Puiuti de Randunci 2008!! (33)
Raspunsuri - Pagina 13
luny spune:
sovi
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Miercuri, mai bine miercuri, ca am uitat ca luni trebuie sa ma duc la liceu sa completam fisele cu optiunileMai trebuie sa verific si cand avem a doua sedinta sa verificam daca s-a introdus corect in calculator ce am completat noi pe fise!
Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
sovietica spune:
just a thought for all the women out there........
MENtal illness, MENstrual cramps, MENtal breakdown,
MENopause..................
Ever notice how all of women's problems start with men?.........And
When we have real trouble it's HISterectomy!!!!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
gbutucica spune:
aspe multa lume inclusiv pe mine
Am fost la medic si dupa cum va spuneam sapt trecuta laptele meu nu mai e bun de nika adica gianina produce lapte ceai.
Andrei a luat 150grame in 2 saptamini , deci are acum 6,250 kg, ling de ieri incontinuu, ii dau competare lapte praf subtiat cu lacrimi.
este greu ca ii dau si san si apoi completare, desi medicul mi-a zis ca sa-i dau 30ml pt inceput , mincaciosul meu nu se satura nici cu 90 ml, dupa ce sta 30 minute atarnat de mameloane.
nu am citit nimic , si nici nu cred ca o fac( din motiv de inecat amaru) , asa ca imi cer iertare ca nu voi trimite un mesaj =carnatz=cearsaf asa cum stiu eu sa fac.
am intrat sa-mi vars amarul pt ca stiu ca ma veti intelege.si azi noapte mi-am adus aminte ca azi avem o sarbatorita
asa ca :::::LA multi ani! KYA , sa fii fericita , sanatoasa si sa gasesti in pragul casei un sac plic cu dorinte impliniteva pup pe toate fara exceptie
asteptam, sa dai de baut , ( daca nu ai facut-o deja).
va si [va
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
luny spune:
SOVI daaaa frateee!!
butucico, offfff, offff...lasa cearceafurrile, si spune ce ai pe suflet, intre noi fie vorba, si eu asta fac de aseara intr-una..si asa e, chiar ajuta!..imi pare rau de laptic,ai incercat sa stimulezi lactatia?..pupici la suparici
ies p-afara, vorbim mai tarziu, si sper sa fiu si eu cu mintea mai limpede..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Cuscra, nu mai plange! N-are nimic, important e sa pape bine Andreiu' sa se faca mare. Nu te mai stresa atata, sa vezi ce mare si frumos se face si cu bibele! Hai sterge ochii, nu e asa de grav, bine ca e sanatos puiul. Pup eu ochisorii inlacrimati si pe Andreiu drag!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by sovietica
just a thought for all the women out there........
MENtal illness, MENstrual cramps, MENtal breakdown,
MENopause..................
Ever notice how all of women's problems start with men?.........And
When we have real trouble it's HISterectomy!!!!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">baldabac
asta se numeste haz de necaz..
Luny - si eu il las in mijlocul drumului sau in casa si plec, dar nu-l las singur niciodata ci cu pruncii, sa-i ticneasca si sa nu se simta abandonat ce sa mai, is o adevarata Doamna
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
simonette spune:
Sunt si eu prin preajma...va citesc!
Kya, La multi ani si fericire multa! Sanatate sotului si refacere grabnik!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
cleme spune:
Si eu sint pe aici dar sint suparata ca Diana de aseara dupa fiecare masa varsa cam tot ce a mincat. Naty nu ii dau mereu sa manince in carut dar are momente cind nu vrea sa manince decit culcata asa ca ma conformez cerintelor. Si bineinteles ca dupa ce am sunat pediatra (care mi-a zis sa-i dau niste ceai de musetel pt a o calma) a mincat si nu a mai varsat , asta dupa ce a plins 10 min de foame, ajung la concluzia ca trebuie s-o las pina incepe sa plinga poate asa nu mai varsa
Kya La multi ani si tot ce iti doresti! plus puiutilor nascuti astazi si Giani nu mai fi suparata, asta e important e ca Andrei sa fie sanatos, creste el si cu formula (stiu cum te simti dar trece).
Si e o caldura in casa, cred ca in ritmul asta azi inauguram si noi AC-ul ca nu se mai poate.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
gbutucica spune:
Luny, Clau , sarumina ,dar e greu.........
Criss Crss, daca vrei iti pot face rost de un sutien care sa-ti vina( spuneai la intalnire ca nu gasesti) , imi spui si apoi ne mesangim Id meu: gbutucica
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu