Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!
VIO, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, SA AI O SARCINA USOARA MAI DEPARTE SI UN BEBE CUMINTE SI PAPACIOS !!!!

Eu am umblat ieri ca nebuna toata ziua, nu am gasit nimic de cumparat pentru fetita colegilor... Seara am iesit cu husband-ul sa mancam in oras.
Citesc din urma si revin!!!

Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna dimineata!

Violeta .

Sa fii sanatosa si fericita alaturi de cei dragi!

SunSmile as vrea sa intrebi de pret la Cumpana daca vrei si poti

Violeta29 tu cat ai dat pe dozator? Esti multumita de el?

dana81 sincere condoleante!
Pacat, asa de tanar cu toata viata inainte...
Sotul tau o sa se simta putin mai bine cand va trece timpul, cand va veni bebelina, dar sigur nu o sa uite niciodata....

Si mie imi mai amortesc mainile...remediu ...pauza....

Legat de retinerea apei....din pacate mai dureaza ceva timp dupa nastere....eu eram o umflata...deja am inceput....se instaleaza pe ultima suta de metrii

Mi s-au umflat si mainile, vergheta inca nu ma strange, dar e mai fixa

Picioarele incap acum numai in papuci...bine ca e vara

Hai ca mai avem putin....mie mi-e groaza dupa nastere, cand incepe lactatia.....ai niste calduri , si transpiri mult, chiar daca folosesti antiperspirante.....si cum e canicula imi vine sa innebunesc

Eu am luat prima de nastere de la primarie in 2006 - 2 milioane, acum nu mai stiu cat este.
Trusoul...atat stiam si eu 1,5 mil. E dreptul nostru...de ce sa renuntam la el, dupa cate spagi dam in spital ne va prinde binisor....

O sa merg si eu la piata sa iau fructeeeee....

Voi ce mai faceti azi?
De papa vreau sa fac dar, maine ardei umpluti cu carne

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Sun felicitari ptr vestile de la dr, multumim ca ai intrebat de noi

37+ AMR 2+
ANDREEA ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

bon dimineeeeee
ce bine e asa ca! fara sa trebuiasca sa ma trezesc cu noaptea-n cap sa merg la scoala!
tocmai trebaluiam prin casa cand am auzit vestea despre militarul din afganistan la TV. si chiar ma gandeam ce tampenie cu razbiaoele asteaa! in secolul asta sa ne mai omoram ca pe vremuri!SOMETIMES, LIFE SUCKS REALLY BAD! .Si cand ii aud pe astia cum vb asa de relaxati la tv despre oameni care isi fac datoria si asa mai departe ...imi vine sa ii strang de gat! Si cand intru pe net sa mai vb cu voi pana vine la meditatie dromaderul, ce aflu? ca DANUTAeste afectata in mod direct de aceasta veste! nu-mi vine sa cred! ASa ca, draga Dana, condoleante penrtru cumnatul tau! si sa va dea DD putere sa treceti peste acest moment. Mai multe...nu cred ca sunt in stare sa spun!

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

pana am mai scris eu un mesaj...au aparut alte 10. se pare ca toata lumea e activa de dimineata.
azi noapte am dormit si eu putin mai rau decat de obicei. chiar voiam sa va intreb:mi-a zvacnit toata noaptea pantecele. de ce???in orice pozitie stateam, tot la fel. sa fi sughitat BB asa de mult? sau o fi de la vreo tensiune?. imi venea sa deschid calc si sa vad cine e pe net la ora aia poate vine cu vreo idee.
azi facem si noi 29 de sapt. cu 10 mai putin ca ANAXENA.
acusica schimbam perefixul si incepem distractia!
dde umflat...m-am umflat si eu , dar sunt linistita acum ca stiu ca e normal. am auzit mai multe cazuri in care dutele au revenit la normal, deci , draga CAMY, eu zic sa nu te panichezi. cat despre verigheta, nasa mea zicea ca ii intrase in carne la un moment dat si a trebuit sa o itaie, tot pentru ca era incapatanata sa nu o dea jos. ea zicea ca unde s-a mai pomenit gravida fara verigheta! Pe vremea aia...era o problema...
sa schimbam si semnatura

bebe Andrei
Ruxandra 28+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Violeta La Multi Ani sa ai o zi minunata si cat mai relaxanta, nastere usoara si bebe sanatos si papacios.
Eu te astept la masa daca vrei sa vii.
Dana imi pare rau sa aud de pierderea suferita. Noi suntem aici pt orice vrei sa discuti, incearca sa nu te superi prea tare.
A.cicel bafta azi la spital.
Andreaa wow numai 10 kg esti tare. Eu iar am aproape 20 luate. Am si renuntat sa ma mai cantaresc legat de bebe si eu stiu ca nu mai are loc destul de mult, a mea e destul de activa adik se tot frasuie pe acolo scormoneste nu stiu ce face da se misca burta in toate directiile.
Dara eu din experienta cu mama am zis mereu ca atunci cand ma casatoresc nu stau cu nimeni oricat de greu ne-ar fi pt ca stiu cum e, bunica mea adik mama lui mama a stat cu noi ca bunicul meu a murit inainte sa ma nasc eu si cu toate ca pe o parte era bine ca aveam ajutor si aveam cu cine lasa casa si matza si cainele si etc sunt si destule certuri si pb. Eu nu am socrii ca au decedat amandoi inainte sa apuc sa ii cunosc, dar e de ajuns cand vin ai mei pe aici si stau mai mult sau mergem noi si stam acolo in vacanta cum am fost in iarna.
Violeta legat de amortitul mainilor nu stiu ce sa faci sa se amelioreze situatia ca din cate stiu nu prea ai ce face.
Referitor la papuci si marime eu am mai zis la mine de ex am trecut de la 37 la 38 sarcina trecuta acuma vad ca tot 38 port. Si eu am dat o multimea de papuci faini da pt ce sa ii tin ca nu imi mai vin nici in cap sa stau. Si legat de verigheta/inele eu le-am scos demult pt ca si sarcina trecuta mi se umflau mainile si ma chinuiam sa le scot si decat sa risc si sa le tai le-am pus deoparte dupa nastere mai esti cam umflata vreo cateva zile da apoi cedeaza si eu am revenit la dimensiunile de dinainte deci imi veneau inelele la fel de bine.
Kimmy sa stapaniti sanatosi caruciorul si sa il foloseasca printesa cu placere. E f fain.
Sursula ms mult.
Uff e vineri azi in sf vine weekendul, azi sper sa mai reusesc sa fac cate ceva curatenie ca maine dupa ce iese Flo de la servici merge mai intai la biserica sa vb cu nea Pufulete de botez si atunci va ajunge mai tarziu acasa si tre sa ne ocupam de partea de jos unde e mai mult de frecta mutat etc. Vreau sa ma ajute sa spal aragazul cuptorul si frigiderul, ca ar fi cazul sa ma ocup si de ele asa cum trebuie plus sa mutam mobila si sa lustruim laminatul din sufragerie. Daca reusesc poate dau comanda azi sau maine si pt lucrurile fetei pt pat si in weekend duminica poate il si instalam daca le livreaza rapid acuma sa vedem cum reusim.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 12 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

LA MULTI ANI VIO!!!Sa ai parte de tot ce iti doresti!!!
MARYB-frumoasa burtica!
IRINUCA-n-am vazut pozele cu blondina
CAPRIOARA-te-a durut cand ti-a luat secretia din col?cum asa?Mi-e frica!
MADA-n-am apucat sa-ti spun ca imi place la nebunie leaganul.Si eu caut ceva asemanator.Nu m-am hotarat inca.
SYLVIUTO-foarte neplacuta situatie!La ce medic esti la Elias?
ANDREEA-curajoasa nu gluma cu Sibiul!Eu n-am curaj sa merg nici pana la Sinaia:(desi tare as vrea...
PAGURSCHIMAG-ce patanie!!
SUN-o sa punem fiecare cate o strofa din Nichita si cand te intorci vei avea un volum!!Ma bucur pentru Galu cea senzuala!
JJOVANA-vor sa nasti la doar 37 saptamani?de ce?
DIDI-sunt de acord cu tine cu no-spa-ul.Nici eu nu iau.Astept sa treaca contractia singurica,ca doar citii ca sunt normale.
KIMMY-foarte frumos caruciorul!
A.CICEL-BAFTA LA SPITAL!
DMA-am crezut ca intrebi despre pulsul tau,pt ca eu am pulsul 121/min.Uneori nici nu pot sa ma odihnesc,atat de tare imi bate inima,dar dr a zis ca e normal .La bebe-e in limitele acceptate.
DANA-Doamne ce veste ingrozitoare...la doar 28 de ani...D-zeu sa-l odihneasca in pace!suntem alaturi de voi!

Sursula31+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Fetelor , inca o data mii de multumiri pentru urari, sunteti niste dragute
FLO, pe dozator am dat 3,5 mil si sunt foarte multumita. Initial am vrut sa fiu economa si am luat unul de la Realm, in 5 zile eram cu el inapoi,nu prea vroiau sa mi-l schimbe, tot ziceau ca mi-l trimit la reparat, dar dupa ce am cerut sa fac reclamatie , si am mai avut tupeul sa cer si numar de inregistrare ca sa-i reclam la protectia consumatorului, totul s-a rezolvat ca prin minune, am dat diferenta si am luat unul mai bun.
KIMMY, foarte frumos caruciorul , imi place tare mult, sa-l stapineasca sanatoasa bebelina!
Off, ma uit la stiri acum ,la reportajul din Afganistan, Oare de ce trebuie sa moara lumea in razboaie? Dana, inca o data condoleante, stiu ca rana din suflet nu se va inchide niciodata, incearca sa fii tare macar pentru bebelusa ta si pentru sotul tau

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

Mergi la inceput

LA MULTI ANI< draga VIO!!! sa fii sanatoasa si tu si BB si sa ai o nastere usoara!
ANNUTZA daca vrei, te trimit eu la o prietena care lucreaza la primarie la chestii din astea cu alocatii si trusouri. ea te va lamuri exact despre ce e vb . si eu vreau sa merg la ea curand, ca sa stiu ce e de facut.daca vrei, o sa vb la telefon cand te hotarasti si te pun in legatura cu ea. e foarte dragutza.

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

DIARUX mie imi tot zvacneste asa pintecul de vreo doua zile , initial n-am dat prea mare importanta, am zis ca e bebe mai agitat, dar apoi m-am intrebat daca nu cumva poa' sa fie si altceva, de-acuma parca prea e de tot! Niciodata nu s-a miscat asa intr-una ! A mai patit cineva asa ceva? E ceva normal sau e cazul sa ne ingrijoram?

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita29+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

Mergi la inceput