Vladareanu in zilele noastre!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Spunea cineva ca daca ai cotizat intreaga sarcina 300 ron pe consultatie, trebuia sa te astepti al nastere sa ceara mult. Da, asa e, si asta spune mult despre lacomia doctorului respectiv si arata ca interesul lui sunt banii. Sunt medici care cer la fel de mult la cabinet, dar la nastere nu mai cer nimic. Si daca e doctor vedeta, ce? Exista si alti medici la fel sau chiar mai buni care nu primesc bani, si sunt la fel de vedete ca si el. Oricum nu trebuie sa se dea bani la nastere din moment ce lucrezi si platesti asigurari la stat, iar faptul ca asistenta cere asa o suma este aberant. Sunt medici care primesc atat la nastere, sau te pomenesti ca si asistenta e tot " de firma"?

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Ce aveti fetele?
Poate ea incerca doar sa ne mai informeze, stim cu toatele de mega-sumele echipei, hai sa fim mai bune!
Important e sa scapam cu bine de nastere, si noi si puiutii!
Hai ca vine Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Mie mi se pare oricum infiorator sa ceri taxa! Oricum le dam, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Sandra perfect de acord cu tine cu taxele, dar noi am reactionat la ipocrizie! Reciteste mesajul si vei vedea ca nu este o "atentionare!!!" ci genul ala de "gata, acum am scapat, mi-am facut treaba...acum sa-i dam in cap!" . A luat-o durerea de cap prin cate a trecut saraca...si povestetste despre sume...cand am citit ca a ptrcut prin multe ma gandeam ca cine stie ce poveste trista sau ce i s-a intamplat....Urmareste si tu sa vezi daca doamna asta a mai postat vreun mesaj undeva pe forum de atunci! Cred ca si-a facut cont special ca "sa-i dea in cap lui Vladareanu!" Nu zice nimeni ca nu este strigator la cer cu scorurile, dar daca tot le platim, hai sa ne plangem intr-un mod ceva mai elegant (ca vorba aia, daca dam inseamna ca suntem partase la toata treaba....) sau hai sa alegem doctorii cu scoruri mai mici...nu crezi? Da vorba ta, vine Craciunul...eu oricum nu asteptam vreodata vreun mesaj de raspuns de la respectiva!!!Toate bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu nu inteleg ce si cat se mai asteapta ca sa se faca aceste tarife oficiale.

Din banii de asigurari, trebuie sa se asigure asistarea nasterii de catre un medic oarecare.

Vrei la Vladareanu - ok, sa puna spitalul o taxa de 500, 1000, 2000 de EURO, cat o fi, din care partea lui va fi cat o cere si el, si cu asta basta, sa se termine odata discutiile cu spaga - ne-spaga pe de o parte, pe de alta parte mie mi se cuvine totul gratis ca am contribuit 3 lei la sanatate etc.

Mergi la inceput