Infectie Gardnerella

Infectie Gardnerella | Autor: noi2

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor
Azi am luat rezultatul de la testul Papanicolau, si tocmai mi s-a spus ca este totul normal, mai putin infectia cu Gardnerella. Lucrul asta mi l-au comunicat la telefon, iar la medic, am obtinut programare abia in iulie.
Ma poate lamuri cineva despre ce e vorba, sau un tratament? Si mai ales, influenteaza sarcina, ca am vrea in curand sa ne apucam de proiectul bebe?
Multumesc frumos si o seara frumoasa.

..shi te iubesc...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

quote:
Initial creeata de noi2

Buna seara tuturor
Azi am luat rezultatul de la testul Papanicolau, si tocmai mi s-a spus ca este totul normal, mai putin infectia cu Gardnerella. Lucrul asta mi l-au comunicat la telefon, iar la medic, am obtinut programare abia in iulie.
Ma poate lamuri cineva despre ce e vorba, sau un tratament? Si mai ales, influenteaza sarcina, ca am vrea in curand sa ne apucam de proiectul bebe?
Multumesc frumos si o seara frumoasa.

..shi te iubesc...

dar medicul tau nu stie sa trateze o infectie cu gardnerella?

PS - trece cu tratament cu zanocin de 400 mg, 1/zi, 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna Bruxinha.
Medicul meu banuiesc ca stie, doar este medic, insa rezultatele mi-au fost comunicate la telefon de o asistenta, iar prima programare am putut sa o obtin abia in iulie.
De aceea am intrebat aici, poate , intre timp, cineva imi poate spune da un sfat, din experienta proprie.
Multumesc pentru raspuns.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

buna

si eu am avut infectie cu gardnerella si am tratat-o si eu si sotul cu metronidazol. am inteles ca se scapa relativ usor de ea si ca este o infectie banala, desi sotul a facut o spermograma inainte de tratament si i-a iesit dezastruoasa (f proasta) si noi dornidu-ne un bebe. dupa ce ne-am tratat de gardnerella spermogramna i-a iesit mult mai buna. nu stiu ce sa zic dar inclin sa cred ca rezultatul prost era si de la acesta nenorocita de gardnerella. asa ca e bine sa faci tratamentul dar neaprat si sotul sa faca tratament. succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Andrutza, multumesc frumos pentru raspuns

..shi te iubesc...

Mergi la inceput