Copii din 1995-1998 (21)
Raspunsuri - Pagina 4
flower-power spune:
Anca ,te imbratisez si eu ,desi TB n-a calatorit cu avionul fara mine ,am asa un feeling de ce-o fi in sufletelul tau .O sa fie bine !Uite ,ca sa nu te mai gandesti atat http://good-times.webshots.com/album/563791330zQJrmo,am reusit dupa lupte seculare sa pun si eu ceva pozici .Cele de la festivitatea de premiere ,nici nu le-am descarcat inca ,da' ma fac fata cuminte ,pe cuvant de ...pioner .Sper ca n-ati uitat ce insemneaza asta .Daca te-a pupat Elliot acu' sa-l vezi la intoarcere
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
alma spune:
Buna fetele!
Incep prin a felicita toti copiii pentru rezultatele foarte bune obtinute in acest an scolar, apoi va pup pe voi, ca mi-ati lipsit... am avut muncitori la balcon, apoi smotrul de dupa, la serviciu agitatie, acum sunt la un curs, la Costinesti, e si Diana cu mine. N-am scuza ca n-am mai intrat, macar 10 min seara sa va salut, sper ca nu v-ati suparat pe mine.
Diana a luat premiul 2 la sfarsit de an, cu media 9,73, anul trecut a luat acelasi premiu cu 9,89. E un baiat in clasa, singurul care a luat premiul 1 in fiecare an, e prieten bun cu fata mea si nu e nici un fel de animozitate intre ei. Baiatul e chiar simpatic, il cunosc, foarte matur si interesat de orice. Desi nu se omoara invatand, are o memorie foarte buna si citeste mult pe alte teme.
Acum incercam sa profitam de vacanta, mi-a prins bine cursul asta, desi nu prea e vreme de plaja si apa e foarte rece, dar ma odihnesc. Am zis ca am scapat de net pentru o saptamana, dar bucuria Dianei ca avem gratis in hotel. N-o las decat seara, 2 ore, macar e ceva.
Luna viitoare vrem sa plecam in Franta, inca n-am rezervat biletele de avion si vad ca preturile cresc de la o zi la alta. Astept sa iau banii ca sa le cumpar.
S-a terminat pauza la curs, va pup si ne auzim!
Ana68 spune:
Saluti si de la mine,
Mara,m-ai pune o data linkul,ca nu se deschide paginuta...
Anca,hai nu mai fi stresata...Elliot e baiat mare deja...lasa-l sa se descurce putin si singurel...(rade ciob de oala sparta...ca si eu as face la fel,iti dai seama).
Mikki2,cum se simte baiatul?E cumva otita?
M,poate nu sunt eu cea mai in masura sa dau sfaturi...insa subscriu si eu la cele scrise de Agho si Mara.In plus am vazut si eu pozele cu Branul si Rasnovul...mi-am amintit de teambuildingul de anul trecut...foarte frumoase poze si se vede cat colo ca v-ati simtit excelent in excursie!
Agho,pai eram tzafnoasa ieri,d-aia a fost asa scurt mesajul...mi se inecasera corabiile de duminica si fierbeam in suc propriu...ceva neintelegeri in paradis...dar nah!astea-s sarea si piperul intr-o relatie...
Miha...pai de ce emotii?Din cate citesc eu nu prea ai timp de plictiseala,mereu sunteti in plimbari si vizite,lucru care mie mi se pare minunat...Iar cu limba suedeza...de ce te miri?Poate ca nu o stapanesti foarte bine,ok...esti de putina vreme acolo,insa daca tu ai observat ca te intelegi cu populatia bastinasa...inseamna ca vorbesti foarte bine.Cred ca important ar fi,pe perioada cat veti sta in tara,sa mai exersezi cu Diana si Silvia,ca sa nu uiti...zic si eu...Spor la impachetat!
Fetelor,am si eu un of:Alex ma streseaza,ma terorizeaza si ma bazaie zilnic ca sa il las la strand cu pretenarii lui...ori eu nu vreau,nu ca nu am incredere in el,ci ca mi-e teama de ceilalti copii...vorba lui Marius,ca discutam cu el aseara de treaba asta,pe vremea noastra si noi fugeam de acasa la strand si mama habar nu avea unde era,ea ma credea la joaca prin parc...insa parca altfel era atunci,altfel se jucau copiii...sau am imbatranit eu asa tare ca nu-mi mai amintesc de vremurile alea?!Sincer mi se strage inima numai sa ma gandesc la asta,dar sa-l si las...si i-am explicat copilului si zice ca eu sunt rea si stresata si ca n-am incredere in el.I-am zis ca nu-i vorba de asta...insa clar!sunt vrajitoarea cea rea.Si vorbind cu Marius,deh! sa nu suparam copilu',ca vorba aia,el ne-o adus bucurie cu scoala...imi zice Marius sa-i promit ca week endul asta o sa merg eu cu ei la strand,soare sa fie.In fine,cum le mai potrieste Dumnezeu lucrurile!!!!Alex imi tot spunea,ca sa ma convinga sa-l las,ca si prietenii lui merg si asa mai departe.Pe naiba,ca prietenii lui doar ziceau ca merg,ca de fapt nici pe ei nu-i lasa parintii si vine aseara Alex in casa,dezamagit fleashca...si imi zice ca niciunul din pretenari nu merge la strand,de fapt,niciunul nu i-a spus adevaratul motiv,cum ca nu-i lasa parintii....si daca nu vreau eu sa merg cu el la strand...A picat la tzanc,va dati seama,ca tocmai ce avusesem discutia cu Marius.Eiiii,ce s-a mai bucurat copilul...insa problema este cam asa:mergem noi in week end,insa ce ma fac cu restul saptamanii?!Ca foarte bine imi spune ca pleaca la joaca afara si el merge la strand...Are si banii lui,deci isi poate plati intrarea...o forma de constrangere ar fi sa-i iau banii,nu?Dar nu mi se pare fair play...Aveti vreo idee?In general Alex ma asculta,poate imi fac eu aiurea ganduri,insa m-a pus in garda afirmatia lui ca ar merge si singur..."ei si ce?!"
Va pup si mai vorbim.Eu de la 1 Iulie intru,in sfarsit,in concediu...Alex a primit tema de vacanta la mate...cat vrea si ce vrea,dar sa faca ceva...ieri ,deja, a lucrat vreo 5 probleme...dupa calculul lui,daca lucra asa zilnic,pana in septembrie termina culegerea de mate...l-am intrebat daca stie ce vorbeste...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Alma,am postat amandoua....Bravo si felicitari Dianei pentru rezultatul excelent!Sa aveti distractie super si vacanta frumoasa in Franta!(ca nu degeaba vine acanta de acolo cu trenul....)
mhldvrc spune:
Multumesc fetelor!, dar eu tot suparata sunt pe ei, mai ales pe Mihai.
Desi au trecut doar doua zile si am vorbit de foarte multe ori la telefon, imi este mult prea dor de Tatiana . Am ramas fara prietena mea cea mai buna, nu credam ca-mi va lipsi atat de mult . Abia astept sa se-ntoarca.
Anca, ce n-as da sa ma pupe si Mihai .
El in ultima vreme, e mai apropiat de sotul meu. Sunt tare geloasa , desi n-ar trebui, eu si Tatiana suntem foarte apropiate
Mara, nu pot vedea pozele, poate faci ceva in sensul asta.
Ana, daca stie sa inoate bine nu ai avea de ce sa-ti faci griji, dar tu sti mai bine cum se comporta lumea pe acolo, iar daca Alex este ascultator, sigur nu pleca fara sa va spuna.
Ma bucur ca v-au placut pozele mele, mai am si niste filmulete facute dar din pacate sunt putin mai lungi si nu le pot copia in Webshots si nici pe fotobuket nu vor sa mearga. Poate ma ajutati voi. Cu ocazia asta le salvez si eu undeva, tre' sa duc unitatea la reparat si Tina nu-i acasa, iar Mihai nu prea se pricepe. Eu nu stiu engleza deloc, deloc si nu stiu cum sa fac.
Mihaela, concediu placut in Romania!
Alma, iti doresc sa ai vreme buna la mare, apa calda, ca sa profitati din plin. Felicitari Dianei pentru rezultate si distractie placuta la Costinesti, cu toate ca faci si cursuri.
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)
FOTO
mhldvrcBrasov 2008
flower-power spune:
http://community.webshots.com/user/flowerpower0719 ,voila .Enjoy.
Mara mami de Tibi-Mares
mihaela_s spune:
Ziua buna dragelor, ce activitate....
Mara, tot nu e bun link-ul, l-am dibuit eu, trebuie sa tai ",voila" din capat. Eu am vazut pozele, tare frumosi copiii!
Mihaela, te cred ca iti lipseste Tatiana, cat sta? Multumesc pentru urari!
Sanca, sper ca Elliot a ajuns cu bine. Care sunt primele impresii?
agho, ce fac copiii in vacanta? Au plecat la mama?
Ana-Maria, grea problema...daca ai incredere in Alex, ar trebui sa-i spui asta si sa-i spui de asemenea ca nu il lasi la strand. Si ca veti merge impreuna, poate ca asta ii va mai taia "elanul", plus ca nici prietenii lui nu merg.
Da, asa sfat mi-a dat si vecinul aseara, sa vb eu cu Ovi si cu fetele suedeza, ca sa continuam sa ne "antrenam".
alma, felicitari pentru rezultatul foarte bun al Dianei!
Chiar nu e vreme buna la mare? Oricum e bine ca va relaxati, o saptamana frumoasa va doresc! Si apoi daca nu mai apuc sa va urez si o vacanta excelenta in Franta!
Va pup, mai viu pana luni .
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Ok, pana am "bibilit" eu mesajul si am studiat pozele, Mara a refacut link-ul .
vorbe de copil...
Hobby
Ana68 spune:
M,stiu si eu ce sa zic????Ce bine ca esti prietena cu Tatiana si apoi mama...zic si eu ca te poti gandi ca se distreaza acolo unde este si poate asa iti mai trece dorul de ea...Apropos de filmulete,sora mea le pune pe youtube.Am mai vorbit cu Alex...am incredere in el si poate ca promisiunea de a merge sambata sa-l mai fi temperat.Multumesc de sfat!
Mara....may ce distractie pe copilasii aia....si fetele alea...tare dezinvolte mai sunt...se pare ca s-au distrat frumos cu toti.In ceea ce il priveste pe flacaul tau...ai o fetita de baiat,mamico...are o fatza asa fina si asa delicata,ca de nu ar avea parul scurt zau de nu ai zice ca-i fata...Sa creasca mare si sanatos!
Miha,deci am fost gand la gand cu bucurie cu vecinul tau...hehehehehe...cu Alex am vorbit,normal...nu cred sa plece de capul lui,cel putin nu acum...simt ca inca imi da ascultare si faptul ca i-am promis ca vom merge impreuna sambata la strand,sper sa il mai fi temperat...Multam' de sfat!
flower-power spune:
Chiar s-au distrat pe cinste ,si noi pe langa ei ,eu una stiu ca da ,mai ales pe seama faptului ca doamna imi ceruse pe un ton asa martial si ultimativ sa-i comunic pana la sfarsitul banchetului ,ce avem de gand .Trebuie sa admit ca sunt destui parinti cu care i-ar fi mers si de-aia se si manifesta asa .Nu e insa si cazul meu .Am preferat dupa cum va spuneam sa ma simt bine ,sa ma bucur de bucuria lui TB si s-o las cu ale ei .De data asta chiar ca nu-mi mai pasa de prostiile ei .Dar o las sa-si inchipuie ca da Fetele pe care le-ati tot vazut dansand ,unele fac dansuri ,Cora ,canto ,dar se misca mult mai bine decat oricare ,iar celelalte au fost instruite de cele ce se pricepeau .Au dansat si baietii ,dar mai stangaci ceva ,e bine insa ca sunt in general copii dezinhibati .
Alma ,telepatia ,chiar ma gandeam la tine ,de mai plecati la Paris .Felicitari Dianei ,bravo si baiatului de pe locul 1 ,imi place cand vad ca nu sunt rautati si invidii ,pt ca numai cei care cu adevarat muncesc ,reusesc sa inteleaga ca nu au de ce sa fie invidiosi .Daca-ti place,nu te opreste nimeni sa faci si tu la fel .
Ana ,numa sa nu te-auda fii-miu ,la varsta asta cel mai grav lucru este ,constat ,sa fie comparati cu o fetitza .Nu ma intreba de ce .Ce stiu ,insa ,e ca dupa ce le trece puseul asta ,tot ce-i intereseaza este sa placa cat mai mult si un alt instinct .dar nu vreau sa va sochez prea tare
Daca-ti povestesc despre angoasele mele intr-ale inotului ,nu-l mai lasi niciodata .Eu nici n-as vrea sa stie sa inoate ,dac-ati sti catora le-au venit numele de la Dunare si toti copii 10-18 ani ,curenti ,tot felul de lucruri aruncate pe fund .....Pe mine una ,ma apuca groaza .Plus ca ciutanca fiind ,prietenul meu de pe vremea aia ,m-a socat aruncandu-se dupa ditai vaporul in Dunare in dorinta ,presupun ,de a ma impresiona ...Tot ce a reusit a fost sa ma faca sa constat cat de imatur si de ...poate sa fie .
Mara mami de Tibi-Mares