Racusori, it's party time! (40)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!! Cafelutza e gata, va asteapta , la fel si sucurile...

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Cris multam de cafeluta.
Mire cred ca da,asta a fost concediu.Vorbeam cu sata si a zis ca poate mai mergem cateva zile pe la munte,dar asta in septembrie,cand mai are el concediu.Acum depind de el.La el la servici se stabilesc concediile din ianuarie, super naspa.Eu pot sa-mi i-au concediu cand vreau,numai sa nu plec o data cu sefu ,ca nu se poate.Si cand ma gandesc cat mai e pana in septembrie ,imi vine rau.De asta e.Am zis la anul daca om fi sanatosi vom pleca in Grecia prin Iulie - August.Iti dai seama toti din firma se pregatesc de concediu de pe acum pt. ilnile iulie-august-sept. si eu vin la scarbici. HI HI HI asta e !!!

BAI da mai e o faza ,am niste tute,care mor de invidie si au ditamai salamul sau cascavalul ( a se intelege salariu ), depinde cum vreti si nu isi permit nici pana la munte sa plece.Deci le roare o invidie se vede pe fata lor.Alaltaieri una din ele ,imi canda " TIGANCUSA,TIGANCUSA ".Cu prima ocazie cand mai scoate o vorbulita o ard sau frig rau,ca nu mai suport.

Hai ca m-am intins .....

Va pe toate si sunt pe aici.

annes

Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !

Mergi la inceput

Annes, nu te stresa, nu are nicun rost, din pacate peste tot exista astfel de " specimene"..
Si noi suntem genul care pleaca in concediu cand e mai putin aglomerat...de obicei inainte sa inceapa concediile sau cand toata lumea se intoarce , atunci plecam noi...

AMR 61 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ce cald eeeeeeeee
vreau la mare...la soareeee...in apaaaaa
mi-e atat de cald...nu ma mai suport. de cand m-am trezit ma doare capul. la 4.30 o intind spre casa mea..
cris, am citit de acte. cum s-a intamplat?
anne, lasa lumea....e invidioasa. nu da importanta ca-ti toci nervii inutil.
restul fetelor?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Mire, a fost la o terasa sa vada meciul si probabil , au fost unii cu alte interese , nu s avada meciul. Fratele meu tinea portofelul la spate ,in buzunar . Cica nu a simtit nimic!!!! Trist e ca avea toate actele... inlcusiv o constatare de la politie ca are masina lovita si ca are voie sa circule cu ea!!!Acum trebuie sa o ia de la capat cu toate...

AMR 61 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

cafea, ceai, pt racushoare

o zi plina de succese

de Alexia (5 ani) si Maia (8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata pe la pranz. Am absentat motivat, am multa treaba zilele astea. Si am si o stare proasta, fara un motiv anume... Zilele astea nu o sa reusesc sa va rasfat cu sucuri si cafelute, sa nu ma certati. Acum am intrat doar sa va salut si sa va cesc cu drag pe .

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neata!!
Missy, ce de-a bunataturi!!!...
Vicky, spor la treburi...
Eu sper sa ploua azi...

AMR 60 ZILE

Mergi la inceput

...ce liniste!!!!Fetele, eu am o problema , de 2 zile nu imi mai merge messengerul??? Voi ati patit asa ceva???

AMR 60 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

pic in cap de somn....
noapte buna

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput