gogosele din dovlecei -help!
Raspunsuri - Pagina 2
TOMALAVINIA spune:
[quote]Originally posted by violeta29
Am facut si eu gogoselele, foarte bune, i-au placut tare mult chiar si sotului(el e mai mofturos de obicei) . Si daca tot se vorbeste de dovlecei, vreau sa va intreb si eu ceva: am multi dovlecei de la tara, am taiat eu felii si am bagat la congelator ptr iarna, ptr ciorbe dar tot mai am o multime
Ma intrebam oare daca ii dau pe razatoare, ii storc si ii pun in pungi la congelator, la iarna merge sa ii fac piftelute sau gogosele? Sau se inmoaie si nu mai sunt buni?
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
[/quote Eu am inghetat dovlecei peste iarna, si cind i-am preparat au fost moi....
Dory232002 spune:
Am facut si eu acum chiftelute de dovlecel si au iesit o bunatate.
Sa va spun cum le-am facut, poate incercati si voi:
dovlecel dat pe razatoarea mica si scurs ft. bine de zeama, pe care la-m amestecat cu o lingura de bulion, 4-5 catei de usturoi pisat, cascaval ras tot pe razatoarea mica, o legatura de marar, 2 oua, sare si 2 linguri de faina, le-am dat forma dorita si am prajit in ulei bine incins.
violeta29 spune:
Tomalavinia, deci am banuit eu ca asa se va intampla!!!Asta e , nu mai mancam la iarna chiftelute din dovlecei, off si mama mea are la tara o gramada!!!
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI
melany72 spune:
quote:
Originally posted by violeta29
Tomalavinia, deci am banuit eu ca asa se va intampla!!!Asta e , nu mai mancam la iarna chiftelute din dovlecei, off si mama mea are la tara o gramada!!!
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI
Nu-ti fa probleme ca se inmoaie...cand ii dai pe razatoare si-i folosesti proaspeti nu-i tot aia?
Eu am inlocuit in meniurile mele cartofii cu dovleceii...mai alea ca mananc conf Montignac (sau macar ma fac) si toata iarna folosesc dovlecei.II bag la congelator si fierti si cruzi. Atata ca nu poti sa faci pane ...dar am bagat si deja prajiti in ulei, ca si vinetele, lasati la scurs de ulei si pe servetele...i-am scos si am mancat cu mujdei...
Deci se poate.
madau spune:
Si ai mei sunt fani gogosele de dovlecei, ar manca non-stop. Si la fel de mult le place dovlecelul pane, facut salata...cu usturoi, otet, marar..yammy . Acum pe caldura asta merge din plin, rece, scoasa din frigider
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
michela09 spune:
Draga [b]madau[/b, cum zici ca faci salata de dovlecei pane?
Ca suna f. bine!
Mihaela
Traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima!
madau spune:
Pai o fac asa:
Tai dovleceii rondele de grosimea unui deget, le dau prin ou si faina, ca pe snitele, apoi le pun la prajit. Dupa ce s-au prajit, le pun intr-un castron, apoi fac un sos din otet, putin ulei (ca mai lasa si ei ulei de la prajit), usturoi si marar. Pun sosul peste dovlecei si dau la rece. Nou ni se pare foarte racoroasa..si de mancat asa si ca si garnitura
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2