Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

quote:
Originally posted by mihuta

La o parte piticaniilor ! Eu fac 34 anul asta !

mami de Sophia

hihihi ...buturuga mica..rastoarna carul mare

Uitati un articol
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1025655/ Mummy-milk-The-mother-insists-breastfeeding-children-aged-FIVE-FOUR.html

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Na ca am largit pagina ..
Victo nu l-am mai masurat nici la capusor..am sa vad cand merg la docotor ..oricum acum o luna jumate avea 45...dar de atunci nu a mai crescut in greutate..doar in lungime.In 19 avem programare din nou la neurolog...sa vedem acolo ce zice nenea doctoru'. Dar asta e...e un copil mai capos ...sper eu doar fizic

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Uite Jasmin, dupa Mrs. Onions din articolul dat de Ank, urmam si noi....

Cred ca Lucas iti mosteneste temperamentul vulcanic, asa ca sa te tii !

mami de Sophia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

Uite Jasmin, dupa Mrs. Onions din articolul dat de Ank, urmam si noi....

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by logam

A propos de mancarea bebeilor: a mea nu mananca daca ii dau special ei.Eu fac asa: pregatesc mancare pentru toti trei (mama, tata, bebe, ) pun in farfurii, ne asezam toti 3 la masa, si ne apucam de mancat eu cu tati, dar cu pofta maaaare daca intelegeti ce vreau sa zic. Si se uita ea si se uita , i se face pofta, si atunci ii dau cate o lingurita din papica ei. Si papa. Ca doar apuc printre inghititurile mele sa ii strecor si ei cate una.

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Excelenta idee, cat am fost in vacanta asa am luat micul dejun, si manca foarte bine. Acasa din pacate nu ni se potrivesc programele de masa...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by adinag

quote:
Originally posted by ancadragoman

Ramo tu cati ani ai?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

buna intrebarea... parca vad ca ma baga acusica la depresii

dar si tu esti tinerica Anca, asa-i?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Cam asa s-a zice... ca e copil dupa cum suna "24 ani neimpliniti" (wow, am 2 copii de crescut!). Dar e destul de matur in gandire si faza e ca nu-i dai 24 dupa cum arata. Noii lui colegi au spus ca nu-l cred pana nu arata buletinul pt ca pare de 27-28. Uite acilea cateva exemple...

Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

o idee ptr copiii care nu vor sa manance sau mananca maimult nasul, fruntea, podeaua, hainele etc. Eu de voie, de nevoie il hranesc acum in brate la mine si e o placere! Bine, tre sa fiu rapida, si atenta, dar nu se murdareste mai deloc, (nu mai mult decat tat-su cand mananca ), si baga repedeeeee! Ca vroia si taticul sa-l vada, dar pana a venit de la baie era gata piticul, n-a mai vrut nici san dupa, acuma doarme :-))

A mancat vreo 110-120 g de piure de cartof cu zuchina, fara adaos de apa, doar 2 stropi de ulei. Eu sunt fff multumita, nu-mi vine a crede ca mananca asa de mult, vorba vostra, sa nu-l deochi ;-)

nici nu-mi vine sa bag fructe, ca daca nu mai vrea legume dupa aia?

oricum, maine bag si fenicul (fructul. bulba aia), sa vedem ce zice. Deci maine cartof si fenicul, poate si-un morcovel mic, nu stiu inca...

carnita nu-i dau inainte de 6 luni, iar ou nu inainte de 1 an. asa e aici, na...

ma tot gandesc daca sa-i dau candva seara si cereale sau nu, dar oricum astept...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:

Ramo tu cati ani ai?

poze si filmulete

povestea nasterii

Aaaa, eu mai am o luna pana fac 27... asa ca e mai mic cu 3.5 ani

Genii in scutece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

quote:
Originally posted by sanduta

Jasmin012 pai sa-ti povestesc atunci ca pe noi nu ne-a masurat capul pana la 6 luni nici cm, nici o masuratoare Acum la 6 luni cica au primit un metru special pt bebe si l-a masurat in cm si atunci , miraculos, si-a amintit, ca si capul trebuie masurat. Asta e treaba asistentei ca pediatru e doamna de treaba.
Eu vreau sa iti spun ca nu dau nimic, niciodata, la pediatra sau asistenta. Poate asta e baiul

Sanduta, aici e obligatoriu sa ti-l masoare, ca trebuie sa completeze caietul si acolo apare si perimetrul capsorului. Iar de dat spaga aici nu e permis... nimeni nu accepta nici un euro, asa ca mai bine nici nu incerci, ca o dai in bara...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Aici la noi nu este caietul bebelusului, numai o fisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:

Ramo tu cati ani ai?

poze si filmulete

povestea nasterii

Aaaa, eu mai am o luna pana fac 27... asa ca e mai mic cu 3.5 ani

Genii in scutece

ne-ai linistit, rasauflu usurata (glumesc, evident)

Mergi la inceput