Mamici care vor naste la Municipal-Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 13
_Ralu_ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miky-ea Despre d-na doctor Cristina VASILIU nu stie nimeni ,nimic?Nu a nascut nimeni cu dansa? Graviduta fericita... http://bd.lilypie.com/6phTp3.png |
da. eu am nascut cu dansa.
ce vrei sa stii?
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)
Gabita_ta spune:
buna! Eu deja am nascut, se pare in ziua in care tu mi scriai mesajul! Am o fetita minunata suntem acasa acum si totul e in regula! te pup!
Citat: |
citat din mesajul lui pentru_eva [quote]citat din mesajul lui Gabita_ta buna. si eu o sa nasc tot cu d-na doctor Moldovan si vroiam sa t eintreb tu cum o sa nasti?cezariana?cat mai ai?[quote]citat din mesajul lui pentru_eva Buna Gabita_ta! Ce ma bucur ca mai aud de mamici care vor naste tot cu doctorita mea... IN principiu tocmai ce am intrat in saptamana 37,deci nu mai e foarte mult...Pana acum se pare ca voi naste natural - bebita s-a asezat pe pozitie si complicatii foarte mari nu am avut. Miercuri merg la echo si aflam mai multe (circumferinta capului, cum e cu cordonul etc..) si dna doctor mi-a zis ca o sa hotaram dupa aceea,pe baza ultimelor date (inclusiv ultimele analize de sange si recoltari). Tu cum te simti, cat mai ai? Daca mai ai intrebari,chiar mi-arplacea sa mai vb! Pana atunci si sa auzim de bine! |
Bebe Beca spune:
Cu dna doctor Carstoiu a nascut cineva? Sau aveti ceva pareri despre dumneaei?
Ioana 10+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
ela2233 spune:
buna seara
eu sunt o viitoare mamica de ian-feb 09 si m-am hotarat sa merg la dr tufan aurelia, dupa ce am schimbat 2 doctore deoarece prima nu ma putea asista la nastere(nu stiu de ce ca nu am intrebat) si a doua dr. popescu cristina avea trecere la giulesti, iar dupa ultimile intamplari in acea maternitate m-am hotarat sa merg la dr. tufan avand recomandari de la 2 vecine una a nascut luna trecuta a doua fetita cu dansa si a spus ca e superr ok ca doctora si cealalta a nascut acum aproximativ 3 ani prin cezariana si mi-a spus ca dupa 2 zile a fost acasa si ca dr. e foarte de treaba, numai ca nu vb foarte mult, doar daca o intrebi iti explica.
astazi ca deja e trecut de doisprezece noaptea voi merge la ea pt prima oara sa vad cum este si voi reveni cu amanunte
va pup si va doresc multa sanatate la mamici si la bebici
22
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
irinush spune:
Buna fetelor.
Eu am nascut saptamana trecuta la municipal, pe 2.10, desi pitica mea era programata sa mai stea pana dupa 20.10, dar ... daca asa a vrut ea ...
m-au apucat contractii nasoale pe la 5 dimineata, asa ca la ora 7.30 eram cu internarea facuta la camera de garda si il asteptam pe dr Anca Florin, care a venit, m-a consultat si mi-a zis sa merg sus, ca bebe e cam pregatiti, dar sa mai vedem, poate mai amanam momentul 9eram in saptaman 35 de sarcina). Am urcat la 5, m-au instalat in postoperator, mi s-a recoltat sange pt hiv si nu mai stiu ce, a mai venit din nou doctorul, m-am consultat iar si mi-a zis ca mai am o urma de col posterior, dar ca partea anterioara nu mai este, deci cel mai posibil ma va opera pt ca nu are ce sa faca. in fine ... am nascut la 12.42, fetitza de 2.600kg, 47cm, sanatoasa desi prematura. M-au dus in postoperator unde am stat pana a doua zi. Conditiile ok, toate asistentele si infirmierele s-au purtat bine, ne-au ajutat pe toate sa ne mobilizam sa ne ridicam si sa mergem la baie, ne-au facut calmante (mie ce putin fara sa cer).
A doua zi m-au mutat in salonul 22, cu 3 paturi si wc, unde toate eram pacientele dr. Anca. si acolo a fost ok, asistentele dragute, si cele de la gineco si cele de la copii. Deci, per anasamblu eu nu am avut de ce sa ma plang. Normal ca am cotizat la toate, cate 5 ron si 10ron, dar ... asta e. pe 4 ne-au externat, iar acum suntem bine, pitica mananca, are deja 2.700kg, doarme, iar eu m-am recuperat mult mai bine si mai repede decat dupa prima cezariana.
Sper ca e destul de coerent mesajul meu si daca mai aveti intrebari, va raspund cu placere, doar ca nu stiu cand mai intru, pt ca nu intru zilnic pe net, ca nu apuc.
va pup pe toate si nastere usoara celor ce urmeaza!
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)
pentru_eva spune:
Salut Irinush,
Ma bucur ca ne-ai scris, multumim mult si felicitari pt puiuta
Pt mine e important mai ales ca tocmai am aflat ca o sa trebuiasca sa nasc prin cezariana (termin 37 de saptamani acum)probabil saptamana viitoare (asta daca scap de viroza asta pe care am luat-o acum la sfarsit de sarcina ).
Asa ca daca mai poti completa la un moment dat zilele astea si cu alte detalii ti-as fi recunoscatoare. Asa ca lucruri care ma intereseaza:
- ce tip de anastezie ti-au facut;
- cand ai "cotizat" sumele mai importante (si eventual cam cat au fost);
- mi-a spus cineva ca anestezistul ar trebui sa ia jumatate din cat ia doctorul ?!?!
- apoi stii cum se face - dai mai mult medicului care te-a supravegheat si imparte el, sau trebuie sa dai si la ceilalti medici la fiecare in parte?
- si daca in afara de echipa de medici + anestezist + (eventual) asistenta sefa mai e cineva cu care trebuie sa fii atent?
Scuza-ma daca am pus prea multe intrebari dar e prima nastere si vreau sa fie totul bine (asta pe de o parte) si as vrea sa imi fac si eu calculul ca sa nu fiu luata prin surprindere acolo ca am uitat de cineva
Multumesc anticipat si sanatate multa pt tine si bebita ta!
Bebe Beca spune:
Eva, noi am dat la prima nastere bani anestezistului (inainte de operatie) vreo 50 eur. Anestezia a fost generala. Medicului 250 eur (dupa operatie). Si atat. Apoi la asistente, ma rog, asta este o chestiune pe care o face toata lumea. O maslina, o atentie catre asistente, cadeh... fara nu se poa'. Celorlalti medici care au participat nu le-am dat nimic, nici macar nu stiu cine a masi fost, in afara de dna doctor.
In afara de anestezist, medicul chirurg si asistente, se obisnuiestesa mai fii atenta cu medicul neonatolog, care iti va prelua copilul la nastere si dupa. Te sfatuiesc sa o cauti pe dna dr. Jianu, este un medic foarte bun, noua ne este foarte draga.
Sumele despre care am povestit eu sunt de acum 4 ani, cei 250 eur ar fi trebuit sa fie 200 confom cerintelor dnei doctor, suplimentul de 50 eur a venit din partea noastra.
Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!
A, inca ceva... daca mai ai atat de putin pana la nastere... ai putea sa iei niste Galactogil, sa-ti ajute secretia lactata. Poate asa ai sansa sa alaptezi de la primele ore de la nastere.
Ioana 10+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
pentru_eva spune:
Salut Gabita_ta!
Felicitari pentru bebika, sa va traiasca si sa va bucurati de ea!Mai asteptam vesti bune de la voi si eventual poze!
pupici!
irinush spune:
Buna.
mi-au facut anestezie generala, pt ca asa am vrut eu (mi-era o frica de tremuram toata).
eu nu am dat nici un ban inainte la nimeni si exact la fel am procedat si cand l-am nascut pe David, dupa operatie, sotul meu l-a cautat pe doctorul Anca si i-a dat plicul cu toti banii, l-a intrebat daca e multumit si daca mai trebuie dat ceva la cineva, doctorul a zis ca e ok si asta a fost tot.
La nasterea asta sotul a dat banii doctorului a doua zi, pt ca dupa operatie acesta deja plecase la cabinet si nu l-a mai gasit.
plicul a fost cu 1500ron.
in rest ce am mai cotiza la diversele asistente si infirmiere care aveau grija de mine.
nastere usoara.
Irina, mami de David (15.07.2005) si in asteptarea surioarei(DPN 04.11.2008)
marriana spune:
in sfarsit, am scapat si eu de o grija, si anume nasterea la Municipal ! sincera sa fiu, am venit f. dezamagita din acest spital ! pe langa faptul ca am nascut f. greu, cu o dr. care ori nu stia ce sa faca, ori nu-si dadea interesul... nu stiu...
in fine, am venit acasa dupa o nastere obositoare, dezamagita de comportamentul unor cadre medicale, de conditiile din spital, sia sa mai departe. mai voi mai naste, cu siguranta nu voi mai alege municipalul !!!!
va pup pe toate, va urez toate cele bune si nastere usoara !!!!