Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Neata, fetele! Sunt pe fuga pt. ca la 9.30 avem serbare la gradi, asa ca va scriu doar atat deocamdata: aciclovir-antiviral; categoria de risc in sarcina-B (deci nu da malformatii); se foloseste pt. tratarea herpesului, precum si pt. tratamentul varicelei...Mai scrie ca medicamentul nu vindeca, ci doar va diminua simptomele. Nu previne transmiterea virusului si nici recidivele.

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neatza!!
Madutza mersi de cafea...mai scap si eu sin cand in cand
Monicus si Andi08 bine ati venit, sarcini usoare si multa sanatate va doresc!!
Cherie tot in rime , ha? fain bancul(lipsea si varianta de a se face cantaret de manele),
VonHelen felicitari pentru putzica!
Otilia eu am doar tvr international.. dar avem cateva cunostinte pe aici care au digi.nu de alta, dar sa vada ce mai e cu Elodia...

Azi e meciul....ro-it...HAI ROMANIA!!...vom vedea meciul la o terasa...impreuna cu niste prieteni italieni(hehe) cu toate ca amandoi suntem pe langa fotbal, sper sa nu ma iau la bataie cu ei .
Atentionare:fetelor usor cu consumul excesiv de bere in timpul meciului..
O zi frumoasa doresc tuturor!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

quote:
Originally posted by diana21

VonHelen, am uitat sa-ti spun ca m-am uitat in MedEx si Lomexinule in grupa A de risc pt. sarcina, deci stai linistita. daca vrei iti copiez ce scrie acolo!

_

ai MedEx-ul din 2008?? pentru ca am citit si eu ..dar fii atenta ca acel A este precedat de un N/...deci la categoria de risc pt sarcina scrie N/A ceea ce inseamna ca nu sunt disponibile suficiente informatii.
acum ce sa zic!? la 12 sapt copilul e deja format, si creste doar in dimensiuni;sper sa nu se fi intamplat nimic. incerc sa gandesc si eu pozitiv!!!!

16+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

quote:
Originally posted by mav

VonHelen, ma bucur pentru vestile tale bune! Vrei sa-ti trecem in lista?

Da Mav, sigur ca vreau...in caz de a vazut dr. aiurea sexul s epoate schimba ulterior , nu?

ce fericita sunt..o sa am si eu carutz in dreptul meu .
in rest ce sa va mai spun..imi pare rau ca nu pot intra mai des, ca sunt destul de ocupata si abia de joi incepand am si eu timp de stat pe net.
ieri am fost si mi-am cumparat cantar electornic pentru monitorizarea greutatii , ca cel vechi ma cam inducea in eroare..dar sunt in grafic am luat 3 kg , poate 3,5 pana acum ;si mi-am mai cumparat alte cateva hainute mai lejere. azi mi-am propus sa-mi cumpar crema hidratanta pentru gravidute.
acum ma duc sa recuperez cu cititul ce ati mai scris zilele trecute , ca sa ma pun si eu la punct cu noutatile !!

va doresc o zi excelenta!!

16+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Ocean, cu placere. Ce ma fac eu ca in fiecare seara am baut 2-3 gurite de bere (doar in ultimele seri).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

buna fetelor!
n-am mai intrat de ceva timp dar sa stiti ca v-am citit.
sper ca de acum incolo sa fie totul ok fara certuri care oricum nu fac bine nici celor implicate direct si nici celor care le citesc.
cheri super banc si mai vrem. sau cel putin eu mai vreau ca asa imi mai descretesc si eu fruntea din atatea hartoage.
andy bine ai venit si sarcina usoara.

eu am niste emotii...... azi merg la control. mi-a spus doctora ca trebuie sa fac mofologie fetala. sper sa fie totul bine.

fetelor vreau sa vad si eu pozele cu burtici. va rog!!!!!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

servit cafeaua de la Maduza,multumesc
servit si praji de la Andy,minunate
balit la salata de vinete a lui Eli,n-am mai apucat nika...
acum sa trecem la treaba...

Ramo,
stiu sigur ca am sa-ti spun ceva,dar am uitat...ai intrebat ceva la cap trecut?
Vonhelen,
felicitari pentru baietel,sa creasca mare,sanatos...
Bebecris,
ai fost o mireasa f frumoasa
imi pare rau ca stati cu socrii...,imi imaginez ce greu o sa fie dupa ce vine bb,cum o sa-si bage nasul in toate mama soacra...,offf,o sa fim aici
Cherie,
ce face bb?cum te mai simti?
Elilov,
vezi partea buna a lucrurilor...,doar tu si bb acasa...,cantati,dansati,vb cate-n luna si in stele...,apuca-te de un jurnal de sarcina,te va ajuta cu siguranta...si sa vezi ce repede trec 2 sapt...
Nebunica,
am o prietena draga care a avut prb cu analiza asta,pot sa cer detalii de la ea,ca eu nu mai tin minte cum au decurs lucrurile...,muuulta sanatate

Mamica stralucitoare
19+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumesc frumos!

Care sunt pasii care se fac pentru a te inscrie? Cum se face.
Si inca ceva. Ajuti-ma sa gasesc o clinica particulara care face ecografii 3 D. Spuneti-mi si pretul acestui test. Merita sa faci si 4D? Ce imi puteti recomanda. Sunt in saptamana 13 si prin august doresc sa fac acest test la recomandarea doctorului ginecolog.
Va multumesc frumos.

Mergi la inceput

Ocean, cu placere. Ce ma fac eu ca in fiecare seara am baut 2-3 gurite de bere (doar in ultimele seri).

Mergi la inceput