.Stii bine ca se poate si asa.Edi tot Edi ramine sau v-ati razgindit? La nume ma refer.
Meems io te-as vedea cu pantofi negri.As mai zice ca si albul e ok.Ca-s ceva mai conservatoare la imbinatul culorilor. Da acu vad ca se poarta orice,oricum. Deci merge si verde,ori maro si de esti mai indrazneata bagi un roz sau rosu.Io zic ca am vazut asa alaturare, dar...

Mergi la inceput

Leeo, si io-s indragostita de fii-tu, asa ca suntem chit!Rugam cuscrele sa nu se supere.

Varsta Sarah

Mergi la inceput