Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
mcoca spune:
Hello,
In sfarsit am intrat si eu pe net. Ieri dupa ce am fost la doctor am avut o groaza de chestii de facut, azi la fel, abia acum "m-am linistit".
Maya e bine merci, toujours dans la moyenne :), ceea ce inseamna 2800 deocamdata. Colul este moale, scurt, deschis la un deget :)). Cam astea sunt noutatile.
Vicky 38+ si Maya
AMR +1 saptamani
Bebele casei
MissJJ spune:
Gata am dormit si noi de data asta nu a mai sarit din pat. Eu nu stiu cum a reusit sa iasa ca e din plasa nu are pe ce pune piciorul sau ceva ca sa zici sa ajunga mai sus.
Biri cu scarile inca nu am patit-o. A mea stie sa urce urca in patru labe cum ar veni sau eu o tin de o mana si cu o mana se tine de perete ca nu avem inca balustrada, a fost una instalata ca se vad urmele pe perete da astia care au stat aici au scos-o si nu am reusit sa mai instalam una. De coborat coboara cu mine sau tati de mana usor cate o treapta. A avut intr-o zi o tentativa de coborat cand eram sus si ne schimbam sa iesim in oras si a coborat cu un sg picior pe prima treapta si nu mai reusea nici in sus nici in jos sa mearga si s-a speriat si s-a pus pe plans. Mie mi-e cam groaza cu scarile ca la noi is din lemn nu e mocheta pe ele sau ceva si jos la baza scarilor in hol e numai gresie.
Legat de papa azi nu fac nimic deosebit numai niste pizza avem din aia gata facuta sa o bag la cuptor ca era la oferta la tesco si am comandat ieri. Dar zilele astea mai fac asa paste cu sos de rosii si kaiser la cuptor, mazare, am facut orez cu legume si pui cu sos de rosii si foi de dafin, mai vreau sa fac niste friptura de purcelush cu legume si usturoi la cuptor si cartofi la cuptor cu, cascaval, am facut niste fasole zilele trecute. Cam asta imi trece prin cap acuma.
Dura faza cu limbajul prin semne. Bine ca stiti acuma ce inseamna.
Bujo da e nasol ca voi stati cu ea.
Anka vaii si inca, cate mai face, de ex data trecuta cand a fost aici am luat pulpe de pui si le-a curatat de pielitza si pielitza o pune in congelator si zic ce faci cu aia??? Nu o arunci nu ca ea o pastreaza si face nu stiu cu ea. Eu i-am zis te rog frumos sa o arunci acuma eu nu pun asa ceva nicaieri decat in bin. Normal ca nu m-a ascultat si a pus-o la congelator bine ca nu a apucat sa o foloseasca si am pus-o eu la gunoi. Apoi cu rufele am avut scandal ca de ce spal prosoapele alea de bucatarie cu celelate prosoape si de ce nu le pun alea de bucatarie separat la spalat cu clor? Si se duce cu tata la tesco si ea clor din ala ieftin urat mirositor si imi spala toate prosoapele de bucatarie vai si ce urat miroseau sa mor nu alta. Apoi are un stil cand e Flo de fatza e toata lapte si miere cum pleaca gata se schimba placa, de ex cand eram in ro s-a dus Flo cu tata la cumparaturi si eu am ramas cu ea si cum a iesit Flo pe usa imi zice da tu ce stai degeaba si nu faci nimic, pune mana si fa si tu ceva si doar cand m-am oferit sa fac cand era Flo acolo aaa nu e nevoie stai nu tre sa faci nimic.
Si cel mai enervant este cand ne intreaba ce vrem sa mancam in ziua aia vrei aia sau aia si noi zicem o varianta, ea incepe da nu e mai bine daca fac din ailalta? pai na atunci fa din ailalta vine raspunsul ea de colo da pai asa sa nu fac sa nu pun si aia? Pt ce ma mai intrebi ca tot ce vrei tu faci si culmea ii mai ia si patru ore sa faca un piure si ceva carne langa de ma dispera. Cica vreti sa papati ceva rapid la prna zpana vine tata de la munca? Zicem amandoi da se pune sa faca pana a terminat ea mancarea deja era seara asa ca noi am mancat cu vreo 5 minute inainte sa vina tata. Eu nu pot sa pricep cum se poate lungi asa. Si daca ar sta la bucatarie ar fi o treaba da se plimba intre bucatarie si tv si nici nu se uita la tv nici nu termina mancarea. Ea e mereu o victima neinteleasa si chinuita de toti. Ti se baga pe gat sa te ajute ca atata insista pana cedezi si apoi iti scoate ochii ca te-a ajutat. Daca greseste ceva nu e vina ei niciodata e pisica/eu/tata/bunica/Flo/Ari oricine altcineva nu ea si te minte pe fatza, de genul da ea nu a atins nici un buotn de la telecomanda cum insinuezi tu ca ea a atins, s-a mutat tv-ul singur de nebun.
Cu Ari inca nu a avut ocazia sa ma calce pe nervi cum zici tu, da pun pariu ca o sa iasa ceva scantei cand vine la felul cum educ copilul sau cum il hranesc sau mai stiu eu ce. Creca cea mai mare pb o sa fie faza cu olita.
Dma sper sa iti revii si sa te simti mai bine.
Tecky ce fain ca va impacati.
Dana si eu sunt fan tata. Adik tata e calm relaxat mai zice si el una alta da nu se baga intre noi sau ceva, ne sfatuieste mai arunca si el cate o vb aiurea da rar si cam atata. El acuma sarcaul e tare suparat ca se vede ca mama vine si reuseste sa stea atata cu nepoata si el nu. El se impaca tare bine cu Ari si a recunoscut ca nu se astepta sa fie asa lui in genere nu ii prea plac copii mici, adik nu se prea impaca el asa bine cu ei, dar cu Ari s-a impacat de minune i-a placut ca ea daca se trezeste din somn nu plange ci rade si incepe sa vb e prietenoasa si asculta ce ii zici. A fost efectiv cucerit de nepoata lui zambarici.
Vicky ma bucur sa aud ca sunteti bine.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 13 Zile
vias spune:
...inainte sa plec acasa am fost la toaleta...si am pete maronii pe chilot...eu nu am fost la dr sau la vreun control...si mai am si 35 s doar...oare dela ce o fi??????
Cami 35s, cu ?????????????
pustai
flo1980 spune:
mcoca vesti bunicele.....esti in asteptare!
Fetelor eu beau bere cu alcool , de care o fi, nu am preferinte....dar nu mereu, ocazional dupa papa bun!
Si la prima sarcina am baut si nu s-a intamplat nimic, zic eu.....
Mama bea mereu bere cand ne alapta (pe mine si fratele meu), zice ca faci lapte....poate de-aia ne place berea!!!
Voi ce ziceti?
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele
mcoca spune:
Flo, cand am cerut un pronostic, mi-a zis ca se poate si intr-o sapt sau in 3 la fel de bine . Oricum, as vrea sa mai stea un pic ca e cam micutza ....
Vicky 38+ si Maya
AMR +1 saptamani
Bebele casei
vias spune:
...am ajuns acasa, dar am o senzatie de sufocare...eu nu am mai auzit nici o gravida spunand asta...stiti despre ce e vb???
Cami 35s, cu ?????????
pustai
mcoca spune:
CAmi, mie mi s-a intamplat sa me trezes noaptea ca nu aveam aer, simteam ca ma sufoc. E adevarat ca atunci eram racita ...., poate e de la caldura.
MAronelile pot sa fie si de la sex :).
Vicky 38+ si Maya
AMR +1 saptamani
Bebele casei
flo1980 spune:
Camy si eu am avut nu putine momente cand simteam ca ma sufos....pur si simplu stateam in pat si nu mai puteam respira...creste uterul ....sau poate e de la caldura, stii ca gravidele nu au voie in soare?!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele
Gabriela82 spune:
buna seara gravidutelor!
acum am ajuns si noi acasa. evident ca dupa ce am fost la dr am mers la parinti (navodari) si apoi am mai umblat prin judet, am fost la Techirghiol de data asta, la manastire, unde m-am incarcat foarte pozitiv. am fost putin si la mare dar cum nu ne-am luat costumele la noi am facut baitza doar la picioare, bun si-asa.
la dr a fost ok, se pare ca printesica noastra nu prea se grabeste, ii place la caldurica. m-a programat pe 24 iun sa merg la maternitate sa vedem cum stam asta daca nu ne hotaram intre timp sa ne facem aparitia.
acum merg sa citesc din urma, am ce.
pupici!
37+ AMR 2+
ANDREEA ???
SunSmile spune:
Buna seara,
Iaca am ajuns si noi acasa.
Catalina era sa lesin cand am citit.:) La cata bere spun eu ca beau, si un om normal era alcoolic pana acum. Nu, draga mea, nu beau bere cu alcool..de fapt in timpul sarcinii nu m-am atins de nici un soi de alcool. Nu pot. Beau bere fara alcool si mi se pare extrem de buna. Preferata mea este bavaria si beau aproape 99% din timp numai marca asta. Cand nu gasesc (rar) beau o bere germana cu un nume mai ciudat..ceva cu C.
Biri cat de draguuuta Anna cu semnele! Foarte tare!:)
Vic ma bucur ca sunteti bine, sanatoase!
Am fost si noi la echo, ultima pe sarcina asta. Suntem perfecte, ca intotdeauna.:) Si avem un nasuc carn si ochisori de broscuta si guritza buzata...cu care am scos limba la tati, de l-am topit. Colul nu s-a putut aprecia ecografic, dar asta o stiu deja, pt ca don'soara e insurubata de ceva vreme. Dar dupa celelalte aspecte, dna dr ecografist a zis ca "mai aveti". Sa vedem maine si colul la controlul manual. Ahh, si avem 3,200 kg dar dna dr a zis ca dupa parerea dansei e mai plinuta de atat. Ehhh, io n-as vrea sa fie prea babana:) Oricum...si eu simt ca mai avem...si, in fond, oricum noi o asteptam oricand, ea vine cand e pregatita!
Sunt hapi asadar...ma'c sa beau o bere...fara alcool
SUN 38+