Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
rodicamarza spune:
adyanna antonia ta e o scumpa mai ales cind doarme pe burta si ce tatic frumos areeeeeeee.sa fiti fericiti.paula mea nu sta pe burtica mai deloc se enerveaza nu stiu de ce si mai nou se intoarce singura pe spate.eu tre sa recuperez ceva capitole si sa va cunosc bebeii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
sanda, iasmi sigur a luat ceva de la prietenul ei bogdi, care a avut scaune diareice apoase, a fost fara pofta de mancare. iar inainte sa fie el asa, a fost mamica lui. dar eu cap sec... nu m-am gandit ca se ia. dar ea nu a facut o forma asa avansata si sper nici sa nu faca. la noi singura pb acuma e pofta de mancare...care e zero....ea care manca tot ce ii dadeam!!!
revin...
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007
adyanna spune:
quote:
ADRIANA- ii e cam frica Alessiei sa vina acolo in teritoriul vostru; poate o conving eu intr-o dim sapt viitoare!
Sa nu ii fie frica pentru ca o apara Antonia!
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
Ramonica sper sa nu se trezeasca mai devreme de 7! Eu am zile cand ma trezesc odata cu al meu si mai fac ceva treaba pana se trezeste ea si zile in care dorm cat doarme ea...Asa ca sper sa ramana macar 8 ora de sculare!
![](icon_smile_big.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Asa creste
sanduta spune:
ram0nica sa stii ca copiii la varstra asta nu-si amintesc pe perioada lunga lucrurile, asa ca e normal sa uite persoanele.
In legatura cu senzatia de scarpinat, poate a uitat pediatru cum era cand era mic daca el stia sau nu de scarpinat
asta ca gluma. Oricum ti-a dat-o ca sa-l dai daca nu mai stii ce sa fac, ca nu se mai opreste din plans. Dar decat sa-l dai cu mixtura din aia, mai bine il speli pe copil mai des. Senzatia de mancarime trece si cu apa.
In legatura cu Claritine el este pentru alergii dat in special, ca si calmant. Nu ai facut foarte rau, insa e un calmant asa ca ai grija cum il manuiesti. Eu ti-as spune sa ii spui medicului de familie problema cu stranutul sa vezi el ce iti recomanda ca sa stii care este alternativa pentru copii a claritinului.
Ank83 spune:
BB ...sotul tau e pe la Mapn sau MAI???
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
Ank83 spune:
Si noi cat de curand vom mai avea 3 dintisori mic... printre care si caninul... Dar e cuminte... doar musca tot cu pofta ..in rest...totul bine..unul a spart deja ...si caninul acum se lupta sa iasa de sub gingie
Ank Raul
17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris
sanduta spune:
ram0nicanu are indicatii, dupa ei se poate folosii oricand e necesar dar daca exagerezi copilul cum simpte un pic nasul infundat cum se apuca pe plans ca stie ca e mai bine fara.
Eu zic ca la raceli de 3 -4 ori pe zi e suficient. Sa nu uiti de ser.
sanduta spune:
ram0nicaeu daca pateam asa ceva si se si intorcea tipul si spunea ca i-a placut, cred ca ma puneam pe ras. Ca saracul a fost atins de un copilasmacar de era fetita