Mamici care vor naste la Municipal-Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
flo1980 spune:
Eu sunt la a doua nastere, prima a fost natural la Caritas....
Acum sunt la dr. D. Campean. Trebuie sa fac cezariana caci bebele meu nu s-a intors....
Am zis sa dau 250 euro la dr., 100 ron la neonatolog, 150 la anestezist.....
Or fi multumiti?
Voi cat aveti de gand sa dati?
Irinus cum e dr. Anca?
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel
AMR 2 saptamani
bebe 2
irinush spune:
Flory, parerile despre doctori sunt subiective, stii si tu ...
dr. Anca este ff ocupat, cam expeditiv, la telefon, dar mie imi raspunde la toate intrebarile si nelamuririle avute (a intrat sotul o data in el si ... rezultatul s-a vazut
sunt multumita in mare, altfel nu mai alegeam sa nasc tot cu el si a doua oara.
adevarul e ca atunci cand l-am nascut pe david am nascut intr-o vineri, fara a fi fost programata (eram cu 3 saptamani inaintea DPN-ului), iar dr. Anca a venit si sambata si duminica sa ma vada, si eram singura lui pacienta. In salon cu mine mai era o mamica al carei doctor (nu stiu cine era) era plecat din bucuresti si dupa ce i-a facut cezariana nu a mai trecut sa o vada in week-end.
cat despre tarife ... chiar nu stiu cat sa dau ... la David, acum 3 ani am, dat 9 mil la doctor si la anestezist (sotul meu i-a dat pe toti dr. Anca) ... in rest ... la moasa nu am dat nimic, pt ca pur si simplu nu am avut cand, eu am avut anestezie generala si habar nu aveam cine e moasa. La asistentele de la reanimare care ne-au facut calmante toata noaptea nu am dat nimic, eram prea chiauna sa o fac. dupa ce m-au mutat in salon cu bebe am dat la asistente, cate 50.000 si 100.000 lei. la neonatoloaga nu am dat nimic.
chiar va rog sa ne mai tineti la curent cu preturile pt anul asta.
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea Sofiei (DPN 04.11.2008)
iriss27 spune:
Bune fetele,
Am si eu niste intrebari care ma cam rod, poate stie careva s ama lamureasca si pe mine:
1. Maternitatea din spitalul municipal se poate inchide? Pe motiv de lipsa de paturi sau dezinsectie ... orice? Daca da, catre ce spital vom fi redirectate? (Asta este nou meu cosmar, ca se inchide spitalul).
2. Stiti daca pt cezariana se poate face anestezie rahidiana cu perdurala (am inteles ca se lasa cateterul in coloana, si se baga progresiv anestezic, asa suporti mai usor durerile dupa ce trece efectul anesteziei rahidiene).
3. Stie cineva cat costa inchirierea rezervei, pe noapte?
TKS.
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria 05.02.2007
BB2 - DPN 11.08.2008
flo1980 spune:
Buna seara tuturor!
Multam de informatii Irinush
Am mai auzit si eu ca se poate inchide maternitatea cand se face dezinfectie, si am auzit ca te tine doar 2 zile daca nu sunt probleme pe motiv ca sunt multe nasteri....
Iris27 da e adevarat!
Cred ca trebuie sa-ti iei tu trusa de epidurala sau iti pot da ei contra cost, nu ramane decat sa intrebi medicul tau...
A venit Diana de la maternitate, asteptam noi impresii de la ea, insa cand va avea timp....
AMR 9 zile
bebe 2
kita spune:
Eu o sa nasc cu Dr.Badiu, undeva la inceputul lui Decembrie;
Am mai nascut odata tot cu el, deci implicit la Municipal, nastere naturala cu anestezie epidurala; Nasterea si travaliul au fost super OK, recuperarea mea a fost jalnica (deh...materialul prost si mama smiorcaita)
Kitacu fulgulet +16-17S si Andrei (10.02.2005)
flo1980 spune:
Kita sarcina usoara!
Cum au fost conditiile? Personalul?
AMR 8 zile
bebe 2
irinush spune:
Flory si eu te pup, cu placere, ma bucur ca ti-e de folos ce am scris.
cat despre cat te tine in spital: eu am nascut vineri dimineata si duminica m=au externat, cu conditia sa imi alaptez copilul, de parca stiau ei ce o sa fac eu acasa ... ideea e ca oricum nu mai voiam sa stau, era infiorator de cald si simteam ca innebunesc daca mai stateam inca o noapte acolo, in conditiile in care fi-miu cam urla non stop si deci de somn clar nu putea fi vorba ...
oricum si eu astept impresii proaspete de la fetele care nasc/vor naste inaintea mea.
va pup!
flo1980 spune:
Irinush ce mamica fericita o sa fii! Baietel si fetita....
AMR 8 zile
bebe 2
irinush spune:
stiu Flory, nici mie nu imi vine sa cred ca sunt asa de norocoasa, sa primesc exact ce mi-am dorit intotdeauna. mie imi cam era teama ca o sa fie tot baiat, si ce ma fac eu cu 3 barbati in casa?! asa ma gandeam mereu ... acuma ... astept urmatoarea eco, poate ma trezesc ca-mi zice ca i-a mai crescut ceva undeva ...
oricum, nu conteaza, sanatos sa fie, ca in rest ...
pupici.