First Choice Marketing S.R.L.

First Choice Marketing S.R.L. | Autor: Ana68

Link direct la acest mesaj

Va rog,care ati auzit despre serviciile lor,care ati beneficiat de serviciile acestei firme,sa imi dati si mie informatii despre ei.
Probabil ca majoritatea dintre voi ati mers la prezentarea lor,insa m-ar interesa informatii de la cei ce au mers in vacantele organizate de aceasta firma de vacante,de la inceputul semnarii contractului si pana ati beneficiat de o vacanta.Multumesc!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Chiar nimeni nu a auzit despre ei?
Firma mama e in Seattle,USA,au sediul pentru Europa in Anglia,la Londra,s-au infiintat recent si in Romania,au sediul in Bucuresti si abia de curand si in Timisoara...cineva?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Gasesti niste informatii foarte interesante la adresa: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=404786&st=0

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vladcelvechi

Gasesti niste informatii foarte interesante la adresa: http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=404786&st=0

First, they ignore you.
Then they laugh at you.
Then they fight you.
Then you win.

Multumesc!
Esti cumva "Pistolescu"?!Eu sunt "dintimisoara".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

Nu, nu sint nici unul din participantii la discutiile de pe topicul respectiv; pur si simplu ma uitam pe aria de turism si mi-a sarit in ochi numele firmei, asa ca am zis sa iti comunic si ce scrie acolo. Asta e tot, imi pare rau ca nu sint informatii noi pentru tine :-( ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vladcelvechi

Nu, nu sint nici unul din participantii la discutiile de pe topicul respectiv; pur si simplu ma uitam pe aria de turism si mi-a sarit in ochi numele firmei, asa ca am zis sa iti comunic si ce scrie acolo. Asta e tot, imi pare rau ca nu sint informatii noi pentru tine :-( ...

First, they ignore you.
Then they laugh at you.
Then they fight you.
Then you win.

Iti multumesc oricum! Gestul si intentia sunt de apreciat...Daca mai afli ceva in legatura cu asta,te rog sa postezi...

Mergi la inceput