Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Guguuuu nu ne lasa cica e reclama mascata.Da vreau sa citesc, fa cumva sa ne dai adresa.pls pls pls.
A, si ne e dor de tine, mai scrie si tu din cand in cand asa vreo 2 randri.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata fetele! intru si eu repede,repede pana nu se scoala asta mica.Sunt in urma rau de tot...vreo 10 capitole,pe care nu stiu daca o sa pot sa le citesc,ca ma tine fi-mea asta in priza toata ziua.

Noi ne-am diversificat deja.Am inceput cu cereale,apoi piureul de legume,iar de cateva zile papa si fructe(mere,pere,caise,piersici)..n-a facut figuri la mancare,ba chiar casca gura cand ma vede cu lingurita,e asa de dulce...

Si am observat si eu ca de cand am diversificat-o vrea mai mult sanul.E teroare ce face noaptea,se intoarce de pe-o parte pe alta si suge aparatorile de la patut,sta ca la san,asa lipita de ele si le suge... mi-e mila de ea si o iau in patul nostru sa-i mai dau sa pape si sta saracuta si cate-o ora sa se iubeasca cu tzitzi.

I-am luat premergator de 1 iunie(il puteti vedea in poze) si am pus-o in el sa vedem ce face,dar inca nu-i momentu...nu stie ea cu ce se mananca chestia aia..

Stiti ca v-am povestit de nasa lui Iris si de ultima ei isprava...am zis atunci ca o s-o vada pe fata numai in poze..si aproape ca m-am tinut de cuvant,ca de atunci n-a mai vazut-o live numai o data,o jumate de ora si asta a fost cu scop,ca am mers la ei sa-mi dea scaunul de masa ramas de la baiatul ei...a meritat vizita,caci ne-am facut cu scaunel de masa de la chicco,super misto.

Si sa va mai zic ceva ,ca vad ca am spor la scris..Am intrat ieri pe site-ul de la aramis...au primit hainute noi,colectia 2008...problema e cum sa-mi conving sotul sa-i iau fetei haine pt toamna si iarna asta si pt vara viitoare?? ca daca aude ca iar ii iau fetei haine in avans cred ca pleaca de acasa...da cumva trebuie sa-l conving,ma gandesc sa-i spun ca renunt la cadoul de ziua mea...si poate i se face mila de mine ....

Mno..gata,ca am scris destul..Va pupam si eu si Iris!!!

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Nasol. Hai ca fac cumva.
Incercati sa dati un search pe Google la articolul "ALIMENTE BEBE- CE SI CAND?- CUTIA PANDOREI".
E un articol de pe www. copilul. ro
http://www. copilul. ro/index.php?s=3_1&id=2745&cafenea=1&idold=267&old=2
Sa-mi spuns careva daca merge gasit asa. Mentionez ca e vb de 24 de pagini de retete scoase la imprimanta de mine, plus inca cateva in care e explicat de la ce varsta ce papa bebe, cum papa si cum se procedeaza.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze noi LUCA! Ce mare am crescut!

Mergi la inceput

Nasol. Hai ca fac cumva.
Incercati sa dati un search pe Google la articolul "ALIMENTE BEBE- CE SI CAND?- CUTIA PANDOREI".
E un articol de pe www. copilul. ro
http://www. copilul. ro/index.php?s=3_1&id=2745&cafenea=1&idold=267&old=2
Sa-mi spuns careva daca merge gasit asa. Mentionez ca e vb de 24 de pagini de retete scoase la imprimanta de mine, plus inca cateva in care e explicat de la ce varsta ce papa bebe, cum papa si cum se procedeaza.

GUGU de LUCA 19.12.2007

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

Mergi la inceput

Iulia ma bucur ca ti-ai aratat si tu nasucu pe aici si ne mai rasfeti cu pozele lui Iris care este o frumoasa (ca ma-sa ).Mi-au placut foarte mult toate pozicile.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

Guguuuu nu ne lasa cica e reclama mascata.Da vreau sa citesc, fa cumva sa ne dai adresa.pls pls pls.
A, si ne e dor de tine, mai scrie si tu din cand in cand asa vreo 2 randri.

POZICI CU RAZVANICI

Noi suntem bine. Carabushul atomic are un dinte de care e tare mandru si cu care composteaza la greu tzatza lui mami, iar la desert o pisca si o gadila la coaste cand papa de ma face sa chiui(eu is gadilicioasa rau).
Am adaugat poze noi, pt cine vrea sa ne vada.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

GUGU am gasit. Tot pe pagina aia sunt retetele de papa pt bebe ca nu le vad?

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

pfoai ce nervi am avut...am tot incercat sa trimit postarea da nu mergea site-ul si dintr-o data se inchide...am crezut ca ma iau de cap,adica pe langa ca intru asa rar,acu sa mai pierd si ditamai mesajul si clar ca a doua oara nu-l mai scriam..da vad ca a mers...ce usurare..

POZE IRIS
POZE BOTEZ
GARDEROBA MEA
Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)
Mamele scriu in inima copiilor ceea ce vantul aspru al vietii nu va reusi niciodata sa stearga.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramonab

GUGU am gasit. Tot pe pagina aia sunt retetele de papa pt bebe ca nu le vad?

POZICI CU RAZVANICI

VEzi ca acolo unde scrie EXTRAS DIN CARTE BEBE dedesubt apare scris cu albastru "RETETELE AICI!!!", da un click acolo si se deschide pagina cu retete.

GUGU de LUCA 19.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Fetelor, uite aici site: www.cepapam.ro, au si revista, eu am cumparat nr5 din iunie.
Acum sa va mai zic ceva, tocmai a venit sotzul cu o sticla mare de suc de morcovi de la Mega Image. Pe sticla scrie 100% Bio si contine suc de morcovi si putin suc de lamaie, fara glucoza sau alti indulcitori. Eu am gustat din el si e tare bun si i-am dat si fetei. Intai i-am pus in bibe si nu a vrut sa bea, a gustat nitel si atat. Apoi am luat cu linguritza din bibe si a mancat tot, aproape 20 ml. E adevarat ca nu este suc special pt. copii, dar este tare bun. Va spun mai tarziu daca are ceva "efecte".

Cristina, mami de Antonia (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

Mergi la inceput