Mamici care vor naste la Municipal-Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

dar masajele astea pot produce contractii asa ca nu sunt recomandate daca v-ati confruntat cu ele. Asta a fost si cazul meu dar am avut lapte din prima si am nascut cu cezariana. Adevarul este ca am avut canalele infundate si s-au tot infundat pana la 3-4 luni

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rivali masajul este usor si nu da contractii,iti spun asta din experienta ca am avut contractii nedureroase toata sarcina si stiu cum sunt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

ma scuzati ca ma bag in vorba
eu am nascut la municipal in octombrie, pentru a doua oara. nastere cu dr de garda, pentru ca doctorului meu i se spusese ca am dilatatie mare si nu avea timp sa ajunga. parerea mea: acum, fata de acum 4 ani e mult mai bine. si material - mobilierul e schimbat aproape peste tot - si uman. daca acum 4 ani un bb din salon a plans 2 ore pana sa vina o asistenta, acum la apelare a venit in 10 minute o asistenta, a evaluat situatia si, daca a fost urgent a ramas sa rezolve. daca nu, a plecat la situatiile mai urgente. ce e nasol e ca sunt putine pe tura, dar vin si ziua si noaptea.
cat despre lapte praf: una din fetele din salon a cerut specific asistentei sefe de la nou-nascuti sa isi cumpere lapte praf si sa dea copilului - avea impresia ca nu se satura - si d-na a refuzat-o politicos, spunandu-i ca, daca e nevoie ii aduc ele, din spital, dar ca e normal sa vina laptele dupa ceva timp, in primele zile bb bea colostru.
iar dormitul: acum am stat in salon de 5 paturi, toate cu copii langa noi, fiecare copil cu ritmul si "tabieturile" sale. am dormit odata cu puiul mic si am stat treaza cu fiecare mamica panicata de plansul copilului. si sincer, nu mi-a pasat de asta, am dormit suficient acasa.
sa aveti o nastere usoara, rapida si fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora321 spune:

Olgutika si Rivali, cred ca nu ne_am inteles foarte bine. Eu vorbeam aici de situatii de urgenta nu de mofturi si cred ca sunt capabila sa fac diferenta intre una si alta.

^Faza cu somnul era o gluma ca sa mai scurtez mesajul. Si intradevar la prima nastere am stat cu bebe in camera si am dormit 6 ore in 3 zile. Eram doar noi doi asa ca am putut sa ne destrabalam. Sincera sa fiu, nu stiu ce_o sa fac daca o sa fim 5 in camera. Sper sa nu se intample, iar daca se intampla o sa merg pe ideea ca nu moare nimeni 4 zile sau cate or fi.
Acum, dintre fetele care au nascut de curand acolo, vrea sa_mi zica si mie cineva cam cat au fost preturile pentru medici si asistente?
multumesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tushca_alba spune:

Si eu am nascut la Municipal, la inceputul anului. Fetelor, nu va faceti griji, este un spital super ok, personalul atat cat se poate de dragut si atent in sistemul medical romanesc, dar una peste alta, a fost ok. Am stat in salon cu 5 paturi, deci 5 mamici si 6 bebici :) (o mamica avea gemeni), a fost greu din pct asta de vedere, ptr ca nu prea te puteai odihni, dar in momentele acelea doar cand iti privesti puiul uiti de tot si de toate.
Multa bafta si mergeti cu inima deschisa, maternitatea spitalului este una dintre cele mai bune din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floris_diana spune:

buna!Si eu o sa nascla maternitatea municipalului!sper sa pot face o vizita inainte pentru ca e important sa fiu pregatita psihic pentru ce va fi.adica macar sa am o imagine despre locul unde voi sta cu bebe.sper sa fie asa bine cum am auzit.Am o intrebare;CE ACTE SUNT NECESARE CAND AJUNGI LA SPITAL IN ZIUA NASTERII?sa nu caute sotul disperat pe acasa cine stie ce minuni,pe care oricum nu o sa le gaseasca la emotiile alea care vor fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Eu am lasat doar cartea de identitate la internare , unele fete am inteles ca dau si o adeverinta de salariu , eu am avut dar nu mi-au cerut-o. S-ar putea cand declara tatal copilul sa aiba si el nevoie pe langa C.I. si de certificatul de casatorie, asta nu stiu sigur pentru ca s-a ocupat sotul

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La internare mi-a cerut buletinul,aveam si adeverinta de la servici dar nu mi-a trebuit.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Pe mine ma ingrijoreaza infectiile din Municipal. La odiseea mea am 2 mamici care au nascut al doilea copil acum cca 1 luna la
Muncipal si amandoua au venit cu stafilococ auriu la bebelusi si bacil piocianic. Oare ce se intampla acolo?

Ioana 19+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am uitat sa intreb: care e politica la municipal in privinta anesteziei?

ce se prefera? rahi? epidurala? combinatie intre ele?

si trebuie sa iti cumperi tu trusa?

Mergi la inceput