Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Andy08 spune:
Am mancat si eu un cuvant: "...dar sper ca aceste momente sa fie depasite cat mai repede".
Andy
Andy08 spune:
Sunt insarcinata in 13 saptamani, am avut si eu primul eco la 12 saptamani(asa e aici) si l-am vazut pe bebe. :) Am urmatorul control la ginecolog peste vreo 2 saptamani si eco urmator la 5 luni (asa e aici :).
Ma primiti?
Andy
diana21 spune:
Andy, bine ai venit!!!
Mav, super pozele!!! Tu arati super bine, radiezi si nu se vede deloc, deloc ca esti obosita si stresata!!!
Iar piciul tau e tare dragalas! Vad ca are ochelari, vreau sa te intreb cum ti-ai dat seama ca are nevoie? Si fiica-mea isi baga ochii in foaie, la 10 cm, cand deseneaza si sunt cam ingrijorata!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
Andy08 spune:
Multumesc, Diana..
Iata datele mele:
DN : xx.xx.1977
UM : 11.03.2008
DPN: 17.12.2008
Vroiam sa va rog sa-mi dati si mie contul comun de mail si parola (si linkul unde puneti pozele). Am inteles ca ati pus acolo carticele si info interesante pt. noi.
Andy
Otiliav spune:
Brie, am avut destule socuri azi, nu mai vreau cearta si nici sa mai redeschidem ranile proaspete, cred ca ne putem inchipui mai putin sau mai mult. Si am destule griji, saptamana viitoare primesc rezultatele la Rh- si varicela si mai stau si cu grija colului neverificat niciodata.
Elilov, m-am luat cu altele si am uitat sa-ti scriu ce era mai important. Nu va mai chinuitit sa verificati in registre, eu luna trecuta am avut grija rujeolei si am trimis-o degeaba pe mama la Moreni sa caute in arhiva, spitalul de copii s-a transformat in mini-market si la policlinica de adulti nu a gasit nimic.
De fapt cel mai important este sa verifici daca ai anticorpi, pentru ca poti face vaccinul si sa nu ai anticorpi sa nu dezvolti imunitate. De aceea spun verifica ce nivel al anticorpilor ai acum.
Eu am verificat rubeola anul trecut si stau bine, in 1979 a fost prima campanie nationala de vaccinare si s-au vaccinat cu ROR toti copii intre 1 si 5 ani. O vine de la oreion, dar eu de exemplu am facut la 10 ani desi e clar ca am facut vaccinul de vreme ce am anticorpi la rubeola.
Si cel mai important, mi-a scris o fata acum, ea locuieste in Suedia:
"Aici se foloseste medicamentul numit acciclovir (cred ca este acelasi si la herpes pt. ca sunt virusuri "inrudite") al carui administrare incepe a saptea zi de la contactul gravidei cu virusul varicela-zona zoster si se ia timp de o saptamina.Nu s-au observat riscuri la fat din cauza acestui medicament."
Sper sa nu se supere ca am copiat din mesajul ei. Sunt convinsa ca si la noi se gaseste Aciclovir, stiu sigur ca este folosit ca unguent pentru herpes.
Andy, bine ai venit, si noi speram sa fie bine si sa ajungem toate la final cu bine. Inca doua mesjae si scapi de moderare.
Diana, fetita ta nu pare deloc slabuta, este foarte bine proportionata, Ana este mai grasunica si cam la fel la inaltime.
Cherie, mersi de banc, voi va uitati la posturile romanesti.
Ramo, te intrebam daca mai ai greturi. Paracetamol ai luat acum?
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
14+ BB2
Mirtha spune:
E ok atunci. Daca o perioada de pauza crezi ca iti face bine , no probleme , se intelege si se acorda time out.
quote:
Originally posted by carmendu
mirtha - nu va parasesc. sunt doar suparata si dezamagita. nu vreau cearta, nu vreau atentie. tocmai de aceea am hotarat ca o saptamana, doua sa fac o pauza. atat. si apoi o sa-mi treaca.
sincer, nu credeam a o sa ma afecteze certurile astea. cu siguranta, nodul in gat pe care il am de ieri, e de la hormoni.
imi sunteti dragi toate, n-as putea sa va parasesc.
16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
Mirtha 20+
Andy08 spune:
Dupa ce scap de moderare voi putea sa va intreb mai multe pentru ca vad ca multe dintre voi sunt in saptamani mai mari ca mine. Cred ca suntem doar vreo 3-4 fete in saptamani mai mici.
Olivia, multumesc de primire. Sistemul medical de la voi se aseamana mult cu cel din Canada. Cand eram in Romania comentam ca sistemul de acolo e prost etc., dar nu apreciam faptul ca ai acces la un doctor f. repede, comparativ cu ce e aici. Ei, sunt multe de spus pe subiectul acesta...si bune si rele.
Andy
Andy08 spune:
Va rog sa-mi trimiteti si mie datele legate de mailul comun. Mi-am activat PM-ul. :)
Multumesc.
Andy
brie spune:
mav, tu ai pus pozele pe contul comun? Eu nu am resuit sa vad pozele de care zicea diana.
19+
Mirtha spune:
Elilov , tinerica , tinerica zau asa ! Multumesc pentru incurajari.
Ramo si pe mine ma doare capul ff. fff tare. Dar am si citeva explicatii : un program infernal la servici ca de sfirsit de semestru ,acasa echipa care renoveaza , vecini care dantuiesc pina l unu noaptea, somn insuficient si neodihnitor. Ce se poate face?? Nu stiu daca se poate face mare lucru. Medicamente in nici un caz nu iau.
Un dus caldut , stat in pat la TV. , mincat fructe , baut apa nu foarte rece sau o limonda de lamaie cu ceva cuburi de gheata si rabdare pina vine sf. de sapt. Asta cam fac eu . Poate au si fetele ceva sugestii , ca eu sunt dispusa sa le ascult.
Diana multumesc pt. raspuns.
Andy bine ai venit !
Brie inteleapta decizie , cea mai inteleapta ! Racoreste-te in placinta aia si pt. mine. Sa ai pofta !
Mirtha 20+