Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (79)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
quote:
Originally posted by sandutaquote:
Originally posted by eladea2005
avem pozici proaspete, cine mai doreste, cine mai pofteste...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Ce dragut eSi textele de la poze sunt super bune
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
multu'
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
are mama o fetita...
Eric in centrul de joaca
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adinag spune:
quote:
Originally posted by adyanna
Buna dimineata! Poftiti lasi
!
Adina am si eu "Sex and the city The Movie". Cum as putea sa ti-l trimit? Sau daca vrei iti spun de unde l-am descarcat eu sa il iei si tu.
Am pus si noi o poza in galeria Bebe Top!Ne dati si noua un vot?
http:// www.nou-nascuti .ro/album_nn.html?action=show&pid=3103
Am lasat spatiu dupa primele // si dupa nou -nascuti. Multumim!Adriana si
Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste
dar a iesit undeva deja pe dvd? sau e filmat cu camera? da-mi te rog un pm! :-)) Merci!!!
slimatei spune:
neata ! e deja cafeaua gata sau vin cu ea de'acasa?
s'o fi terminat...cine a fost mai harnicuta
nu ca mine..
azi ma cam doare capul..o fi si de la timpul asta aiurea tare..zau ca nu se mai intelege nimic..nici copilasi .. eu o obs pe stefy cand se presiunea atmosferica coboara devine asa de agitata... cum iese soare revine la normal.. aiurea tare..
va spuneam ca aseara vroiam sa-i fac supita si i-am facut din cartof si morcov cu carnita de iepuras si crema de orez, un pic de ulei de masline si parmegian si a mancat fata mea.. deschidea singura gurita...inca m-ai vroia ..dar am zis sa nu exagerez pt. prima data nici nu stiu ce stomacel are si cat tb sa manance.. mi-era frica sa nu dea inapoi.. in fine..oare a fost doar un noroc ieri? o sa vad azi daca mai vrea...
imi zicea pediatra ca daca nu a vrut sa se diversifice pana acum inseamna ca nu era pregatita..dar sa insist caci de'acum s'ar putea sa-mi ceara ea.. si avea dreptate ..dar sa nu ma laud din prima..
o zi buna!
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
adinag spune:
quote:
Originally posted by logam
A propos de mancarea bebeilor: a mea nu mananca daca ii dau special ei.Eu fac asa: pregatesc mancare pentru toti trei (mama, tata, bebe, ) pun in farfurii, ne asezam toti 3 la masa, si ne apucam de mancat eu cu tati, dar cu pofta maaaare daca intelegeti ce vreau sa zic. Si se uita ea si se uita , i se face pofta, si atunci ii dau cate o lingurita din papica ei. Si papa. Ca doar apuc printre inghititurile mele sa ii strecor si ei cate una.
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Bravo!!!
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ram0nica/ram0nica.jpg)
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Neata! Acu m-am apucat sa citesc si eu capitolul, da' vreau sa raspund lui Ramo, mami de Vladut: am vazut pozicile si am admirat puiul frumos. Acu...eu recunosc cinstit: te-as aborda - in parc, nu chiar pe strada- sa te intreb ce-i dai sa pape...ba as face tot posibilul sa stau pe langa voi la ora mesei (daca papati in parc), doar-doar aflu si eu cum s-o fac pe fiica-mea sa pape!
....Vladut al tau e un baietel frumos si normal dezvoltat; probabil ca la limita de sus in grafice, dar asta conteaza mai putin...sanatos sa fie, puiul mic!...Crede-ma, inteleg ca uneori te simti aiurea...si eu ma simt cam nasol cand ma intreaba mamicile cat are fata si cate kg!
Si apoi inghit in sec (ele) si citesc in privirea lor asa o compatimireeeeeee
...De zici ca eu-s de vina ca fata nu papa..."cine stie ce-i face, ce greseste...mama fara experienta si minte...macar de-ar duce-o la medic!"
Asa ca...te inteleg...Partea buna e ca eu m-am cam obisnuit. Fata e bine, sanatoasa, creste si face o gramada de lucruri...Si e A MEA si O IUBESC! Ce-mi pasa ca unii, altii cred ca-i slaba, grasa, bruneta sau blonda???
Ramonella, salutari si pentru picea ta, Bea cea finuta! Si a mea tot 6 kg are la 7 luni! Sa ne traiasca si sa creasca mari!
Revin, daca ma lasa terorista mica!
Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/
Multu' in numele lui Vlad de complimente!
Pai dragelor din Bucuresti care aveti puiuti ce nu papa: ia sa ziceti prin ce parc va invartiti sa se uite bebicii la Vlad cum mananca si o sa aibe o foame de lup! (Ei bine, mai are si el momente cand nu vrea -cum ati vazut in poza ca si-a pus mancarea in cap-, dar doar daca ii dau branza simpla asa cum mi-a zis medicul sa-l stranga la burtica)
Vlad (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
slimatei spune:
adina care e stare de spirita azi?
eu azi am decis sa fiu optimista... in ciuda tuturor..sic!
asa ca ma duc sa beau un pahar de optimism.. si sa ma i-au la harta cu matura
va pup
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"Karl May
adinag spune:
Ade,
insa va inteleg... io am 2 copii, de-ati stii cum imi mai vine cateodata sa-mi iau lumea-n cap!!!
Stefy buna... am actionat rapid si azi seara vine un prieten de-al meu si ne uitam la meci si bem bere
slimatei spune:
adina... eu pap ceva buuuun acu,da nu va zi ca va fac pofta...va zic doar ca am facut aseara doar din ce aveam prin casa si nici nu ma asteptam sa-mi iasa...da arata bine,nu?
fug..sa nu ma bateti
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...
slimatei spune:
aaa si sar'mana lui miha..ca m'a luminat cu niste secrete de'a iesit asa..
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :) ...pe la 4-5 lunitze,
papa buuun ...