Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

veronicka, nu uita ca nici noi nu mancam la fel la fiecare masa. fii convinsa ca bea cat are nevoie, ei stiu si numai ei,cat pot sa bea. nu te enerva, nici descuraja. trece!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Neatsa! Ma rog, e pranz, dar m-am trezit tarziu...

Profit si eu ca doarme gangania, si va zic doua vorbe, 3 cuvinte...

cati_magureanu, am citit ce ai scris. La noi e asa: de mai bine de o luna, Conrad face mofturi la tzitzi, mananca cu pofta doar cand trec mai mult de 5 ore, dar numai un san, al doilea cu rugi fierbinti il mai ia... Ma rog, rugi e impropriu spus, ii imobilizez capsorul si pana la urma se convinge el ca nu arde... Alte simptome - usoare stari febrile/ subfebrile aiurea asa, mai ales seara si dimineata, sau dupa ce doarme (astea din urma am inteles ca ar fi normale), urina i s-a colorat - din aproape incolor a devenit galben-portocaliu... Dimineata, mai ales, e foarte colorata. Si miroase naspa. Adica nu asa, intepator, a amoniac, precum urina de adult care oxideaza, dar dulceag, asa cum ai spus si tu, a medicament. Ori mie nu mi se pare normal ca la varsta asta sa duhneasca prin scutec si prin haine cand face pipi... Abia simt cand face caca, daca pun nasul acolo...

miri, you go, girl! Stiam ca o sa-i knock 'em out, daca nu tu, atunci cine?! Muahhhh mare de tot pe fruntea ta de smart chick! Of, tu esti multumita ca dormi legat atata, eu trag de C. sa se scoale sa pape macar noaptea, ca daca ar fi dupa el ar dormi non-stop, de la 22:00 la 7:30... Cateodata se mai trezeste singur pentru masa de la 01-02:00...

grati.ela, tu vorbesti in cunostinta de cauza? Ai folosit pana acum epilatorul in zona aia si a mers bine? Ehm ehm... Pai: eu ma fac de la 14 ani cu epilatorul... PESTE TOT. Dureros, e drept, dar m-am obisnuit. Sau, mai bine zis, ma faceam, ca de ceva vreme se fac niste fire naaaaspa sub piele, si crede-ma ca zona aia e locul in care chiar nu vrei sa ai fire sub piele... Pe langa faptul ca sunt inestetice, sunt greu de scos si raman niste urme tare urate! Asa ca eu ma fac cu ceara, mai nou (adica de vreo 3 anisori sau mai bine...) down there, si aparatul a ramas numai pentru picioare si axial... Acuma, eu stiu, au aparut multe aparate marfa, dar ideea e ca, oricat de bun ar fi aparatul, nu este ca ceara, fiindca ceara, calda fiind, exfoliaza si un strat de piele, facand "accesul" firelor ce vor creste imediat in urma mai usor... Somehow, aparatul "tabaceste" pielea, si d'aia cica firele renunta sa mai iasa la suprafata... Nu stiu daca astea sunt motivele reale, cert este faptul ca ceara este waaaaay better! Pup si bafta la infrumusetat fifi!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Ma iertati, va rog, ca nu mai complimentez clopotseii, sa fiu sincera, nu m-am mai uitat la pozuci lately, abia am timp sa citesc, fugitiv, cate o pagina - doua, de obicei ultimele scrise pana sa intru eu... Si mai arunc si eu cu o parere, cand hop tzop se trezeste faramitza periculoasa si mucioasa... Pups!

Lavi, de baby Conrad

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

BUna zuzici!
DANONIQUE esti in tara cumva?

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Ah, ba da, am vazut poze cu Ozi si Dudu, hihi, super funky! M-a lasat paf Tudo' in poza aia cand face el cu ochisorul la fetite, mai mai, iar Ozi cu coronita si cu pletele ei aurii in vant, ravasite asa, zici ca e Ileana Cosanzeana... Zau, asa mi-o imaginam eu cand citeam povesti! Abia astept sa creasca, cred ca o sa starneasca multe invidii! Bine, nu asta e scopul... Dar, este deosebita... Si e un copil daruit... Felicitari pentru premiu!
Acuma chiar ca ies! Ba nuuu, mai astept un mesaj, doua, hihi!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Ba uite, ca si pozele lui gugu' le-am vazut: fato, ai o minune de baietel! Si sa pic pe spate cand l-am vazut cat de bine sta el in picioruse! Clar pilot de curse, la ce talpite sigure are!

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Ma bag sa fac capitol nou...

Lavi, de baby Conrad

Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Aveti AICI CAPITOL NOU!

Mergi la inceput