Mamici norocoase de sept-oct 2008 (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Aurorra, bine ai venit!!!

Vrei doar sa te trecem in listuta, sau vei fi membru activ, adica intri la palavre cu noi, povestiri de acasa, din concediu, paranoia de sarcina......

Chiar mai burtici, caldura asta v-a molesit asa de tare astazi, ca nu prea zumzaiti.... si va inteleg, caci nici eu nu prea am chef...

24+

Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)

poze eco

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev269pr_.png

serbare gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

si acum va invit la un pranzzzzz deliciosssss
ingrediente cum n-ati mai vazut si auzit...
salata (2rosii+2castraveti+putintica braznica feta...stiu,nu e buna..dar e putintica,jur.....maxim 80grame)
si un sw cu ton,d-aci de la munci.
ma duc sa pregatesc si va astept sa mancam....
cienva spunea de vinete de dimineata....poate-mi iau disearaaaaaa...

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Eu am mancat o praji

25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Of, scrisesem in capitolul vechi si nu m-am prins decat dupa ce-am citit din urma. Copiez aici ce scrisesem acolo:

Gata, am venit.

Va multumesc din suflet la toate pentru sustinere si agitate si toate vorbele bune care asa bine-mi merg la sufletel .

Totul e in grafic, fetita mea nu s-a transformat in baietel.
Masuratorile sunt ok, femurul e mai lung dar la doi parinti inalti e normal asa ceva.
Singurul lucru nou ce l-a depistat este ca cordonul ombilical contine 2 tuburi si nu 3 cum ar fi normal, adica o artera si o vena in loc de 2 artere si o vena. Medicul a zis sa nu-mi fac griji deloc caci deocamdata copilul e perfect normal dar trebuie urmarit in timp daca se dezvolta bine. L-am intrebat daca pot face ceva sa se hraneasca mai bine, el a zis ca nimic, totul e ok.
Ma apuc acum sa caut pe net cazuri asemanatoare sa ma documentez putin.
Daca voi stiti ceva sau ati auzit despre asa ceva, va rog sa-mi povestiti si mie.

toate fetele dulci si revin dupa ce mai citesc

22+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Am reaparut si eu.. azi se pare ca la mine la birou e o zi destul de lejera..
Saptamana asta nu am avut pofta de ceva special...voi tot vb de mancarica, si pe mine nu ma tenteaza nimic. Azi am mancat niste cartofi prajiti cu salata de sfecla spre exemplu, insa fructele (pepene galben + cirese) nu lipsesc din meniul zilnic.
Ratonelu, esti o mamica foarte frumusica, iar kg cu care te lauzi nu cred ca se observa asa tare la cat de slabuta erai inainte.
Alinushca,ce-ti pasa? Obtii concediu, stai acasica, eu inca mai vin la birou si am inceput numaratoare inversa pt. concediu. Cat priveste medicul de familie, inca sunt in cautari, caci intetionez sa-l schimb pe actualul. Saptamana viitoare insa ma duc la eco si la controlul lunar si poate imi recomanda dr. mea pe cineva competent.

Andreea
22+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Piersicutz felicitari pentru bebe in grafic si stai linistita daca era vreun pericol spunea dr,mai cauta inormatii

25s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Se pare ca uitasem sa-mi modific semnatura...avem 23 sapt. si 4 zile...
Piersicuta, felicitari pt. bebelina si cu siguranta totul e in regula dc. medicul n-a zis altfel.
Bun venit si noilor venite, sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

Andreea
23+
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Vin si eu cu intarziere...

LA MULTI ANI!!!
Sanziana, Claudinna, Pingudina

22+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

bravo,piersicuta,sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa!
eu zic sa nu te ingrijorezi,sa superi bebelina fara motiv,daca ti-a zis ca e bine....atunci sa crezi ca e bine!
din pacate,n-am auzit de asa ceva....dar nici nu ma pricep.
andreutac,multumesc...toata lumea zice asa...ca eram prea slaba...si ca acum e mai bien mai rotunjoara....
si la mine...sunt frecvente fructele zilnic....
doar se vede si la semnatura...chiar seara daca nu bag juma de kg de cirese...fac crima!
nici eu nu prea am asa pofta de manacre....doar ca am o obsesie pt salata cu branza...si d-aia mananc..
de exemplu ,aseara am fost la sormea(v-am mai spus)si toata lumea a mancat friptane,cartofi prajiti,prajituri si tort....io nika....doar ca l-am tot grabit pe sot sa mergem mai repde acasa///....sa mananc rosii cu branza.si asta am facut.(sormea si-a permis sa nu aiba rosii in casa cadn m-am dus la ea).
si eu sutn in cautare de medic de familie,vreau sa-l schimb p=al meu ca e prea departe.

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

felicitari pentru bebelina in grafic piersicuta

maryb 19+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput