FIV in Austria cap ( 2)-Germania cap (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pisik- felicitari din toata inima !!!
Bravo pt persevernta, pt curaj, pt determinare. Abia astept sa ne anunti reusita ta

Si eu astept sa-mi vina CM si plec in Austria sa le fac o vizita la Wunschbaby si a Goldenes, apoi la Linz fac chiuretaj. M-am saturat cat am asteptat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna dimineata fete dragi

IEri am avut minunata intalnire la Kinderwunschzentrum Mittelrhein in Germania la Neuwied, cu doctorul Josef Beran
Sunt foarte incantata de cum arata clinica si de personal cu care va puteti intelege in germana, engleza, mai au o angajata care vb romaneste si evident cu doctorul in romana.
DOctorul e foarte de treaba, eu am stat in total vreo 2 ore pe la clinica, mi-au facut toate analizele in 2 ore, repet toate in doua ore, si mi-au dat schema de tratament.
fiv simplu 2000-2500 fiv cu icsi 4000. Sper sa nu fie nevoie de icsi la noi.
Mi-au dat si adresa farmaciei din franta unde sunt medicamentele mai ieftine.
as vrea sa stiu orientativ cam care e pretul lui gonal F de 900 daca stiti si decapeptyl care am inteles ca e similar cu diphelerine?
va dau toate detaliile cand ajung in tara, adica maine seara.
Azi sunt in ziua 1 si e urgent sa fac rost de medicamente pana in ziua 21 si nu stiu daca sa le comand in franta sau la noi
multumescmult de tot pt raspunsuri

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Fetelor, stiti ca pe forum a fost initiata o campanie de responsabilizarea a autoritatilor in problema finantarii reproducerii asistate medical dupa modelul diferitelor tari europene. Subiectul este AICI
Dupa ce am trimis petitii catre Ministerul sanatatii fara nici un succes, urmatorul pas ar fi sa cautam persoane influente care sa poata face o campanie, si ca membre DC vom solicita ajutorul aministratorilor in realizarea unei campanii de amploare.
Pentru ca inca nu exista o petitie on line, pentru asta trebuind sa avem o propunere de lege si sustinere in parlament (nu ma pricep f bine dar asa am vazut ca a fost la alte petitii on line)ca sa vedem in prima faza numarul celor care sunt de acord, va rog sa votati subiectul in cauza. (nu am gasit alta modalitate de a arata ca suntem de acord, fara a incarca subiectul cu mesaje )
Va astept si sper sa ne unim cat mai multe si poate vom realiza ceva pana la urma!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana78 spune:

Ciao fetelor! Acum am terminat de citit tot ce ati scris la cap 1 si 2...sunt foarte impresionata de perseverenta voastra in a obtine cele mai "calde" informatii despre clinicile din Austria ! Sunteti o gasca de fete super!
Subiectul de pe forum mi-a fost recomandat de o prietena draga si ma bucur ca in sfarsit mi-am facut timp sa ma documentez.
Sunt in cautare de clinici de fertilizare din afara tarii si tot ce ati scris voi mi-a dat sperante! La noi problema e cam nasoala: sotul are azoospermie si dupa luni de tratamente naturiste se pare ca tot la icsi o sa ajungem, dar ma bucur ca am aflat ca exista noi proceduri care maresc sansele de reusita. In toamna vrem sa incepem demersurile pt a avea un bb. Nu stiu la care din clinicile afisate de voi sa mergem (deocamdata sunt coplesita de atatea informatii), probabil ca ne vom orienta spre una in care se face P-ICSE sau IMSI.
Am fost anul trecut la Szeged, insa pt ca acolo se facea biopsie testiculara de doua ori ne-am hotarat sa amanam si numai bine ca a mai trecut inca un an . Dar sincer, acum ca am dat de voi,nu-mi pare rau!
Tin pumnii fetelor care sunt f aproape de momentul in care vor avea in burtica sau !
Cami si mie mi-a fost recomandata tot clinica din Germania la care ai mers tu, insa avand in vedere problema barbatelului nu mai cred ca e potrivita pt noi.
Va pupicesc pe toate si abia astept sa vina toamna ca sa pot intra si eu alaturi de voi in clubul mamicilor fericite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

ioana78 - stii ca exista si un subiect de Azoospermie ?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122970&whichpage=1
Haide aici te rog sa te intreb cateva lucruri despre analizele sotului tau

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am stabilit intalniri la Viena la clinici, saptamana viitoare, asa ca o sa vin sa va povestesc si eu cu ce impresie ma intorc.
Din pacate, cred ca noi o sa amanam pana in septembrie, pentru ca dr insista sa-mi fac vaccinul antirubeola si asta ma tine deoparte de fiv cam 2 luni (sper sa fie numai atat). ma nelinisteste insa ca nu am cum sa stiu precis ca efectul rau al vaccinului s-a dus? pot sa vad in analizele de sange?

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, trimiteti-mi si mie lista de analize pe care le vor cei de la Wunchbaby Zentrum... Poate imi vine CM-ul pana sa ma vad cu Kitta si as vrea sa le refac pana merg acolo la consultatie. Cam in cat timp imi vor face programare pt consultatie? Daca sun luna asta, imi fac pentru august? M-au apucat emotiile...
Va pupic pe toate!

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

fireyes: si mie mi-a iesit negativa analiza de rubeola. Ai vorbit cu medicul de familie pentru vaccin sau cu cine? Eu auzim de min 3 luni inainte de a ramane insarcinata, deci ar trebui sa-l fac si eu in vara asta. Oare da reactii nasoale?
Pupici

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am facut vaccinul Rubeola-Rujeol-Oreon in 2005 si nu am avut nicio reactie adversa. Tare ma bucur ca l-am facut. Pentru dosarul de FIV am dus adeverinta de la medicul de familie cum ca am acest vaccin. Si eu asa stiu ca 3 luni nu ai voie sa ramai insarcinata. Stiti cat timp are efect acest vaccin? Trebuie repetat dupa cativa ani sau e pe viata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Da, m-am mai documentat si eu pe net si tot 3 luni am gasit...
Mie mi-au zis cei de la Wunschbaby sa-l fac ca 6 sapt ma tine departe, asa ca am vorbit cu ginecoloaga mea si i-am zis, iar ea m-a trimis la infectionist/ epidemiolog sa-mi recomande unul sau altul.
Dar azi am lins toate prospectele de vaccin de la toate firmele de la noi de pe piata si in aproape toate se zice de 3 luni.

Moniland, eu deduc ca vreo 10 ani are efect, iar dupa ar trebui sa verifici serologia ca sa fii sigura.

Cristal, din prospecte inteleg ca pot aparea si reactii negative uneori si in special la femei adulte dar nu e obligatoriu

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput