Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ramonica, suntem in iunie:D. Eu zic leat ca an nu ca luna. Dar se poate sa fie si ziua ta pe 15 iunie, sarbatoresti 2x ani si 11 luniteEu zic sa faci cinste oricum

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adra_bell

Ramonica, suntem in iunie:D. Eu zic leat ca an nu ca luna. Dar se poate sa fie si ziua ta pe 15 iunie, sarbatoresti 2x ani si 11 luniteEu zic sa faci cinste oricum

Printesa
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Aaaa, acu' ma prinsei ca zici leat la an. Pai da, buna idee, abia astept sa implinesc duminica 26 ani si 11 luni. Si chiar c o sa fac cinste, uite cu o praji!

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

deci avem si noi poze desi suntem noi

rodica mama de paula iubita

[url

="http://www.webshots.com/"]poze[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Rodica, ceva nu e bine, ca nu apar poze....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:
Originally posted by adinag

Sanduta, din carne. Dar se pot hrani si vegetarian fara probleme, sunt si alte surse de fier. Dupa ultimele cercetari, galbenusul are intr-adevar fff mult fier, din pacate intr-o forma care nu poate fi asimilata aproape deloc de organismul uman, deci degeaba il mancam... (doar de gust, na)

E interesant ce spui. Eu sunt anemica si in ultimele cateva luni am mancat multa carne, gratar, in special si numai de pui, peste sau vita. Si tot la analize saptamana trecuta am iesit rau, cu fier putin.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

puiul si pestele nu te ajuta la anemie. Vita da, dar in general e una sa-ti mentii cantitatea de fier si alta cand deja esti anemic. Sunt mai documentata ca si eu am probleme cu anemia. Anemia poate fi cauzata si de lipsa unor vitamine B (cum ar fi acidul folic), iar absorptia fierului impiedicata prin unele alte carente. In sfarsit, o teorie ntreaga :-))

Adra, 21 iulie

Jasmin, esti baba sau descompusa?
Ah, si frumusetea ta de baietel mananca destul de frumos... fosta mea vecina trebuia sa-i faca baie de fiecare data la fata dupa masa, serios... iar camera nu-ti zic cum arata!

Alina, . Pai sa stii ca e normal sa pape mai prost cat e bolnavioara si chiar o perioada dupa. Multa rabdare, va trece, si insanatosire grabnica! iar tie in primul rand soooomn, cat cuprinde!

rodica, nu se vad pozele...

Eu am cumparat bere cu alcool, fara alcool si nistevin alb de sprituit, ca eu asa ma mint, pun o gura de vin si restul apa minerala si cica beau si eu ca oamenii mari

Mergi la inceput

ah, ne-a sosot scaunul lui floris, al meu tocmai il aduce de la posta :-)) ca din pacate nu am fost acasa cand l-au livrat (sau au fost ei prea lenesi si au adus direct biletul sa venim noi sa-l ridicam???)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

deci avem si noi poze desi suntem noi

rodica mama de paula iubita

[url

="http://www.webshots.com/"]poze[/url]

Nu ai copiat tot linkul. Intra in contul tau de poze si acolo copiezi si pui la sharing.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:

quote:
Originally posted by sanduta

quote:

Sanduta, din carne. Dar se pot hrani si vegetarian fara probleme, sunt si alte surse de fier. Dupa ultimele cercetari, galbenusul are intr-adevar fff mult fier, din pacate intr-o forma care nu poate fi asimilata aproape deloc de organismul uman, deci degeaba il mancam... (doar de gust, na)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

E interesant ce spui. Eu sunt anemica si in ultimele cateva luni am mancat multa carne, gratar, in special si numai de pui, peste sau vita. Si tot la analize saptamana trecuta am iesit rau, cu fier putin.

puiul si pestele nu te ajuta la anemie. Vita da, dar in general e una sa-ti mentii cantitatea de fier si alta cand deja esti anemic. Sunt mai documentata ca si eu am probleme cu anemia. Anemia poate fi cauzata si de lipsa unor vitamine B (cum ar fi acidul folic), iar absorptia fierului impiedicata prin unele alte carente. In sfarsit, o teorie ntreaga :-))

Adra, 21 iulie

Jasmin, esti baba sau descompusa?
Ah, si frumusetea ta de baietel mananca destul de frumos... fosta mea vecina trebuia sa-i faca baie de fiecare data la fata dupa masa, serios... iar camera nu-ti zic cum arata!

Alina, . Pai sa stii ca e normal sa pape mai prost cat e bolnavioara si chiar o perioada dupa. Multa rabdare, va trece, si insanatosire grabnica! iar tie in primul rand soooomn, cat cuprinde!

rodica, nu se vad pozele...

Eu am cumparat bere cu alcool, fara alcool si nistevin alb de sprituit, ca eu asa ma mint, pun o gura de vin si restul apa minerala si cica beau si eu ca oamenii mari

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Tu ce ai luat pentru anemie?

Mergi la inceput

am luat fier (dar natural, adica tot din plante extras, insa concentrat), un complex de vitamina B, acid folic, si m-am si hranit corespunzator, plus multe fructe (vitamina c favorizeaza absorptia fierului de catre organism).
atentie si cu alimente care defavorizeaza absorbtia fierului, sau consuma mult fier: fumat, cafea, sarcina :-) etc.

Mergi la inceput