Mamici care vor naste la Municipal-Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marriana spune:

doamnelor, haideti sa fim rezonabile ! pana la urma, se pare ca tot noi ii invatam pe dr. cu sumele acestea exorbitante !
cum Dumnezeu sa dau 500 E la dr ? e culmea !!!!
de banii aceia , cumpar o groaza de lucruri pt. copil sau pt. casa.
eu il aveam ca dr. pe Cicerone Tufan. pt. ca m-am internat intr-o seara cand mi-a fpst rau , iar dimineata cand m-a gasit internata a facut ca trenul, am zis sa fie sanatos, eu una nu-l mai chem. in ziua cand ma voi interna sa nasc voi naste cu cine gasesc de garda ( pana la urma tot dr. este si spaga tot ii bag in buzunar)...si sanatate ! eu una m-am saturat de fitele de prost gust ale dr. din Romania !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabita_ta spune:

buna, multumesc mult ptr raspuns...
termenul meu este 04.10.08,insa s-ar putea sa fie si mai devreme ca avem mici probleme. Cu ce doctor nasc nu stiu exact, deoarece doctora mea nu asista la nasteri, eu merg la dansa la cabinet,dar a spus ca-mi recomanda pe cineva. sa inteleg ca bebe tau iese cu putin inaintea la a mea!sau nu se stie...poate ne vedem...tot cezariana?
multumesc

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

Gabita_ta
Trimis la - 12/09/2008 : 09:57:18
--------------------------------------------------------------------------------

buna ziua!
Sunt insarcinata in aproape37 de sapt si m ar interesa tarifele ptr CeZARIANA la municipal. si cum se dau banii? la anestezist inainte am inteles?!
va rog mult ajutati ma cu sfaturi!
multumesc anticipat

eu am inteles ca pentru doctor undeva intre 300-500 euro ...depinde de la doctor la doctor ...caz la caz..
iar anestezist sigur se dau inainte ..
nu sunt sigura insa de tarif ... in jur de 100 euro am auzit eu ..ceea ce mie mi se pare enorm pentru o anestezie...poate are cineva info mai precise..ca eu acum 2 ani stiam de 1-1.5 mil...chiar asa sa fi crescut intre timp ?

Apropo Gabita_ta cu cine nasti ? si cam pe cind ?

LIDIA (38w+)cu Izabella-Cleopatra si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/" target="_blank">Camera Izabella
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/" target="_blank">Camera Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pentru_eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui marriana

doamnelor, haideti sa fim rezonabile ! pana la urma, se pare ca tot noi ii invatam pe dr. cu sumele acestea exorbitante !
cum Dumnezeu sa dau 500 E la dr ? e culmea !!!!

Salut Mariana, imi pare rau ca nu am apucat sa raspund mai repede!
Sunt perfect de acord cu tine. Am auzit de doamne care au dat intre 600 si 800 de RON anul acesta la Municipal pt doctor si au fost tratate foarte bine (Dna MOLDOVAN) - cezariana; si 200 RON la anestezist.
Am senzatia ca zvonurile cu cat ar trebui sa se dea cresc exponential in detrimentul nostru. Chiar daca parintii au o stare materiala buna si finantele nu sunt o problema, tot se gasesc destule alte lucruri de facut cu banii. Si oricum decat sa spargi inspre 900 de euro cu o nastere la stat ( vezi 500 doctorul, 150 anestezistul, ce mai intrea la moasa si asistente...) mai bine stii ca dai inspre 1500 si te duci si nasti direct la particulara, unde ai tot ce iti trebuie.

Mai astept si alte comentarii/pareri din parte voastra, multumesc!

P.S. - am inteles de la un medic din spital ca in general( vorbesc de operatii) la anestezist se da jumatate cat doctorului. Acum fiecare medic ginecolog are un anestezist cu care lucreaza in principal, asa ca putem intreba medicul cat sa dam anestezistului, si asa ne facem o idee despre cat ar trebui sa ii dam medicului....

Mergi la inceput

Penrtu_eva :
stai linistita, nu-i nici o problema ca raspunzi greu, dupa cum vezi, nici eu nu stau mai bine cu timpul. Intru din ce in ce mai rar pe site si asta datorita faptului ca parca acum s-au adunat toate de rezolvat. Parca au venit buluc peste mine si nu stiu pe care sa le termin mai repede.
Sunt total de acord cu tine in privinta banilor pt. dr. M-am gandit f. bine, si oricum alta solutie nu am : dau in limita bunului simt, atat cat sa nu fie nici f. mult, dar nici f. putin. Pana la urma, cred ca fiecare dintre noi putem aprecia cam care a fost grija dr. pt. noi, si sa-l putem recompensa in mod civilizat.
Imi pare rau, nu am retinut : tu ai un dr. la care vei apela, sau vei naste cu cine se nimereste de garda ?

Mergi la inceput

Marriana,

Eu ma duc la dna doctor Ina Moldovan si pana acum am fost foarte multumita (ce e drept ma duc la cabinet si cotizez frecvent - dar am preferat asa decat sa stau pe la cozi pe la spital): e o doctorita atenta, rationala - daca e sa te calmeze, te calmeaza, daca e sa te consoleze, poate fi si foarte atenta. E bine ca sta la 5 min distanta de spital si mi-a zis ca daca e sa se intample ceva, ajunge ea inaintea mea :-)

Apropo de trebuir, astazi imi revad lista cu "stocurile" de produse pe care trebuie sa le ai in casa cand vine bebe ca ma duc la Baby Expo. Sper sa fie o.k. pe acolo.

Acum pe ultima suta de metri trebuie sa ma duc si sa imi refac analizele si sa fac ultima ecografie, pentru ca tocmai am intrat in 35 de spatamani. Vedem acum ce mai e de facut. Mai astept vesti, spor la treaba!

Mergi la inceput

PENTRU TOATE VIITOARELE MAMICI CARE NASC NATURAL!

am inteles ca dupa ce ai nascut mai e un hop de trecut - ca cica nu e bine sa adormi imediat si ca ar trebui macar o ora sa te masezi pe burtica - sa se curete (in mod normal asta ar trebui sa faca o asistenta, dar ma indoiesc). ideea e ca esti destul de extenuata si nici nu e o senzatie foarte placuta, dar e foarte important (matusa mea a ignorat, si a facut chisturi - a trebuit sa fie chiuretata - si nimeni nu isi doreste asta). Nu va speriati daca o sa curga mult sange, inseamna ca perioada de "curatat" de dupa o sa fie masi scurta - practic e aceeasi cantitate, cu cat mai repede cu atat mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, eu am nascut in februarie acest an la municipal cu dr. badiu.
I-am dat lui 200 de euro ( am avut nastere naturala, fara epidurala) , anestezist / nu a fost cazul iar moasei ( ea practic m-a ajutat cel mai mult ca m-a tinut de mana in cele 30-40 de minute cat am avut eu travaliu...) i-am dat 150 ron!
Eu cred ca daca le dai 300-500 de euro sigur ii primesc dar nici badiu si nici moasele de la municipal nu mi s-au parut a fi genul sa vina dupa aia cu plicul in mana sa spuna sa mai punem ceva in el...
De altminteri, eu si primul copil tot la municipal, cu badiu, l-am nascut.

Daca va mai pot ajuta cu vreo informatie... va stau la dispozitie cu placere!

Nasteri usoare-usoare si copii sanatosi va doresc tuturor!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Fetelor, nu a nascut niciuna dintre voi recent cu d-na doctor Vasiliu Cristina?As dori sa aflu mai multe despre subiect.

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Si vad ca nici cu dna dr. Tufan Aurelia nu prea naste nimeni...
Ea mi-a facut cezariana acum 4 ani, pana cum am mers la un alt medic, dar incep sa ma redirectionez catre dumneaei si catre Municipal. Am inteles ca sunt mai multe rezerve cu plata. Cand am nascut eu era doar 1 si era bataie pentru ea, nu aveai garantia ca o sa fii cazat acolo daca nasti, cu rezervare in prealabil. Se mergea pe principiul primul venit, primul servit. Dar daca au aparut mai multe rezerve cu plata... atunci cred ca Municipalul ramane prima mea optiune, tinand cont si de faptul ca acolo avem medicul neonatolog care s-a ocupat de fetita pana acum.

Ioana 7+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

eu nu mi-am mai facut din sapt. 30 ecografie. trebuie facuta periodic ? este vreo problema daca nu mi-am mai facut ? oricum, probleme nu sunt, de simtit ma simt ok, bb misca mai mereu....nu simt nimic in neregula....

Mergi la inceput