Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
miha74 spune:
andreea29, aweya, miri_mik, grati.ela, Tinna S., madalina28, NataliaS, anca.b , stoisor, ramonab, cristacoman, emabucuresti - multumim pentru aprecieri
Cat despre asemnare, asa este…se pare ca nu e totul intamplator… seamana si cu sotul meu. Cand am fost pentru vaccinul de 4 luni, doua mamici mi-au spus ca-mi seamana, si eram asa de mandra…
miri_mik – offff, imi pare rau de neplacerile tale, vezi sa nu le transmiti la bb. Stai chiar in Bruxelles? Noi am locuit 4 ani jumate in Belgia la 25 de km de Bruxelles in Louvain la Neuve, dar vremea mi-a facut zile fripte, asa ca ne-am intors la soare
honey79 – chiar ca faina solutia! Te asteptam cu premiu. te duci si tu si bb la petrecere?
grati.ela – mda, si noi am avut un soc, dar ne-am suspus…fara coronita, mai ales ca trei sferturi din clasa sunt cu FB. Dar daca chiar isi doreste, poti face doar pentru poza si placerea ei - felicitari!.
Tinna S. – felicitari pentru Andrei si pentru mamica lui…ca banuiesc ca ai prestat si tu alaturi de el.
gugushtiuc – eu am reusit, multumim de pont.
Asta seara trebuie sa ma clonez ca la ora 17.00 are Laura serbarea de sfarsit (terminam clasa aIVa, banchetul l-a facut saptamina trecuta) dar am si programare la pediatru cu Matei la ora 19.00- ca a fost singura ora libera, cred ca din cauza de meci.
Vad eu cum fac, am chemat-o la apel deja pe mama, probabil ca va ramine ea pana la sfarsitul serbarii….ca sotu’ a zis foarte diplomat…oricand cu placere, dar astazi chiar nu poate…
Pupici,
Miha, mami de Matei si
Laura
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roli25 spune:
Maine mai avem o serie de musafiri care vin la Marc. Asa ca iar am o zi de iures.
Dar saptamana viitoare plecam in Bulgaria 10 zile. Abia astept.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
ginnette spune:
Mie mi-au spus toti (pediatra, ecografista care a "pozat-o" la 4 luni, ortopedul) sa evit premergatorul; asa ca eu n-o sa-i iau.
In fond nici eu n-am avut premergator si la 9 luni jumate m-am ridicat si am mers pe langa pat (direct, fara episodul "de-a bushilea").
Am vazut poze cu puiuti de Gugu si Iulia - niste bijuterii!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
roli25 spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Mie mi-au spus toti (pediatra, ecografista care a "pozat-o" la 4 luni, ortopedul) sa evit premergatorul; asa ca eu n-o sa-i iau.
In fond nici eu n-am avut premergator si la 9 luni jumate m-am ridicat si am mers pe langa pat (direct, fara episodul "de-a bushilea").
Am vazut poze cu puiuti de Gugu si Iulia - niste bijuterii!
Roxana si Adela - 09.12.2007!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Asa este ultimele studii nu recomanda premergatorul. Copii invata la fel de bine sa mearga fara el. S-a ajuns la concluzia ca este de ecvitat pt. ca parintii au tendinta sa nu mai fie cu ochii pe copil, crezand ca e in siguranta, dar dimpotriva accidentarile sunt mult mai mari decat daca merge de-a busilea.
Nici eu nu l-am pus pe Marc in premergator. A mers de-a busilea de la 7 luni si a invatat sa mearga cu hamul.
Roli mamica de Andrei
![](bebic.gif)
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
Shose spune:
Miricule sotzu are dreptate. Da'i in colo ca asta e munca serioasa si doar d'aia lucrai la momentul respectiv in echip...nu ca sa vada cum te incurci ci ca sa iti sara in ajutor. Credeam ca numai pe la noi se poarta d'astea. IO stiu ca poti si stiu ca ai sa'i lasi in fund dupa ce ai sa fi singurica la munca. Daca potzi sa fi mama la parametrii la care esti acum si sa ai rezultate minunate cum ai acum poti orice. Io asa cred. Tzin pumnii sa ii surclasezi pe nemernicii aia. fata,
Sacha mik si
Bruno mare.
Mi'era dor sa citesc de tine si chiar ma gandeam cum mai merge cu jobul.
Ellenutz nu lasa soacra sa te supere. Lasa inima larga si trateaz'o ca pe o femeie mai in varsta cu mentalitate depasita. Vrem nu vrem cam asta sunt cu toate. Bitzca. Cat despre sotz...deh astia sunt barbatzii nostri hiper activi. Ma crezi ca exista si mai rau de atat? Sunt aia care lancezesc toata ziua fara pic de responsabilitate asupra familiei nici materiala si de nici un fel Io pe aia nu pot sa'i inghit. Asta e. Va eni vremea cand se vor implica si ai nostri in educatie si altele. Io's optimista si apreciez si modelul lor.
si capul sus.
Irinuku, Lauricile si Cretzulina miss u zuzele mele pereche
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
lala20 am citit patzania ta cu sotzul. Da'i o lectzie...daca nu lectzia finala macar o lectzie sa nu o uite niciodata. Orice dar nu suport violentza. Nicik nu e atat de grav.
Frumoasa ta e de expozitzie. Felictari pt cum ai avut grija de ea
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Hai sa va mai spun si de noi....am inceput de vreo 8,9 zile cred sucul de mar si sucul de morcov. Cate 3,4 zile 1,2,3, linguritze progresiv. Dar nu amestecate
Azi am amestecat pt prima data 50 ml mar si morcov. I'a placut si a baut tot.
Marul ii place... morcov nu prea, numai in combinatzie.
Cu supica as incepe pe la 5 luni.
Ce ziceti?
ps de premergator am auzit si io ca e controversat. Mai bine nu cumpar decat sa stau cu sufletul indoit.
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Felicitari la mamicile de aboslventzi si premiantzi.Tina si [pup Gratzi
Sa va bucure si clopotzeii la fel de mult cand va veni vremea de scoala.
Sunt mare
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Shose, ti-am admirat Pipetzica - o bombonica de fetita!
N-am vazut hainutzele de botez; cu ce o imbraci? in rochita, banuiesc.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Shose spune:
Ginette io si Pipe am printzsica ta si mamica.
Ce'mi zici de diversificare? Incepem la 5 luni supica?
Sunt mare
Povestea Nasterii