copil murdar de la gradi

copil murdar de la gradi | Autor: gety77

Link direct la acest mesaj

buna ziua!am si eu o problema cu baietelul meu de 3 ani care este la o gradi privata si in fiecare zi il iau murdar.e normal acest lucru?sa-l lase plin de mancare pe haine,ud de apa etc?sau sunt eu pretentioasa?astept sa-mi spuneti din experientele voastre.multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu am copii la o cresa de stat. Sunt 24 de pitici pana in 3 ani jumate, supravegheati de 2 doamne (o asistenta si o ingrijitoare), dar niciodata nu i-am gasit uzi sau murdari. Ca mai sunt urme de firmituri daca abia au mancat sau cate o pata pe care o observ eu acasa, e altceva. Dar "plini de mancare" cum ai zis tu, nu i-am luat niciodata. Si daca transpira la somn ii schimba. I-am gasit de cateva ori cu hainutze date de doamne, de acolo, din "rezerva" lor, cand s-au murdarit/udat de prea multe ori si nu le-au ajuns schimburile duse de mine.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Initial creeata de gety77

buna ziua!am si eu o problema cu baietelul meu de 3 ani care este la o gradi privata si in fiecare zi il iau murdar.e normal acest lucru?sa-l lase plin de mancare pe haine,ud de apa etc?sau sunt eu pretentioasa?astept sa-mi spuneti din experientele voastre.multumesc!

E normal sa fie murdar dar nu e normal sa fie lasat ud. La noi la cresa le place sa ii lase sa se joace cu apa pana se fac fleasca.....dar trec toti si se schimba dupa ce se satura de udat cu furtunul.
Nisip, noroi, maneci murdare de diverse culori si mancare sunt la ordinea zilei.....e fun .....copiii adora sa se joace si sa se transforme in niste porcusori.....si ce daca!!! Acasa nu se poate ca avem mocheta crem....macar acolo sa-si faca de cap.

Insista la educatoare sa il atentioneze sa mearga sa se schimbe cand e ud. Noi avem la gradi un caietel in care notam ce nu au voie sa faca.....de ex nu are voie fara pantofi afara daca e frig, sa se joace cu apa daca e un pik racit sau vremea mi se pare mie ca nu e ok, sau nu are voie afara fara jumper daca bate vantul

in rest....libertate...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

La noi lucrurile stau exact invers : nu pot sa inteleg cum il iau asa curat acasa in fiecare zi, avand in vedere cum se murdareste cand e cu mine in we, cand cateodata trebuie sa-l schimb de 2 ori pe zi din cap pana-n picioare. Eu il las sa se tavaleasca si m-as bucura sa nu-l mai atentioneze atata tanti nu pune mana, nu fa aia ca te murdaresti. I-am tot spus ca nu-i nimic daca se murdareste ...
In privinta udatului, ar trebui sa le dea halaturi impermeabile cand se joaca cu apa, cel putin pe aici asa se procedeaza la cresa.

Edit : Ca sa-ti raspund la subiect, nu cred ca esti pretentioasa, mai bine spus nu consider acest aspect ca fiind o pretentie de avut la o gradinita "privata". Axeaza-ti evaluarea pe aspecte mai esentiale, nu te mai stresa, si nu in ultimul rand fa stoc de haine sa aiba ce freca copilasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

si eu il iau murdar pe tricou de la cresa...dar nu rauuu, se vede ca a dat pe el si a fost curatat cat s-a putut...dar nu ud...si eu sunt multumita.Nu a fost niciodat cazul de haine pline de mancare, sau ud pe haine...SI e la o cresa de stat.

Sorana 16+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Murdar e ok dar nu ud!Roaga-le sa-l schimbe,lasa-i saculet cu tot felul de haine de schimb,de la chilotei pina la trening.

Noi avem hainele de gradi separat in dulap,nu sunt hainele cele mai bune .
Fetita mea e aproape de finalul gradinitei si acum stie exact ce si cum pateaza hainele,imi spune si cum ajungem acasa,pun Vanish cind petele sunt relativ proaspete.E vorba de petele de mincare,fructe,crema de soare,etc.
Hainele cu praf,noroi,inverzite de iarba nici nu le mai iau in seama,merg direct in masina de spalat.
Cum zicea si Ina,copiii adora sa se joaca in balti,sa se stropeasca,sa se balaceasca.Pt situatiile astea noi avem salopete si geci de cauciuc,un rind ramin la gradinita si le imbraca in functie de nevoi.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gety77 spune:

buna fetelor!i-am lasat si eu in rucsacel haine de schimb,dar cum le lasa asa le iau si copilul e ud sau murdar.tocmai din acest motiv las haine de schimb si nu sunt pretentioasa sa nu se myrdareasca,dar vreau sa vad ca au putina grija de el,macar sa-l puna sa se schimbe.acum e racit ocmai din cauza ca l-am gasit 2 zile la rand ud leoarca pe tricou!o sa incerc sa vb cu educatoarea sa vedem.numai bine va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Copilul are la el haine de schimb si nu il schimba?
Si Monica e la gradi si daca ajunge sa fie chiar murdara este schimbata. Daca am uitat sa duc haine de schimb (adica au fost folosite cele care stau acolo si n-am adus altele) depinde de gradul de murdarie - ori o iau asa murdara, ori e deja cu hainutele altui copil pe ea.
Asta e intelegerea intre parinti - nici eu n-am nimic impotriva sa fie folosite hainutele noastre "de rezerva" pentru accidentele altcuiva.
Sa se murdareasca e normal.

Ce as face in locul tau: as vorbi cu educatoarea si cu ingrijitoarea, le-as arata saculetul cu hainute de schimb si le-as ruga sa le foloseasca daca e cazul.

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Nu e normal sa stea ud, mai ales daca are haine de schimb ! Vorbeste cu educatoarele sa rezolve problema; de ce are haine de schimb, ca sa stea in dulap ?

Poate ne spui de ce gradinita e vorba ... Ca eu tocmai caut gradinite si nu prea-mi place ce gasesc ...

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si la noi e invers. Il luam mereu curat de la gradinita.
Nu mi se pare deloc normal sa il iei murdar, patat, etc.
E firesc sa se mai pateze, dar, ar trebui sa ii puna hainele de schimb.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by gety77

buna fetelor!i-am lasat si eu in rucsacel haine de schimb,dar cum le lasa asa le iau si copilul e ud sau murdar.tocmai din acest motiv las haine de schimb si nu sunt pretentioasa sa nu se myrdareasca,dar vreau sa vad ca au putina grija de el,macar sa-l puna sa se schimbe.acum e racit ocmai din cauza ca l-am gasit 2 zile la rand ud leoarca pe tricou!o sa incerc sa vb cu educatoarea sa vedem.numai bine va doresc!

Asta este inacceptabil. Eu as face reclamatie la directoare.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput