copil murdar de la gradi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am copilul la o gradi de stat. Are in dulapior haine de schimb. Pentru putin praf, acuarea sau putina mancare nu il schimba, dar daca se uda sau murdareste rau - da. Odata, uitasem sa-i las hainute de schimb, si un alt copil a varsat supa pe el. L-au schimbat in pijama si m-au sunat, daca pot eu, sau vre-un bunic, sa trecem sa-i aducem niste hainute. Chiar am vazut pe caloriferul de la baia lor hainute clatite de ingrijitoare si puse la scurs - sa nu se pateze, probabil.

In cazul tau, fiind o gradi particulara, presupun ca pretentiile trebuie sa fie chiar mai mari, deci NU trebuie sa il gasesti ud. Atentioneaza doamnele educatoare ca nu vrei sa-l mai gasesti ud, vorbeste si cu directoarea. Daca nu reusesti in nici-un fel, cauta alta gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FLIK-FLAK spune:

Buna! Subscriu la ce au spus toate mamicile. NU ESTE PERMIS SA IL GASESTI MURDAR SAU UD doar daca : NU I-AI ADUS HAINE DE SCHIMB, NU ARE O BARBETICA PENTRU PROTECTIA HAINELOR , SUNT INDOLENTE si atunci vorbeste cu directoarea sau patroana gradinitei. NU CU EDUCATOAREA SAU INGRIJITOAREA. Spun asta pentru ca daca ele nu isi fac treaba directoarea/patroana TREBUIE SA FIE INFORMATA DE CATRE PARINTI. Ii faci ei pe de o parte un serviciu si asa nu vei avea parte nici de scuzele uneori penibile ale educatoarelor sau ingrijitoRELOR. A, si inca ceva, NU ITI PUNE PROBLEMA DACA ESTE NORMAL SAU NU SA FIE MURDAR. Scoti din buzunar o gramada de bani pentru ca fiul/fiica ta sa fie ingrijit/a si educat/a intr-un mod special.
Cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Sunt copii si copii, unii au grija de curatenia lor si nu suporta sa fie murdari,altii ar putea fi schimbati si de 10 ori pe zi si tot sunt ca niste porcusori. Uda nu mi-ar place sa o gasesc dar nu am nimic impotriva sa se murdareasca, accidente iminente la joaca. Si nici nu mi-ar place sa fie cineva tot cu gura pe ea " nu pune mana ca te murdaresti",etc.. Le trebuie totusi putina libertate sa experimtenteze, ceea ce invata dintr-un joc cu nisip si apa sau acuarele intinse valoreaza mai mult decat un tricou impecabil..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gety77 spune:

buna fetelor!am luat in seama sfaturile voastre si ce credeti?situatia s-a schimbat radical dupa ce i-am atras atentia directoarei.va multumesc!!

Mergi la inceput