Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 9
babyzapi spune:
Yupiii!! Am schimbat si eu semnatura!
Bebecris si eu tot la Viena l-am conceput pe bebe. Am castigat o excursie de 2 zile de la serviciu si atunci s-a intamplat minunea.
Olivia foarte buna ideea cu pozele private.
Monicus si Andy bine ati venit!
Vone Helen felicitari pt bebe sanatos!
AM SI EU O PROBLEMUTA daca ma poate ajuta cineva in legatura cu cei 2 ani platiti de stat acasa cu bebita!
Eu lucrez de anul trecut din septembrie (primul meu job) si o sa nasc in noiembrie. Pana aici toate bune si frumoase! Dar in ianuarie am avut concediu fara plata o luna de zile!!! Si daca am avut intreruperea asta am inteles ca nu pot sa sa mai am indemizatia de 2 ani de stat cu bebita.
Stiti cumva se poate face ceva in privinat asta ? Sa platesc undeva personal darile la stat pt luna in care am avut concediul fara plata?
PLEASE HELP!
VA pupic pe toate!
Babyzapi
fericita 17+ cu 
Mirtha spune:
Buna dimineata burtici !
Monicus inca nu am facut analizele specifice trim. II . Abia pe 30 iunie mi se va spune ce analize trebuie sa fac si daca mai esti interesata atunci , le voi posta pe forum.
Mirtha
21+
babyzapi spune:
Ah si am uitat!
Nu mai tin minte cine a intrebat de dr Steriu daca da si CD cu filmuletul de la eco. DA si dr Steriu face CD cu bebita in actiune!
Pupici
Babyzapi
fericita 17+ cu 
Ramo2007 spune:
Buna dimineata,
Azi sunt mai bine.Aseara am adormit cu felii de cartof pe frunte si azi noapte m-am trezit si am luat un paracetamol.Inainte de culcare am vomitat un pic, tot lichid, cred ca fierea imi joaca feste.
Otiliav,ti-am raspuns un pic mai in urma..crezusem ca am scapat de greturi, dar se pare ca nu.
Andy08, bine ai venit, burtica se vede fff putin si sanii sunt tensionati, mai mult sfarcurile dor, nu tare....
Ramo
13+
Puiutul meu scump
Ramo2007 spune:
Dandusa, la capitolul trecut intrebam daca v-ati gandit la botez,la data, la restaurante....
Ramo
13+
Puiutul meu scump
dandusa spune:
quote:
Originally posted by Ramo2007
Dandusa, la capitolul trecut intrebam daca v-ati gandit la botez,la data, la restaurante....
Ramo13+
Puiutul meu scump
asa...m-ai luminat...

se fac botezuri in post...,asta vroiam sa zic...
pe Crinuta am botezat-o la doua luni si un pic in februarie...ca n-am scapat de babele din jurul meu,ca asa este bine,ca puii mei...

acum nu mai fac gresla asta...,botez copilul cand o fi cald...si cand o sa vrem noi...,poa' sa zica babele cate-n luna si in stele...
aaa,noi nici motul nu l-am luat la fata si nici nu avem de gand...

Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Mirtha spune:
Dahhhhh...eu sunt interesata. Caut articole pt. botez desi inca nu ne-am hotarit daca vom face un botez foarte intim adica noi , nasii si bunicii lui bebe sau un botez la care sa participe si apropiatii.
Deocamdata mai multe voturi aduna prima varianata.
quote:
Originally posted by Ramo2007
Ramo13+
Puiutul meu scump
Mirtha
21+
dandusa spune:
am ajuns la jumatatea drumului
mai este putin pana la marea intalnire cu Raducu...
fug sa mai pun si eu poze...
Mamica stralucitoare
20+
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Ramo2007 spune:
Noi cred ca vom avea la botez in jur de 80-90 de pers, rudele foarte apropiate si colegi de servici de-ai sotului meu.
Nu vreau in post, pt ca exista posibilitatea ca unii invitati sa tina post si nu vreau sa ma complic cu meniul.
Vreau ca prima petrecere a lui bebe sa fie spectaculoasa, asa ca deja am inceput sa ma uit de diverse chestii...restaurante, cadouri pt invitati (nu stiu daca se numesc tot marturii)...
Ramo
13+
Puiutul meu scump
Ramo2007 spune:
Plec acasa ca iar mi-e rau, dimineata am mancat 3 felii de paine cu dulceata de capsuni facuta de soacra-mea.
De ce mi-o mai fi rauuuu?????

Ramo
13+
Puiutul meu scump