Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Mihuta, noi stam si mai rau decat voi! :(( O lingura-doua de legume (cu indulgenta), iar dimineata mai putin de 100 g.
Eu i-am dat Mariei vreo 2 zile un piure de la Hipp de legume cu pui si avea si putina rosie in el si parca era putin sarat, asa mi s-a parut. Abia atunci a papat cam jumatate de borcanel. Enorm pt noi. Acum ma gandesc - o fi si din cauza ca e bolnavioara si agitata dupamasa...

Si sotul meu are 27 de ani abia impliniti, iar eu 30 jumatate. Ramonica, nu esti singura care s-a orientat bine. :))

Eu incerc sa ma culc putin langa pui, am prins doar 4 ore de somn azinoapte, si astea cu trezirile de rigoare ale Mariei...

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Adina ti-am trimis PM.

Multumim fetelor care ne-au votat!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by adinag

Sanduta, din carne. Dar se pot hrani si vegetarian fara probleme, sunt si alte surse de fier. Dupa ultimele cercetari, galbenusul are intr-adevar fff mult fier, din pacate intr-o forma care nu poate fi asimilata aproape deloc de organismul uman, deci degeaba il mancam... (doar de gust, na)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

E interesant ce spui. Eu sunt anemica si in ultimele cateva luni am mancat multa carne, gratar, in special si numai de pui, peste sau vita. Si tot la analize saptamana trecuta am iesit rau, cu fier putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Si ta-su dovedeste costitele (de vreme ce a mancat portia lui de snitele si jumate din costitele mele), iar pe Sophia ai vazut-o, e destul de rotofeie la 9,200 kg... Cert e ca legumele nu-i plac, cel putin nu piure fara sare....

In cateva saptamani vreau sa fac testul supa sau ciorba ? Ta-su e ciorbar, eu gust ocazional supa dar cam atat...

Io cred ca la Floris se manifesta genele de olandez de ii plac asa tare legumele fierte. Ce fel de cereale vrei sa ii bagi, cu lapte sau simple?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ramonica, pai Vladut e curat... uita-te la noi la poze... si acolo e bine dispus...

Mihuta, asa zice si Dan, ca Lucas e rau ca mine... Dar totusi eu am fost cuminte cand eram mica

asa ca, uitati-va la poze...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ramo tu cati ani ai?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Aaaa, eu mai am o luna pana fac 27... asa ca e mai mic cu 3.5 ani

ne-ai linistit, rasauflu usurata (glumesc, evident)

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Ai pus mana pe o prospatura

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Si sotul meu are 27 de ani abia impliniti, iar eu 30 jumatate. Ramonica, nu esti singura care s-a orientat bine. :))

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Am aflat ca era asa diferenta inte noi prea tarziu (abia dupa ce eram lulea:). Chiar nu-i cerusem buletinul pt ca parea de 25-26 (asta acu' 3 ani si... juma' pe cand eu aveam 23). Asa ca tind sa cred ca el s-a orientat bine din moment schimba vorba cu eleganta cand il intrebam ce varsta are (auzise de la cineva ca-n ruptul capului n-as iesi cu cineva de 20 de ani)!

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

ramo si eu stiu o faza dinasta ...cu parintii unei prietene ... la care tata era cu 11 ani mai mare si ea, adica mama, nu ar fi umblat cica cu unul asa mare ...si a aflat saraca de abea in ziua cununiei civile adevarata varsta a viit sot

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Ank83

ramo si eu stiu o faza dinasta ...cu parintii unei prietene ... la care tata era cu 11 ani mai mare si ea, adica mama, nu ar fi umblat cica cu unul asa mare ...si a aflat saraca de abea in ziua cununiei civile adevarata varsta a viit sot

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Aoleuuu! Tare faza!!!!!
Tind sa cred ca daca nu i-as fi vazut buletinul cand a vrut sa-si faca copii xerox m-ar fi tot dus si pe mine cu... , am vrut sa zic vorba!

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Ramonica, pai Vladut e curat... uita-te la noi la poze... si acolo e bine dispus...

Mihuta, asa zice si Dan, ca Lucas e rau ca mine... Dar totusi eu am fost cuminte cand eram mica

asa ca, uitati-va la poze...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

E curatel la masa

Mergi la inceput