Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Buna,fetelor..........
de la ora 10 ma tin dupa voi cu cititul.........ufffffff,de-abia va ajunge omul din urma........
eu am terminat cu renovarile,curateniile,mobilarile,am spalat si calcat rufe de bb....aproape sunt gata si cu bagajul de spital...avem patut,carut,dulapior pt hainute...
Dana....condoleante...nu am alte cuvinte....
Violeta....LA MULTI ANI,sa fii sanatoasa!azi e si ziua mamei mele!implineste 50 de ani!
Sun-super tare ce cadouri primeste fetita ta!
Boti-m-ai dat gata cu camera lui Nancy!felicitari,mamica inspirata!de fotoliu ce sa mai zic....
Si mie mi-se umfla picioarele...nu f tare,dar trece cu masaj si dormit cu picioarele mai sus decat corpul....verigheta si eu am dat-o jos de la 34s,ca imi era teama ca tre s-o tai pe urma...si e cam grosutza....am 16,5-17 kg in plus,de la 50.....nu am avut niciodata mai mult de 51 kg...da' le dau eu jos...
Mada-ce fata mare s-a facut Ari,se da ea singura jos din pat.........
Anaxena....las-o pe Maria in pace sa stea la caldurica,ca stie ea cand e timpul sa iasa....
Oana-super camera de spital!
Sylvia-nu ma speria ca si eu fac cezariana la Elias.......
Tecky-fii serioasa ca nu arati deloc ca un gogosar...
mai revin....

rontzy37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Violeta La multi ani si sa fii fericita
Dana condoleante, imi pare tare rau.
Ano ce-ai? Ai baut vitriol? Lasa fata in pace sa iasa cand trebe, sau crezi ca ti-o fi tare bine cu contractii din alea fortate de behai de durere? Si apropo, ti s-a lasat burta tare asa ca nu mai e mult.
Cu reciclatu, la noi au facut platforme cu gratii si toata lumea are cheie. Inauntru sunt tomberoane cu gunoi menajer, plastic, hartie, metal si corpuri de iluminat iar electrocasnicele le lasi langa, dar tot in interior. Au facut asa sa nu mai scormoneasca tiganii in gunoi, dar si ca sa nu mai rastoarne ursii Si tot se mai trezesc sa amestece gunoiu, ce nesimtiti
Si io sunt cu picioarele umflate mai ales cand merg pe jos sau stau pe scaun. Io purtam 36 (rar 37) si acu mi-am luat niste papuci 39 ca sa fie comozi. Si chiar si astia imi lasa urme pe butuci. Io m-am deprimat cand am vazut ce numar tre sa-mi iau, inca ma mai consolez cu ideea ca e alt calapod.
Baaaai, si mie a inceput sa mi se lase burta, cu toate astea inca ma mai pocneste la coste, si ce mai paraie oasele cand face asta.
Am fugit la cumparat de fructe si alte cele prin oras. Pupiu all

bujo 35+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mada buna idee cu sunatul la spital..eu nu ma gandisem
sunisor faina treaba cu anestezistu'..asa ar trebui cred sa se faca inainte de orice anestezie..dar raaaar se intampla..ff rar la noi...mey..ce inseamna capsor mobil!? adica..bb inca nu a coborat de tot si se mai poate misca..adica isi mai poate misca... caputzu!?
capri bfta la serbare azi! cred ca Matei va avea ceva emotii! ce fain...
dia mda...asa e..s6tiu deja o gramda de amici care si-au luat case in Ungaria, aici langa granita, in primele sate, si fac naveta! oricum..si satele arata o leac' altfel..lumea isi aranjeaza frumos in fata casei..nu tu gaini pe strada..
rontzule mey...floare rare ce esti!!!! ma bucur ca ati terminat in sfasit cu amenajarile si shopingu'!! da' ceva poze cu burtica si achizitiile!??????? plizzz huh!!!??? 37...auuuciii...mey...parca ieri ziceai ca ai ramas...si azi maine nasti!!! pe cand e ceza!??

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Gravidutze si mamicutze va invit cu mare drag
la capitolul numarul 84 al odiseei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADA - cum ma prin voce si prin respiratie? Hai ca e funny. Eu nu stiu de ce sa se amane mersul la spital pana la nu stiu cate minute de contractii.
Eu, cum ma apuca, am tulit-o. Asta daca ma "apuca", pentru ca la Eliza a fost indusa, si dupa cum ziceati... ca a doua oara sunt sanse sa fie ca la prima... Dar sper sa nu. Sigur ca acuma sunt subiectiva, ca ma gandesc la traficul din Bucuresti...
Incat, v-am zis, imi doresc
- sa nu nasc noaptea pentru ca, in romania, toata lumea noaptea doarme, plus ca se aude prea tare orice zgomot si e posibil sa fac scandal totusi....
- dar e ok daca plec la spital pe la 5-6 dimineata (asta ar fi intervalul perfect.... trafic nu, am timp sa termin de nascut pana cand are medicul ore la cabinet...)
- sa nu fie nevoie sa merg spre spital intre 8-11 sau 16-19.30.... cand e rush hour....

VIO_TM - neaparat sa pui pozici cu patutul, ca pe linkul ala nu am reusit sa il vedem.
Si noi o tinem pe BBlina cu noi in primele luni, poate chiar un an, mai vedem. Dupa aceea, cerinta expresa a Elizei este sa se mute BB cu ea in camera, dar sa cumparam paturi "cu etaj" ca sa stea ea "la etaj" si BBlina "la parter"...

SUN - de la ce sapt faci controale saptamanal? Mai fratilor si surorilor, pe mine inca nu m-a dezbaracat dl dr Sa vedem luni, daca o fi curios despre colul meu. Eu as vrea sa nu fie curios pentru ca nu o sa nasc mai devreme.

CAPRI - ti-am zis eu ca nu iese? Pai ce naiba, la munca nene... Ca tarile civilizate au ajuns acolo unde sunt, prin munca... Da' nu se uita nimeni ca in tarile civilizate au o tona de libere de sarbatorile religioase, una doua, hop fiesta, plus zile de concediu raportate la tipul de munca si la vechime... Si nu pentru ca sunt puturosi, ci pentru ca e normal sa respecti anumite sarbatori.....

Clar ca dr ta de fam e putin tra-la-la... Ma rog, a propos de interpretarea dupa placul tuturor a regulilor.....

Trimitere pentru spital... am avut si eu, dar nu mi-a cerut nimeni. O sa iau si de data asta. O conta luna cand e emisa? Ca nu as astepta 1 iulie ca sa o iau, desi nu cred ca nasc mai devreme de 1 iulie..

Sa faceti poze la serbare! Mergeti amandoi da, adica si tu si sotul tau marele fotograf, da?

MADA, nu merge sa pui fata inapoi si sa ii zici sa se dea jos singura? Eliza abia astepta astfel de invitatii, sa ne demonstreze cat e ea de maiastra!

MAGDA - nici o sansa sa fim asa! Sper!!! Acuma... na... la tine s-ar putea sa fie diferit ca o sa fii SOACRA pentru NORA ta.... Eu si MADA o sa fim MAME pentru FETELE noastre... Se pare ca sunt oareshce diferente in rolurile astea

CRIS - nu ploua mai.. Lasa, bine ca nu ai spalat geamurile!

BUF - eu asa le iau pe cele 5, imediat dupa concediul de odihna, inainte de prenatal. Avem o cerere ca si cea de concediu, numai ca in loc de concediu de odihna mentionezi "zile pentru nastere" sau asa ceva. Sunt platite 100% ca un concediu de odihna.

Cat despre concediul de odihna, in mod normal legea te cam obliga sa il iei in cursul anului respectiv. Apoi, fiecare firma cu regula ei. La noi se iau pana la 30 aprilie, daca nu, se platesc. La sotul meu se iau pana cand le termini. El si acum mai are vreo cateva zile din 2007...

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Oana,am fost numai intr-o ''treaba'' de-aia nu am mai intrat...doar am citit....pe diseara tarziu pun si pozici,cand o veni sotiorul acasa...da,am 37 s,parca ieri eram la aspirante....ce mai trece timpul!pe 17 merg la eco la prof.si cred ca peste maxim 2saptamani il tin pe bb in brate!...
de-abia astept sa-l vad marti la eco!

rontzy37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Dana, condoleante! Este cumplit ...

Tiza mea, asa am auzit si eu, ca de Rusalii ne-am serba, dar n-am facut-o niciodata pana acum.

Eu mi-am luat acum 3 ani niste papuci Scholl care si-au facut treaba, ma simteam foarte bine in ei, acum ii scot iar la purtat. Sunt buni pt. ca au catarame din care poti largi in functie de cat de umflate ai picioarele. Toata vara am mers in ei.

Va anunt ca am cumparat primele chestii pt. bebe: o salopetica, o pijama si un set tricou cu pantaloni scurti. Ieri am sapat si dupa oroarea de camasa de noapte pe care am purtat-o acum 3 ani, luata din piata Gorjului . In rest sunt la fel de zana ca acum cateva luni cu privire la cumparaturi pt. copil.
Acum 2 seri am dezbatut cu Matei unde sa punem patutul surioarei si concluzia lui a fost ca "surioara doarme cu tati si noi doi dormim la mine in camera". Daca as putea sa-i dau si titele lui tati ... zau ca mi-ar conveni aranjamentul asta

Dupa cum vedeti am un chef nebun de lucru azi.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

Abia acum am ajuns acasa...ooofffff...... sunt plecata de dimineata.
Hai sa va povestesc ce am mai facut in ultimul timp, ca avem morcovelul bagat zdravan. La controlul de 35 sapt dr a constatat ca sangele nu circula bine in cordonul ombilical, Tot atunci ne-a gasit si cu tensiunea marita.... agitatie mare..... am stat in spital o zi pt monitorizare. Pana la urma am plecat acasa cu tratament pt tensiune ...luam cate 3 pastile de Dopegyt pe zi. Ieri am fost la controlul de 36 sapt cu rezultatele la analizele de trim 3. Pe langa fluxul sanguin scazut in cordonul ombilic se pare ca am si infectie cu streptococ B si transaminazele crescute adica mari probleme cu ficatul ( predispozitie a sarcinii ) . Azi am repetat analizele de sange si urina. E posibil sa fi facut si un soi de hepatita.... habar n-am de unde si cum. Nu am avut in viata mea probleme cu ficatul.
Si ca urmare daca analizele ies prost saptaman viitoare dr imi recomanda sa scoatem copilul. Asta este.
Eu eram pregatita pentru nastere normala, am cumparat chiar si trusa peridurala. Eu sper sa o mai lungesc totusi pana la 38 de sapt.
M-am saturat de stresul asta, la fiecare control dr imi spune ca suntem in pericol de moarte si eu si copilul.
Astea sunt problemele fetelor..... speram sa le rezolvam si sa iasa bine in final.
Si suntem atat de agitati si prinsi.... saptamana viitoare imi vine si echipa sa imi demoleze o parte din casa si sotul o sa fie prins cu ei...... sper sa trec cu bine si sapt viitoare.
Unde gasesc si eu poze cu bebei nascuti ???????
Pupici

oana silvia si pruncuta Daria... 33 sapt +

Mergi la inceput