Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

mada mey..mereu esti pe faza si pt. asta te tzuc (nu exista emoticou pe care as vrea sa-l pun)...mama..dar in cate feluri poate sa inceapa toata treaba sta cu travaliu...si inca o intrebare...cam in cat timp devin contractiile mai dese? adica de la cele la 10 min..la cele la 5min, cam cat timp trece? banuiesc ca difera de la persoana la persoana..dar..poate sa treaca 1 ora...sau pot trece si nu stiu..5ore!?

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...am revenit si cu o ciocolata calda...
Tecky, am vazut pozele!!! NU esti deloc gogsar, arati foarte bine..
Dia, sper ca ai rezolvat cu maselutza.
Mada, vai ce patanie cu Ari sa sara din patut!!! Totusi e maricica acum , plus ca e si momentul in care sunt curioasi copilasii si umbla peste tot. care incepe sa foloseasca propozitiile[bis!! Vezi , te stresai degeaba.
Irinuca, eu m-am uitat dupa poze cu tine blonda si nu am vazut...
Alina, esti super curajoasa, sa pleci in vacanta acum si marti sa te duci direct la spital..
Oana, adica la spitalul din Ungaria nu fac epidurala???Tot ce iti ofera e oxigen pe masca???
Uffff!!! Da' mult ati mai scris, mai!!...
Asa, ca tot vorbiti de mame si soacre. Cred ca sunt un caz fericit, mami meu e deschisa la tot ce e nou si modern ( mami a cumparat primele lucrusoare lui bebe Mihaitza), o consider prietena mea cea mai buna, iar soacra mea nu ma bate la cap cu nimic, din contra ma lasa sa fac ce vreau eu si, din cand in cand vine sa ma ajute ;ieri mi-a trimis zmeura si prajitura cu visine...
Dma, tu mergi la dr Mendez, ca stiu ca in august el nu e, dar toate pacientele sale vor merge la dr Popa in caz de ceva.
Ruxandra, wooowww...imi plac scrierile tale.
Catalina, si eu mai beau din cand in cand cate un pahar de bere( pofta e prea mare ca sa rezist tentatiei), dar poti incerca Bavaria fara alcool cu aroma de mere,,,e super buna!!!Sper ca nu ma dau afara de pe forum ca am facut reclama...
Deocamdata atata am reusit sa citesc pana acum...
Ma duc sa intind rufele...

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

CRIS sar'na
nu mai vine dromaderul asta la prega! iar pierd vremea aiurea!

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

buna dimineata burtici cu pepenasi,
in primul rand LA MULTI ANI VIO!!!

SANATATE, NASTERE USOARA, SI BEBEL SANATOS SI MANCACIOS!

flo, si eu locuiesc prin zona..de curand, de cand m-am impacat cu taticul..adica pe la statia petre ispirescu, pe strada focsani...nu prea cunosc eu zona..abia o descopar...
in privinta cumpana, noi la firma avem de la ei, avem cumpana acasa, asa se numeste abonamentul, avem bidoane de 11 l, care costa 7,5 lei/bucata, nu stiu cat costa dozatorul, am impresia ca se face un abonament ceva..noi acum platim doar apa, vine o data pe luna..si umplem cate bidoane avem goale...inainte aveam bidoane mari, de 19 l, dar ne-au mutat la cumpana acasa deoarece luam prea putina apa pe luna, am inteles ca asa nu e obligatoriu sa iei un anumit nr. de bidoane..cel mai sigur suni la ei si intrebi!
nu stiu ce se intampla, ma bucuram ca imi e bine..si aseara m-au luat iar durerile..nu sunt contractii..doar ma doare mijlocul, pe sub burta si ligamentele dintre picioare...nu am dormit mai deloc..la orice miscare imi venea sa urlu..acum e mai binisor..dar o sa trebuiasca sa umblu..adica sa ma duc pana la administratia financiara..ca tot e bine si racoare afara...
multam de ideile cu berea fara alcool..o sa incerc si eu o stela..poate nu mi se mai pare ca are gust rau...

30 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux ms mult, dar nu cred ca am sa depun dosar pt trusou, iar pt restul indemnizatie crestere copil si ce o mai fi, mai vad eu mai incolo, ca oricum mi-au ramas destul de multe zile din concediul pre-post natal, dupa calculele mele (bine, in functie de cand o sa nasc) mai raman cam 2 luni in care ma platesc tot astia de la serviciu. Si oricum soacra mea lucreaza la primarie asa ca daca am nevoie de consultanta am la cine sa apelez. Ms mult oricum.

Anna 35+ cu Ioana Maria
AMR 5 saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

'mneatza

Vio- La Multi Ani, o nastere usoara si un an minunat alaturi de bebe si sot!
Dana- condoleante pt. pierderea suferita.
Kimmy- si Mirunica are exact acelasi carucior, asa ca nu pot spune decat ca e de-a dreptul mirobolant
Boti- camera e superba si e asa o atmosfera calda
Sun- felicitari pt. Galu-Buzici perfecta
Mada- Ari mare plimbareata si vorbareata
Ruxandra- mi-au placut mult poeziile

Azi-noapte nici eu nu am dormit prea bine, dar nu-i bai Asta inseamna ca la noapte voi dormi mult mai bine.
Eu m-am ingrasat 18 kg pana acum in sarcina si sunt in continuare mandra de fiecare gramuletz, iar inelele mi le-am scos de mult. Chiar mi-am amenintat sotul ca daca nu imi revin degetele la normal mie imi trebuie alte inele identice cu cele pe care le am acum Picioarele mi-au crescut si ele, ce mai sunt un mic Pumukli ( nu stiu daca asa se scrie).

In rest, stiti si voi...

Pupicei

Ralu
34+ Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Buna dragutele mele,

am avut de lucru si datorita limitei de rezistenta pe care o am la statul pe scaun la birou n-am mai reusit sa scriu.

am vazut si eu dimineata stirea despre militarul din Afganistan si dana, n-am cuvinte sa spun cat de rau imi pare pt tine si familia ta!!

am vazut ca s-au copt pepenasi frumosi foc, FELICITARI pt mamici curajoase: Nati, Danangie, Mona, Irda

Turtu: ai trecut de 30 sapt, ce aproape suntem

nu mai zic de Ana, Sun, Mada, Alina si restul mamicilor de iunie: "le bate bebelu' la poarta"

Mada: hai ca sterg si eu din poze

In rest eu sunt bine, 20 kg in plus, bebe se misca mai incet deh i s-a micosrat casuta si se pare ca e in aceeasi pozitie de vreo sapt incoace pt ca miscarile sunt identice in aceleasi locuri
Si mie imi zvaceneste regulat burtik in partea de jos cateodata dar nu mi-am facut griji...cred ca de fapt sughita si se antreneaza pt respiratie.

bubuleana
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Biri, am vazut si eu acu pozele cu burtica ta si cu Anna; ce haioasa e, mai ales cand " face curatenie prin rafturi"!!! Si zici ca mai nou incearca sa se imbrace cu lucrusoarele lui bebe??? Haioasa!!!
Dma, ufff!!! nu ma supar doar ca astia la Medlife nu te primesc daca nasti prematur, asa ca trebuie sa ajung la 36 de sapt..Asta e stresul meu cel mare, ca nu te primesc sa nasti ami devreme...
Sun, ce maricicae e Galu!!! Da ' important e sa fie sanatoas!!!

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI VIOLETA! Sa ai parte de un bb sanatos si de o nastere usoara!
Violeta mi-a placut garderoba printesei tale!
a.cicel tinem pumnii sa fie totul bine la dr!
Dana ce veste trista!Am vazut pe multe canale TV stirea despre tragedia din Afganistan.
Kimmy foarte frumos caruciorul!
Andreea 10 kg ai luat in sarcina,super!
Flo vroiam sa te intreb daca ai un medic pediatru aproape de casa ca eu nu stiu unde am sa-mi inscriu fetita?
Mada,Cristina,Diarux,SUN,Camy,Caprioara,Ankalaura,Didi si la toate gravidutele va trimit

Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana pai na difera de la caz la caz travaliul poate incepe cu dop, fara dop, cu ruperea apei fara ruperea apei, numai cu contractii, depinde de fiecare organism.
Acuma legat de contractii de ex la mine cel mai mult au durat alea rare adik la vreo 20-25 de minjte mai toata noaptea adik de samb noaptea de la 11 pana dum dim, dum dim incet incte s-au mutat la 15 minute apoi la 10 minute abia spre seara aveam la cate 7 minute asta pe la 5 seara sila 9 seara erau la 5 minute, pana la 12 noaptea dupa ce mi-a rupt si apa erau la 3 minute si pe la 1 erau la 1 minut, dar din nou depinde de organism sunt mamici care si la prima nastere a mers super rapid si au sarit rapid la 5 minute si s-au diltatat rapid. dar na depinde de la caz la caz cum e norocul.
Cris si aici se ofera gaz din asta, ii zice gas and air, apoi daca sa nu merge injectie in coapsa cu petidina sau mai este o solutie, dar mie de la asta mi-a fost cam rau adik te ameteste cam tare si tre sa stai intinsa si te lasa durerea dar la mine a durat vreo doua ore efectul si cica are efect si asupra lui bebe si apoi urmeaza epidurala care la mine a trebuit facuta ca sa nu ajung la cezariana, ca na nu ma dilatam si etc si mi-au pus si perfuzie din aia de marit contractiile plus epidurala. is curioasa sa vad cum va fi la spitalul asta, ca aici depinde de fiecare spital ce si cum ofera, sunt spitale unde insista sa te descurci cu gaz si aer sau nu ofera epidurala depinde de spital si politica lor. Din ce am citit aici unde nasc eu ofera de toate plus cada mingi si etc. Om vedea cand vine momentul cum ma descurc.
Eu de asta nu ma fixez pe ceva vai vreau neparat epidurala sau ceva, eu merg cu valul daca simt ca trebuie ok daca nu dam inainte fara.
Tecky .
Bubu ma bucur ca mai auzim vesti de la tine, ma bucur sa aud ca esti ok da cam nasol cu statul pe scaun si eu mai fac pauze ma mai ridic ca ma cam chinuie spatele. Cu pozele am zis ca na sa lasam numai cateva mai punem noi mai stergem din alea vechi si tot asa ca sa aiba loc toata lumea cu, cate un album.
Oricum eu asa fac de obicei ca nici nu imi place sa las mult pozele mele pe net sau cu fata pun le las o perioada sa le vedeti mai sterg din ele pun altele noi si tot asa.
Cris pai sa stii ca asa e nu ma mai stresez mi-am propus zen de acuma inainte ieri vb cu o mamica care e colega de a mea de la piersicutze si mi-a zis ca si baietelul ei tot asa papa borcanele si nu vrea papa gatita plus ca s-au mutat in suedia si acu nu mai vrea decat laptic deci sunt etape si etape. Nu ma mai complic eu ii ofer cand va vrea va vrea cand va vb va vb, vine si bebe 2 atata imi mai trebuie sa fiu si stresata si cu Ari si cu bebe creca ajung la nebuni, daca imi fac griji din orice. Gata de acuma am zis intru in zona Zen si gata.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 12 Zile

Mergi la inceput