Racusori, it's party time! (40)
Raspunsuri - Pagina 7
mikiriki spune:
Mire, iubita iti spun si aici La multi ani!!! multa multa sanatate, fericire si numai bucurii 
Miki
M&M spune:
Carmen, da , nu prea sunt mancacioasa de felu-mi, dar acum incep s aimi fac mustrari de constiinta ca din cauza mea poate sufera bebe...

Sefa, cum sarbatoresti??
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 54 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
mephala30 spune:
Cristina, care-i secretul?
Nu-ti place mancarea gatita? Nu-ti plac dulciurile? :) caut si io un pont, poate, poate...devin si io 
Carmen, Iustin & Teodor
Amalia spune:
LA MULTI ANI, MIRE!!!!!!!! Multa sanatate si fericire! Sa -ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti si sa ai parte numai de bine!
Pupici dulci!!1

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
21+
Luca Gabriel
M&M spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Cristina, care-i secretul?Nu-ti place mancarea gatita? Nu-ti plac dulciurile? :) caut si io un pont, poate, poate...devin si io
Carmen, Iustin & Teodor
hehehehehe....Carmen, nu stiu care e secretul, sincer mananc de toate, numai ca mananc foarte putin fiindca nu pot manca mult!!!! Aaaa...beau foarte multa apa , am avut probleme cu rinichii si m-am obisnuit sa beau cel putin 2 litri de apa plata pe zi si ceai!!!
Fetele, va las
si sucurile pregatite!!!! O zi minunata!! Eu azi am programare la cosmetica si la manechiura si pedichiura, ma mai rasfat si eu purin..Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 53 ZILE

MirelaV spune:

caldura mare.... 
sa aveti o zi minunata. in afara faptului k mor de cald..ma simt bine mai "batrana" cu un an ![]()
pupicei si o zi buna
aaa..cris...ia-ma si pe mine la tratament facial
si-un masaj. restul nu necesit ![]()
va multumesc la toate pt urari..vi le intorc inzecit.
pupici
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
mire, deja m-am intors de la cosmetica...ce bine e cand are cineva grija de tine!!!
Azi am tot umblat de colo-colo!!! CAld rau afara, nu imi vine sa cred ce e e afara, iar eu transpir si daca merg 10 m

Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 53 ZILE

M&M spune:
Neata!!! Ce e lenea asta??? Poate de la caldura???!!!

MONA, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA, IUBITA !!!! Asteptam vesti de la tine!!!
Sunt matinala in dimineata asta, ma pregatesc sa merg la doctora mea si am niste emotii sa vad ce zice de faptul ca bebe e in pozitie pelvina...
Las pregatite cafelutza , sucurile si prajitura cu visine!!!
racusoarele!!!
Cristina
32+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 52 ZILE

Missy spune:
Salutare.
am intrat sa va salut.
tot miscare putina pe aici. ori sunteti ocupate, ori va e cald. eu din amandoua cate putin. ba mai mi-e si somn.
pupici, sa va feriti de soare.
de
Alexia (5 ani) si
Maia (8 luni)