Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ioanailincam spune:
Fetelor, multumim mult pentru urarile pentru ziua de ieri. Inutil sa spun ca ieri n-am avut timp nici sa respiram, nu ca am fi avut cine stie ce program de sarbatoare, dar dimineata am fost la TIBCO (puteam sa lipsesc eu? Vorba vine, ca de fapt e prima oara cand am fost), iar pe seara am avut musafiri. Pana la urma nu s-a invrednicit niciuna din bunici sa vina la ingura nepoata, noroc cu cativa prieteni si... bona si familia ei. Nici copii nu au fost, ca mai toti sunt pe la bunici sau chiar la mare, dar se cheama ca am sarbatorit. Sa vedem poze daca am vreuna de soi sa pun si eu pe aici.
Androix - hai ca am murit de ras cu socrul tau! Auzi, la NATO
Elisor - sa ne spui negresit cum a fost in Bulgaria, daca mergeti. Ati gasit agentie?
Hai ca va pup, in 10 minute vine un client si apoi plec la o intalnire. Of, ce m-am saturat de munca
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tdi/Tdi.jpg)
Tdi spune:
Vai, Androix, sunt de coma socrii tai...cred ca m-as enerva de numa', e tare nasol sa-ti disece cineva in halul asta deciziile
. la noi e alta situatie ca nu mi-o tzine nimeni pe atomixa nici 5 minute dar m-a scos soacra-mea urgent din pepeni cand s-a miorlait ca de ce am tuns-o pe Aly, ca vai ce pacat de par, ca era frumoasa...i-am taiat-o sec, cine o vrea frumoasa n-are decat sa vina s-o si spele, ca io m-am saturat, spalat nu vrea, uscat nu, pieptanat nu, coditze nu, transpira si sufera de cald pentru ce?! pentru frumusete...sa fim seriosi!
Papanicolau...tocmai am primit scrisoare de la diretia sanitara sa ma duc luna viitoare, aici esti programat automat, in cazul meu tot la 3 ani, este gratuit si rezultatul il primesc dupa o luna prin posta.
ioanailincam spune:
Teddy - wow, ce sistem tare! Of, ca de cand zic ca ajung si eu la ginecolog, cred ca asta a mea nici nu ma mai cunoaste. Faza e ca eu m-as putea duce vineri dupa-amiaza, dar atunci ma duc mereu la sport. Las ca daca ducem plodul la bunici intr-o buna zi, ma voi duce sambata la sala si vineri la toti doctorii ratati in ultimii 2 ani. Hai ca a venit clientul. O zi buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
onixone spune:
tdi:ce tare si eu am primit scrisoare azi acasa pt papanicolu.Eu l-am facut in rom in 2006 parca.Ar trebui sa le dau telefon la astia sa mi-l fac din nou.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
E posibil sa racesc de la aerul conditionat din masina? Toata ziua m-am simtit cam aiurea, am pus doar pe seama oboselii dar acum imi curge nasul si ma doare capul, Dan si el cam aceleasi simptome, de Bianca ce sa mai spun, ca a cerut singura sa mearga la culcare, n-a vrut nici sa manance, in schimb si-a umplut burta cu apa.
Ma bucur ca de vreo 1 ora nu mai tuseste, poate apuca si ea sa se odihneasca putin. Mi-e atat de mila de ea cand o vad asa de obosita de la tuse si nedormit.
Gabitza, Andreea sarumana de raspuns, m-am hotarat sa-mi fac curaj pentru programare.
Gabitza da, cam asa ceva, vor sa stea in Ro, dar fara sa renunte la cetatenia olandeza, deci sa traiasca aici cu banii de acolo, asta insemnand ca o data la 6 luni sa mearga in Olanda. Sunt foarte suparati pe regimul de acolo de cand au intrat in UE.
Andreea din pacate socrii tai merg in continuare pe conceptul 'gras si frumos', nu stiu daca a fost sanatos vreodata acest concept, dar sigur in zilele noastre e boala curata (partea cu gras). Tu fa ca tine ca stii cel mai bine ce le trebuie copiilor tai.
Teddy sa se faca bine pisicuta din vecini cocolosita de tine! Daca ar fi citit Andreas m-ar fi pus sa te sun sa intrebe de pisicuta cum se simte. E innebunit dupa ele, un fiecare zi are program de hranit pisicile. Are o familie de pisici undeva pe langa bloc, le-a adus si lapte de la scoala special pentru ele, si acum le cauta familii adoptive.
Nu te mai stresa cu nemancatul ca pe caldurile astea e chiar de inteles ca nu mananca. Cred ca la gradi se vor schimba lucrurile, fiind mai multi copii cu care va lua masa sigur va dori si ea.
Ioana inca nu mi-am facut timp sa iau agentiile la puricat, astept sa termine Dan cu examenele sa hotaram impreuna. Am mai primit referinte bune pentru un hotel de la Nisipuri.
Astept pozele cu Mogo! Eu am si uitat sa le pun.
Clara sanatate Teodorei (mi-a spus Laura ca nici voi nu stati bine)
Laura are probleme mari cu coloana (sper ca nu te superi ca am spus), de data asta poate iti pui sanatatea pe primul loc inaintea serviciului
Lili creste, creste burtica? E totul in regula? Odihneste-te!
Oana distractie placuta si romantica in Turcia!
Cornelia le fel de aglomerata esti cu serviciul?
Daniela cum ati petrecut noaptea? E spre bine?
Nelia la voi cum e?
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Bineeee! Am terminat examenele, copiii dorm, eu dorm pe mine, rinichii ma termina ei pe mine... si tot asa. Dar sint binedispusa pentru ca am facut bine la examene, cel putin asa cred pina la prba contrarie, adica notele.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Cu scuzele de rigoare, urez la multi ani sarbatoritilor ultimei perioade: BEN STEFAN, ERIC ANDREI, ROBERT, IULIA NICOLA, DARIA MARIA, ANA ILINCA!
Noroc cu Elisor ca mai aflu si eu ce fac constantancele .
Sunt varza la toat ecapitolele si am zis, ca daca e bal, bal sa fie, asa ca am intrat pe DC .
Multa sanatate si pupici tuturor!
Cornelia
patriciaRO spune:
Saliu la fete
Voi va plangeti de caldura si eu nu mai pot de frig. e un frig aici de numa. Afara desi e soare, bate un vant rece de nu-ti mai trebuie nimic. Iti trece si cheful de ceva, daca cumva ai avut chef inainte. Caloriferele sunt fierbinti si noi cu 3 cojoace. O fi bine?
offf si nu vad nicio schimbare in curand. Da' venim in august acasa si sa vezi caldura, atunci.
Beatrice, mamic de Alex pifos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Androix/Androix.jpg)
Androix spune:
Auoleu, Beatrice, trimite niste racoare aici si-ti trimit eu vreo 5-6 grade de la noi. Ca noi lensinam aici. Daca mai pun la socoteala ca stau si cu geamurile inkise de frica sa nu cada copiii peste bord cred ca la mine in casa sunt vreo 34-35 de grade
Andreea mama de Filip si Georgia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Hello mamici,
La mult ani pentru Daria si Ana!
Tot am zis ca mai scriu si eu doua vorbe dar parca nu am ce va spune.
Elisor, saru' mana pentru intrebare, e mai bine garga acum, am avut niste zile tare urate, nu a dormit nicinoaptea nici ziua pentru ca tusea si ii curgea nasul rau, a facut si febra dar nu f mar.
Vineri am dus-o la spectacolul cu Winnie desi nu era chiar ok, f frumos a fost doar ca ea a devenit bleaga la un moment dat si spre sfarsit ma intreba cand plecam acasa. Am luat-o cam carpa de acolo, noroc ca ne-a asteptat tati cu masina chiar langa sala. Noaptea aia oricum nu a dormit si nici eu pe langa ea, m-a strigat toata noaptea si s-a foit, o apuca cate un puseu de tuse la mai putin de jumatate de ora, chin ce mai.
Acum e mult mai bine, nasul nu ii mai curge deloc, mai tuseste dar mult mai rar, oricum e obosita, ieri a mers putin afara si a cerut acasa.
In rest, nimic nou sub soare, murim de cald si astept concediul care vine abia peste o luna.
Androix, tu esti mamica, tu hotarasti ce e mai bine pentru copilasii tai, spune-i soacrei sa nu il mai indoape calm dar ferm. Ma distrez grozav de cum povestesti:))
Sa va zic si la noi cu laptele. De biberon s-a lasat anul trecut in noiembrie, la inceput cam refuza laptele dar manca iaurt, branza de vaci. Acum bea lapte din pahar, aproape zilnic, mananca iaurt, lapte batut, cascaval cand are chef. Apa bea din canuta d-aia cu pai (de obicei) sau cu paharul.
Pampers nu maipoarta de multa vreme, nici numai stiu exact de cand i l-am scos definitiv si pe cel de noapte, am avut problema cu kk, cerea pampers cand facea dar am scapat si de ceva vreme. Acum cand a fost bolnavioara, de la anitbiotic si atatea siropuri a facut kk aproape apa, a scapat pe ea in somn si nu a simtit. Si seara de teama i-am pus pe ea un pampers(am primit doua bucati ambalate individual de la happy la o prezentare sinu apucasem sa le dau nimanui inca)si a inceput sa traga de el si sa planga ca ea e fetita mare si nu poarta pampers. Noroc ca si-a revenit cu burtica in cateva ore si nu am insistat.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”