Mamici de Noiembrie-Decembrie (43)
Raspunsuri - Pagina 3
Mirtha spune:
Crinuta e superba ! Ce tot spui acolo Dandusa ca te-ai ingrasat nush" cit ??!!! Las" ca invat eu sa pun poze pe wes..nu mai stiu cum shot si vezi tu ce e aia gravida grasa.
Diana21 daca bluza e luata la a doua sarcina poate imi spui si mie magazinul.
Ramo , maiculita da" inaltaaaa mai esti ! Iar pe grasunici ala mic l-as luat si l-as fi bagat in suflet.
Elilov nu inteleg de ce burticile tuturor- inclusiv a ta , foarte proeminenta - sunt asa bombate si pozitionate sus. A mea seamana mai mult ca o para cu baza in jos. Toate fetele au burtici tugluiate , bombate , rotunjoare numai a mea e ceva pe acolo o umflatura undeva mai sus de zona pubiana.
Mirtha 20+
elilov3 spune:
am rvenit fetele
nu am aflat nimic trebuie sa mergem pe la nush ce registre sa vedem ce vaccinuri am facut ...sigur stiu decat de rubeola..altceva nuah
mirtha nush de ce unele burtici sunt tuguiate si altele nu eu cred ca este in functie de organismul fiecareia...stai calma bb al tau sta cum ii place
intru si eu pe web sa vad pozele fetelor
18+Dimitrie
carmendu spune:
mirtha - nu va parasesc. sunt doar suparata si dezamagita. nu vreau cearta, nu vreau atentie. tocmai de aceea am hotarat ca o saptamana, doua sa fac o pauza. atat. si apoi o sa-mi treaca.
sincer, nu credeam a o sa ma afecteze certurile astea. cu siguranta, nodul in gat pe care il am de ieri, e de la hormoni.
imi sunteti dragi toate, n-as putea sa va parasesc.
16+
http://good-times.webshots.com/photo/2221574950103601207ZrfiRU
elilov3 spune:
mai fetele am vazu toate pozele frumoase foc cele mai tari mamici :))
bag de seama ca sunt cea mai kinder dintre voi cine mai are 25 de anisori..ma rog o sa fac 26
18+Dimitrie
cherieactiv spune:
BANC(nu e cine stie ce)..
auzi ionele,mai..pai tu in spania nu vrei sa te duci, in italia nu vrei sa mergi, de fotbal nu ai chef sa te apuci...iti mai ramane doar sa dai la facultate..of..ionele..cum ajungem noi de rasu blocului!!
ginger(ve)
diana21 spune:
Mirtha, bluzita am luat-o de la Kenvelo din Mamaia, saptamana trecuta!
Elilov, imi pare rau ca stai si tu cu stresul asta...
Carmendu, Catalina, BraveGirl sper ca nu plecati ca ma supar rau de tot pe voi!!!
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel si cu Bebedoi 17+
Dialoguri strumfesti
Andy08 spune:
Va urmaresc de ceva vreme, vad ca sunt multe conflicte, dar ca aceste momente sa fie depasite cat mai repede.
Andy
brie spune:
Mai feteloooorr cucuietelor.......eu sunt asa.... de nu stiu cum.As vrea sa ma racoresc putin asa, dar mav ne-a dat interdictie.Iar ca sa ma duc acolo la ZZ parca nu ar avea niciun sens.
V-as posta acum ce mi-a scris maryb acum cateva minute pe PM.
Vreeeettiii??? Vi se face asa o repulsie si o scarba si voua incat nu as vrea. Mi-e destul mie.
De abia astept sa-mi iasa placinta cu mere cu scortisoara si stafide de la cuptor sa pot sa ma indulcesc putin, ca tare mi-e greata!!!
Dar daca as posta si eu ce mi-a scris ea nu as face altceva decat sa o fac sa se simta bine ca a ramas inca subiectul nostru de discutii si sa ramana ea in centrul atentiei?? Nu cred ca merita nici macar efortul meu de a da un copy-paste si timpul vostru pierdut de a citi "inteligentele" ei.
cherie, misto bancul.
Ma duc sa-mi clatesc si eu ochiul cu pozele voastre.
19+