Mamici care vor naste la Municipal-Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 27
ancadragoman spune:
Azi nasti?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
Bebe Beca spune:
Nastere usoara, Floris!
Ioana 29+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
Deanny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floris_diana azi la 3 am op.cezariana |
Doamne ajuta Floris-diana, nastere usoara si un bebelus sanatos!
ancadragoman spune:
Floris nastere usoara!!
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=3" target="_blank">poze in concurs Anca1 si Anca2
floris_diana spune:
multumesc de urari fetelor...sunt acasa de vineri dupa nasterea de luni.am nascut la BUCUR.acolo conditiile de igiena si cazare sunt bune.in schimb,personalul e un aspirator de bani.
mamidemarc spune:
felicitari floris diana.sper ca sinteti amindoi bine ,sanatosi si va bucurati unul de celalalt.
nu am mai scris pe forum chiar daca am citit cu mult interes toate comentariile voastre.
eu am avut DP 23 .02 dar se pare ca bebelul nu se grabeste deloc.am intrat deja in 41 saptamini si sint tare nerabdatoare sa nasc.am vorbit cu doctora si a zis ca asteptam daca nu vreau pot sa iau niste ulei de ricin pentru provocarea contractiilor.nu stiu ce sa fac ,cum e mai bine? am citit pe forum ca pot avea un travaliu mai greu daca este provocat...?
maia
mamidemarc spune:
felicitari floris diana.sper ca sinteti amindoi bine ,sanatosi si va bucurati unul de celalalt.
nu am mai scris pe forum chiar daca am citit cu mult interes toate comentariile voastre.
eu am avut DP 23 .02 dar se pare ca bebelul nu se grabeste deloc.am intrat deja in 41 saptamini si sint tare nerabdatoare sa nasc.am vorbit cu doctora si a zis ca asteptam daca nu vreau pot sa iau niste ulei de ricin pentru provocarea contractiilor.nu stiu ce sa fac ,cum e mai bine? am citit pe forum ca pot avea un travaliu mai greu daca este provocat...?
maia
floris_diana spune:
ce bine e sa ai bebe!e o papusica,a avut 2800 la nastere si mananca toata ziua.mai mult noaptea.am avut rahi anestezia si nu m-a durut deloc capul dupa aceea cu toate ca l-am ridicat sa vad bebelusa mai bine cand a scos o din burtica.
ce sa fac ca sa nu mai stea treaza toata noaptea si sa manance?ca ziua doarme de rupe si noaptea e concert...
annablue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui floris_diana ce bine e sa ai bebe!e o papusica,a avut 2800 la nastere si mananca toata ziua.mai mult noaptea.am avut rahi anestezia si nu m-a durut deloc capul dupa aceea cu toate ca l-am ridicat sa vad bebelusa mai bine cand a scos o din burtica. ce sa fac ca sa nu mai stea treaza toata noaptea si sa manance?ca ziua doarme de rupe si noaptea e concert... |
Sa-ti traiasca puiul si sa fie mare si sanatoasa!
Nu prea ai ce sa faci la inceput... si eu am avut aceeasi problema cu primul, care dormea ziua si noaptea vroia activitate.
Tot ce pot sa-ti recomand e sa o tii mai mult treaza ziua, sa ii canalizezi atentia la sunete, culori, sa vorbesti mult cu ea si sa va plimbati - noi ne plimbam in brate la mami cu fata spre exterior si ne uitam pe geam, la cartile din biblioteca, la pasarile de pe geam, etc.
Evident ca va dormi mai mult cand oboseste, dar la noi a ajutat.
Succes!
Annablue & Adita & Bb2
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."