Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, am reusit sa mananc o felie de pizza de la Pizza Hut la care pofteam de cateva zile. Doar sa nu o dau afara, ca tare buna a fost.

Hai Michelle, ca razbim noi.

Sper ca Irina C sa fie bine.

Pupic

Bee6+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

bai, tocmai m-a sunat unul de la centrala sa ma intrebe cum am borou, geam , aer, scaun, masina, lucruri de genul asta si mi-a transmis toata legislatia pt protectia maternitatii si tot

deci daca aveti nevoie sa imi ziceti

cu pm pot trimite attachments?

10+

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela@ spune:

Buna sunt Mihaela, din Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

dupa 3 zile de greturi, prietenie stransa cu closetul, etc. azi nu mi-a fost decat dimineata greata. In schimb de la pranz incepand am diaree. Voi ati avut probleme pana acum cu asa ceva? Imi fac griji, sa nu faca rau la bebe!

Ioana

6+

Mergi la inceput

Buna! Sunt Mihaela din Constanta si as vrea sa vorbesc cu viitoarele mamici de pe acest forum.Sunt insarcinata in 8 saptamani si sunt inscrisa la medicul Tica.Adresa mea de mail este: mihaela_tudoran2005@yahoo.com.
Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angellique spune:

quote:
Originally posted by asparagus

dupa 3 zile de greturi, prietenie stransa cu closetul, etc. azi nu mi-a fost decat dimineata greata. In schimb de la pranz incepand am diaree. Voi ati avut probleme pana acum cu asa ceva? Imi fac griji, sa nu faca rau la bebe!

Ioana

6+

asparagus,din cate stiu eu, trebuie evitata diareea, intrucat cea foarte puternica poate duce la avort.Incearca sa mananci niste orez simplu, ceaiuri nu-ti recomand pentru ca majoritatea sunt interzise in sarcina,chiar si menta,dar daca starea de rau continua,mergi la medic sa-ti dea ceva adecvat pentru sarcina. Legat de hainute,si eu imi voi lua tot baby-doll-uri, am deja vreo 2.Inainte nu-mi placeau ca ma faceau grasa, dar acum imi place la nebunie cum se vede burtica prin ele.Va pupic fetelor,aveti grija de voi.Eu de cateva zile mananc paine prajita,cumparata direct la punga,si ma simt tare bine,mai o salata,mai un fruct...

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

angellique, multumesc pentru raspuns...ceaiul de menta chiar e interzis la sarcina? nu stiam, eu in ultimele zile mi-am tratat greata numai cu ceai de menta..nu mult, cate o gurita...dar totusi

Ioana

6+

Mergi la inceput

Eu sunt insarcinata in aproape trei luni si nu am inca nici un fel de probleme. Nu am greturi, nu am stari rele de nici un fel. Ma simt la fel ca si inainte. Credeti ca am sanse sa ma simt in continuare la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

ceaiul de menta nu este sub nici o forma interzis in sarcina. este trecut la "in cantitati limitate" tocmai pentru ca poate provoca constipatia care nu e chiar de dorit. dar in caz de diaree se poate folosi. asparagus, mai poti manca pilaf, orez in general, gratar de pui, paine prajita, lucruri uscate (saratele, sticks-uri, etc), morcovi fierti, banane, etc.
evita doar fructele si legumele crude, cartofii, rosiile, etc. trebuie sa treaca diareea.
edit: cristi, scuze ca am uitat sa iti raspund, pe PM nu se pot trimite atasamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Fetelor ...traiesc sau ...vietuiesc mai bine zis.Zilele mele sunt toate proste , unele mai proaste ca altele.Am fost la spital sapt asta , primele 3 zile unde am fost pe post de mobila , dar moral m-a ajutat.mi-au mai facut eco colegii mei de la spital, marti parca avea 13 mm bebe mic .Maine dimin ma duc si la ginecolog, asa m-a chemat dumnealui.Seara la coafeza sa ma puna pe bigudiuri, fiindca sambata e nuntala care suntem nasi.Intre cele 2 drumuri trec si pe la spital pt o perfuzica noua.
M-am procopsit si cu soacra la noi ...o sa va povestesc altadata...noi nu avem casuta noastra .In fine pe 1 iulie sigur nu mai e cu noi dar pana atunci suport o gramada de mizerii si porcarii dar asta e...vars intr-o sticla de 2 l taiata in camera noastra, nu vreau sa ma auda, si asa ma simt rau.Multumesc ca v-ati gandit la mine...eu doar am incercat sa SUPRAVIETUIESC.
Azi nu am fost la spital, am fost la centrul de perfectionare medicala fiindca ar trebui sa mi schimb stagiul, sa ma duc 2 luni la Fundeni la oncopediatrie si hematologie.Am ajuns din militari in pantelimon degeaba la ora 9 fiindca tantile aveau program de la 11.30 ...am mai stat in parcul morarilor unde am plans si am incercat sa pap juma de banana.Erau acolo o multime de bunicutze si mamici cu bebei ...am plans si am ingurgitat juma de banana doar doar sa reusesc sa-l obtin si io pe bb al meu.
Calitatea vietii mele insa e ZERO.Am 4 kg mai putin decat in prima zi cu bb ,greata e permanenta, varsaturi acide kg intregi de suc gastric zilnic, perfuzie la nevoie..as zice ca m-am saturat, de aia amsi disparut.Sunt zero emotional , doar vietuiesc.

dc e sa va zic 2 vorbe despre mine...numele meu e evident Irina , am 29 ani , am terminat CN Gheorghe Lazar , apoi in 2002 Fac de Chimie -chimie in lb franceza la Univ Bucuresti, iar in 2006 Fac de Medicina Generala la UMF Carol Davila.Din 2006 in urma concursului de rezidentiat sunt medic rezident pediatru.
Dar cel mai frumos "lucru" despre mine este relatia mea cu Radu care in nov implineste 12 ani , iar in 20 august 3 ani de la nunta.Fiecare mic lucru obtinut de noi 2 incepand de la prima seara in care m-a lasat tata la teatru cu el si pana la acest bebe au fost obtinute cu mult mult efort emotional.Speram sa reusim pana la capat.sotul meu e un om extraordinar, a terminat Fac de Electronica la Poli Bucuresti,e un copil fara tata de la 14 ani , care a razbit greu , fara meditatii fara bani, fara sprijin moral sau material.Relatia noastra este cea mai mare realizare de pana acum si bebe ar fi ceea..ce ne lipsea.Imi este insa atat de greu uneori incat ...mi se innegreste imaginea si nu stiu incotro sa o apuc.

altadata o sa va mai povestesc.Ma simt flatata de atentia voastra si va multumesc din inima...sunt pe aici , va citesc.inca o data va multumesc

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Irina&year=2009&month=1&day=21&babycount=1"

Mergi la inceput