Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca incearca asa:
www.sinergyest.ro
Regulamentul trebuia sa fie o anexa a contractului. doar ca ei nu ni l-au dat nici in zi de azi. Ceilalti proprietari nu au de unde sa viseze ca nu pot pune nimic pe fatada. Noi stiam, e drept. tot noi am fost primii care am montat antena, dupa care s-au luat si ceilalti.
E bloc nou si nu vor sa fie o tiganie cum e la blocurile vechi, fiecare isi inchide balconul cum vrea, antene, si alte chestii. Nici in Italia nu-ti da voie sa faci asa ceva. se pare ca iti pot impune, ca in decurs de cativa ani sa nu atingi fatada. pe urma....faci ce vrei.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, adevarul este ca ar arata cam urat blocul cu tot felul de antene si alte chestii.
Dar este in afara orasului ?
Ca nu prea vad case in zona ; e teren viran.
Zona este in expansiune ?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

la noi in regulament au trecut ca n-ai voie sa intinzi rufe "vizibile" in balcon si culoarea si forma presurilor de la usa- si a fost facut acu douaj de ani .ma rog, de alea nu prea se leaga ( si noi suntem aci in ilegalitate ca am citit asta dupa ce-l cumparasem si nici c-am mai luat altul), dar atat ti-ar trebui sa indraznesti sa-ti pui alta usa decat a vecinului sau sa o spoiesti alta culoare....ca sa aprobe sa inchida balcoanele a durat vreo 4 ani pana s-a votat la "adunarea generala a propitarilor" in primu an s-a propus, al doilea s-au anlizat ce s-ar putea face si tot asa, abia in anu 4 s-a decis exact ce si cum...si toti sunt obligati sa respecte ce e scris acolo: ce culoare, ce material, cate fereste, etc

eu una sunt perfect de acord cu astea ca prea sunt "pestrite" blocurile in romania...

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

la noi in regulament au trecut ca n-ai voie sa intinzi rufe "vizibile" in balcon si culoarea si forma presurilor de la usa- si a fost facut acu douaj de ani .ma rog, de alea nu prea se leaga ( si noi suntem aci in ilegalitate ca am citit asta dupa ce-l cumparasem si nici c-am mai luat altul), dar atat ti-ar trebui sa indraznesti sa-ti pui alta usa decat a vecinului sau sa o spoiesti alta culoare....ca sa aprobe sa inchida balcoanele a durat vreo 4 ani pana s-a votat la "adunarea generala a propitarilor" in primu an s-a propus, al doilea s-au anlizat ce s-ar putea face si tot asa, abia in anu 4 s-a decis exact ce si cum...si toti sunt obligati sa respecte ce e scris acolo: ce culoare, ce material, cate fereste, etc

eu una sunt perfect de acord cu astea ca prea sunt "pestrite" blocurile in romania...

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

andiaroro ai dreptate:sunt "pestrite" blocurile in Romania...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da, de usi si presuri am uitat. Nu ne putem atinge nici de geamuri, pe interiro pot sa fie orice culoare, dar in afara musai albe. Nici haine nu avem voie sa intindem pe ata, cum se practica la noi. si multe alte rahaturi, dar care sunt importante.
Pai tocmai, ca au vazut cum sunt blocurile noastre si de aceea au bagat regulamentul asta.

Toanca suntem cam la marginea orasului...dupa ultimul rand de blocuri comuniste, sunt vreo 3 randuri de vile, niste blocuri ale lui O. Tender si astea ale noastre. acum in stanga si dreapta e mare santier...vreo 4 firme fac ditamai blocurile.
Prin fata blocului nostru va trece o artera importanta, cica atunci va creste mai mult valoarea ap., dar eu nu prea cred....va fii praf, galagie, vai de viata noastra. oricum, mie mi-ar conveni sa creasca, caci urgent il vand.

merg dupa pitic, si in parc cu noi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Ce chestie...acum am sunat a hotelul Flora care e in mijlocul statiunii Mamaia si am intrebat cat e o camera si mi-a raspuns 140 lei.. Am sunat la hotel Doina si e 130 lei camera. pai atunci cum naiba acum 5 ani am platit pt camera 180 lei? .
Dar nu au camera la Flora, sunt ocupate toate pana in septembrie, iar la Doina sa mai sun ca nu stie.
Pai la preturile astea caut hotel in Mamaia, eu ma gandeam ca o camera la hotel e peste 300 lei .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Salutare de la Cluj,
Matinala sunt, invat deja de ceva timp. Sper sa-mi fie cu folos ca altfel...
Irina bine ca ati facut toate analiele acelea si au iesit bine. Ptr. fibroza chistica si lui Tudor i-au facut anul trecut.
Giova am vazut pozele, frumos ati petrecut in Italia, le-a vazut si sotul si i-au satrnit amintiri. Imediat dupa casatoria noastra, acum 5 ani, a avut un contract de munca in zona, Trento, comuna Lavis. Zicea ca e f. asemanator peisajul, mi-as fi dorit sa-l vad si eu, dar at. eram f. indragostita si dupa 2 luni l-am adus acasa. Acolo au stat si cumnata cu familia 3 ani dar acum au revenit si ei in tara.
Bianca o tii din concediu in concediu ce-ti pasa.
Cosmi sanatate, sa sacpi cat mai repede si fara injectii.
Fetelor eu citesc tot, evident Irina m-a binedispus teribil cu descrierea operatiunii caca, dar pur si simplu nu apuc sa scriu, asta pana pe 15 iulie cand am examenul.
Tudor e bine, cam bataus, sper sa treaca si asta, a inceput sa si primeasca de la alti copii asa ca sper sa se calmeze.
Maraki ai arsh copilul? E f. inalt Angelo intr-adevar, cred ca cel mai inalt.
Giova astept sa scrii cum a fost si-n Debrecen, din 22 iulie sper sa mergem si noi o sapt la Hajdu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Silvia am tras si eu un ochi la imaginile cu hotelul unde veti merge. Super ce sa zic, arata bine de tot. Sa aveti un concediu placut si cat mai relaxant. Nu te mai tot stresa cu kg., arati f. bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sal fetele

eu am stare de rahat....nu stiu ce dracu am ca parca s cofuza ametita am greata(nu s gravida)....aseara am luat ketonal dar sincer n am mancat ca n am putut si can sa dorm aseara n am putut m am zvarcolit vreo 3 ore....ce sa va zic parca eram dusa ,incercam sa gandesc clar si nu puteam ...asa m am chinuit toata noaptea......azi dim la fel nu va zic ca imi vine sa si plang...parca acu mi e mai bine.....sa fie de la o pastila de la KETONAL ...a\la reacti adverse cam asa scrie dar doar 1la suta din cei care l au folosit.....

nu stiu dar is varza

Mergi la inceput