Copiluti de mai-iunie 2005 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
sufletzica spune:
Nelia, draga mea, sa nu te simti deloc aiurea pt sfaturile pe care mi le-ai dat.Mi-au prins f bine pt ca vin din experienta de mama si nu din carti.Nu a fost intentia mea sa ma dau stiutoare dar faptul ca stiu cum ar trebui sa procedez ma face sa ma simt si mai aiurea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elisor/elisor.jpg)
elisor spune:
Bianca nu prea se mai atinge de lapte. In weekend ce mananca cereale cu lapte, in rest vrea suc cu paiul sau apa, apa cel putin bea de stinge. Biberon/canita cu cioc cred c-as jigni-o daca i-as da cu ele, se da mare in fata papusilor spunandu-le ca acum e randul lor sa fie bebelusi. Nici macar un iaurt nu e in stare sa-l manance cap coada. In schimb e innebunita dupa telemeaua de la tarani (cea nesarata).
Scutecul de noapte cred ca il vom mai utiliza inca mult si bine, dimineata e plin!!! La pranz nu-i mai pun de mult, dar preventiv ii pun o chestie absorbanta in pat in caz ca...Andreas la 3 ani nu mai purta scutec nici noaptea.
Eu nu cred ca e vreo problema faptul ca noaptea inca ii pun scutec, desi ar cam trebui sa incepem sa renuntam la el, dar nu sunt in stare sa ma scol noaptea pentru pipiul ei, de fapt nu de sculat mi-e teama ci ca nu mai adorm la loc. Deocamdata lucrul asta nu ma streseaza.
Andreea mie mi se pare absolut normal ca Filip bea din biberon, atata vreme cat o are pe sora lui normal ca imita. Ai incercat sa-l senzibilizezi cu prietenii lui sau copiii din parc de aceeasi varsta care nu-si mai beau lapticul din biberon ca sunt mari? Va renunta in momentul cand se va simti intradevar fratele mai mare si ii va fi rusine sa mai bea asa, acum cred ca o parte din el vrea sa fie din nou bebelus. Ii duci in Berceni cand mergeti in vacanta?
Ai ajuns sa-ti faci controlul la gine, dar mai ales testul Papanicolau?
Bafta la ce mai ai de dat, mult a fost putin a ramas.
Adina n-am stiut ca Ema e la gradi, cred ca s-a acomodat destul de repede la cat e de sociabila, nu? O duci la program de 8 ore? Tu ai inceput serviciul?
Daniela chiar ma gandeam la tine ca probabil trebaluiesti in gradina de nu mai apari, acum ca au venit caldurile. Nu vreau sa stiu cum arata covorul cu ulei...cu mainile tale betege asta-ti lipsea, mai bine il duceai la curatat sau...cumparai altul . Sanatate multa Isei, e cam mare febra de la o simpla balaceala.
Nelia cum se mai simte puiul mic? Bianca nu mai face febra, in schimb accesele de tuse sunt atat de violente incat ajunge sa vomite.
Nu stiu daca mai ajung la zi cu toate treburile, cand e curat in casa nu am mancare facuta, cand am mancare se aduna praful sau am o tona de rufe de calcat. Azi am facut canelloni si bombe cu visine, am dezghetat/spalat frigiderul ca e aproape anul de cand nu l-am mai primenit. Ma asteapta tona de rufe despre care vorbeam, dar maine e duminica si vreau sa facem o plimbare mai departisor.
Noapte buna!
Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Danelutza spune:
La multi ani, Daria-Maria !
Sa cresti mare ingeras, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa alaturi de cei dragi
si sa aduci doar bucurii parintilor !La multi ani, Ana-Ilinca !
Sa cresti mare ingeras de fetita, sa fii norocoasa, frumoasa, fericita
iar drumul vietii sa-ti fie presarat doar cu zimbete si impliniri !
![](majoreta.gif)
elisor spune:
LA MULTI ANI DARIA MARIA!
LA MULTI ANI ANA ILINCA!
Sa cresteti mari, sanatoase, sa aveti noroc in viata si multe bucurii!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
La multi ani, fete frumoasa ANA si DARIA !!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
Daniela cum se simte Isa, a facut febra peste noapte? Multa sanatate de la noi , sa se faca repede bine c-a venit vara si nu e timp pentru stat in pat
Noi plecam pana la bunica-mea la tara (sper s-o gasesc acasa ca la telefon n-o mai gasesc de vreo 2 luni), apoi mergem sa vizionam o casa, e o vreme superba.
Sa aveti o zi placuta!
Mercedes spune:
La multi ani ANA
La multi ani DARIA sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi.
Danelutza spune:
Elisor a facut febra si asta noapte , m-am trezit din ora-n ora sa controlez cum doarme. Vad ca acum se simte binisor, sper sa fie bine la noapte. Cica e un virus in zona, eu am fost racita saptamina trecuta si nici acum nu mi-a trecut, acum vad ca si sotului ii curge nasul, iar la gradinita cica toti copiii fac febra.
Cit despre miinile mele strimbe, tocmai le rezolv la spalat covoarele, ca la curatat nici nu-i vorba sa le duc, mai bine cumpar noi, la cit costa curatatoria. Dar avind in vedere ca pina la jumatatea lui iulie fac masaj la tot spatele inclusiv gitul, imi permit sa-mi blochez spatele, ca ma duc la deblocat .
Aaa, ca vorbiti de lapte, Isabella bea foarte rar, cind vrea cere, dar de obicei nu vrea. Probabil o fi si pentru faptul ca a supt pina la doi ani, biberon n-a avut niciodata, asa ca lapte mai bea cu paharul.
![](majoreta.gif)
Mercedes spune:
danelutza-ai grija de tine lasa covoarele, nu exista firme sa ti le spele?
Sanatate izabelei!
elisor-imi spui te rog daca voi in zona bv aveti introdus rds-ul ma refer la telefonie?