Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (292)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, scuze, da dreptunghiul ala mare este piscina.
Ce salariu mare...mi-ar conveni si mie pentru 2.5 ore de munca....

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

sincer, eu nu cred ca are atat...poate se combina suma ce o ia pe alea 2 ore cu vre-un ajutor de la primarie ceva.
O educatoare are in Franta un salariu brut de 1300 de euro (in jur de 1000 net) pe luna si cele ce ies la pensie 2400 brut pentru 8 ore pe zi http://www.cidj.com/Viewdoc.aspx?docid=301&catid=1 ( ca sa vedeti ca sumele nu le-am scos din buzunar). ntamplator, am vazut foaia de salariu a lui tanti lui Alex ( trebuia sa-mi dea niste facturi si ii daduse si fisa ei de sal cu ele si mi-a dat-o din greseala si pe aia) si avea cam 1250 net in conditiile in care lucreaza de la 7.30 dim la 18.30 seara 5 zile pe saptamana si am mai vazut si o emisiune tv cu o inva care avea 1500 pe luna si pov cat ii era de greu. din cate stiu eu sal in fr si italia sunt oarecum similare si n-am timp acu de facut cercetari pe net cu cat sunt platiti si in italia, dar eu cred ca se combina mai multe lucruri pt banii aia ai ei....ca altfel ar insemna ca ia 3000 pe luna net sau min 2500 net ( pe considerentul ca la mai multe ore iei mai putin), ceea ce mie mi se pare mult pt o educatoare chiar si in vestul salbatic-nu ca nu le-as dori eu sa nu ia, dar din pacate in invat nicaieri nu e bine platit.

Irina- am mustacit la faza cu macaraua....ni ne gandeam la un mom sa-i luam o olita masinuta, dar ne-am linisit repede ca ne-am gandit ca s-ar putea sa o confunde apoi cu alea jucarie....si pe alex la apucat facutul la olita, brusc, de doua zile de dragul trasului apei dupa si ca facem dusulet...

Examenul ala nu s-a facut nici in fr pana acu vreo 2 ani si a fost mare tambalau pana sa fie obligat

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata am venit....cica am rinofarigita cu amigdalite purulente si ceva otita asa ca....maine am examen

noi la mare cred ca pe 30 plecam astept sa ma sune tipa aia cu biletele ,bani i am dat mai ramane sa mi dea biletele si..indicatiile

GIOVA faine poze ,super vacanta
BIANCA n ai ce face la saturn e un plictis total..
IRINA sa stapaniti sanatosi casa ....vezi ca la casa noua vine...barza
MARAKI nu mai zici nik?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pe langa reclama de la Pampers, a aparut si la Mitsubishi colt. bai dar nu mai scapam de reclamele astea idioate.

eu am luat piticul de la gradi si ne-am dus in mall. l-am dat pe trenulet, a sarit la trambulina, am mancat la fast food si spre casa cu noi.
daca tot e urat si ploua afara, am stat inauntru. Noroc ca a fost cuminte marco.

Ana atat stiu ca educatoarele platite de comuna(primarie) sunt mai bine platite decat celelalte. regiunea Trentina e autonoma de restul Italiei. au si o groaza de legi tampite, dar si multe beneficii. Nu i-am vazut fluturasul tipei cu salariul, dar nu vad de ce ar minti.
Toanca ati pus gazon pe langa piscina?era beton pe acolo? sau pamant?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi tu faci injectii??? Am o prietena care a avut in nenumarate randuri amigdalita purulenta si....Penicilina scria pe ea!!! Ce nasol si cu otita, te dor urechile nasol? Toate bubele sant in curul babii..asa se spune.....insanatosire grabnica si bafta maine
Giova pai stii cum e...rar sa iti spuna cineva cat castiga cu adevarat Si eu am 570 dar sant platita ca ma duc fara libere, e problema mea cum imi calculez timpul si pot termina treaba...salariul pt 12 ore la rest. este intre 1000-1200 pe luna pt personal.Italienii vin in Germania sa munceasca pt ca la ei ar lua 800 pe luna pt 12 ore la rest. si oricum pe convine ca au apt asigurat de patron, mancare asigurata...
Azi nu a vrut sa doarma fii-miu dupa-masa, nu a vrut sa-i pun pampers si pantaloni asa ca nici eu nu l.am pus in patut ca daca face pe saltea am pus-o! In final a iesit afara cu Giorgos, se mai duce si pe la bunici asa ca eu m.am apucat de o ciorbita

Irina ce faza super tare cu paharul

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvie, cu mancarea tot aceeasi pozitie o avem...ce sa-i fac, nu este pofticios deloc, pot sa mananc orice in fatza lui, daca nu vrea asta e....eu il tin in scaunul de masa, daca vad ca nu vrea gata! jos cu el!!! a crescut si nu il mai pot pacali daca intr.adevar nu vrea sa manance...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

fetelor ma contrazic cu o prietena: nicotina nu este in tutun??? e substanta separata care se baga in tigari ca sa creeze dependenta?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

marakinu fac inca injectii dar ....pb e ca am mai avut mai demult asta si mi a zis aia ca s sensibila la curent si as nu stau in aer conditionat...se pare ca nu mi a da nici dr de familie tretamentul propice si nu facea deact sa nu mai pot respira...urechile?m am tavalit pe jos

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun: pe 16 iunie a implinit Munchen-ul 850 de ani Oare cati ani are Bucurestiul? Eu am ramas masca atunci cand am auzit la radio 850 de ani!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am un somn in mine ca imi vine sa mor Am fost la kaufland la cumparaturi si ne-a prins o ploaie...cu gheata. Nu faceau fatza canalele sa duca apa. Pana am ajuns acasa s-a oprit cat de cat. La casa nervi si draci, bonurile de masa valabile luna trecuta din 8 iunie nu mai sunt acceptate la ei . Asa ca a trebuit sa scot bani din buzunar. Special m-am dus la Kaufland ca acolo da de toate pe bonuri nu doar mancare.
Maraki, nicotina e substanta activa din tutun, exact cum din mac se extrage opium. E super inalt Angelos, eu demult ti-am spus ca se vede clar in poze ca e lungan.
Irina, m-am distrat de ispravile lui Mario cu olitza. Si eu as vrea Mamaia dar unde naiba sa stau?. Azi am vb la o vila din Eforie unde a stat sora mea o noapte cand am mers in Bulgaria ( ei au plecat pe zi sa nu conduca noaptea). Camera faina, frigider, baie in camera, TV, AC, un pat matrimonial, 1 pat simplu la pret de 100 lei. Partea nasola e ca e la 10-15 min de plaja. Dar Eforie e mai aproape de Mamaia. Naiba stie ce facem, de mers am hotarat ca mergem acuma sa vedem si unde. Poate oprim in Mamaia la cheie vedem ce ne ofera si daca nu ne convine mergem in Eforie. Habar nu am unde vom sta. Vedem. Important e ca voi face baie anul asta din nou in mare si chiar nu speram
In octombrie mergem la Felix ala va fi concediu de odihna.
Giova, asta e situl la Hajdu http://www.hajduszoboszlo.hu/digitalcity/domainstart/hajduszoboszlo_.jsp?dom=AAAACWTC . Daca vrei sa scapi de suzete numai sa le ascunzi ca de vorba buna nu cred ca reusesti. Le iubeste prea tare sa le lase. Plange 2-3 zile , o saptamana si a uitat de ele. L-ai masurat pe Marco? Cat are? Azi dimineata dupa ce si-a baut laptele (300 ml) l-am cantarit pe Dani si avea 13 kg. A mai pus si Dani pe el ca se simte.
Cosmi, felicitari Biancai, tie sanatate multa. Eu am luat cand am avut amigdalita purulenta Augmentin , mi-a trecut dar am facut ciuperca de la el, cu toate ca am luat ceva tocmai sa nu fac
Irinatunza, chiar ca face des Sabina kk. Deaia nu pune pe ea. Of..de ce nu pot sa am si eu asha organism Bine ca ati eliminat bolile urate si e sanatoasa. Copilul unei prietene are alergie la lactoza ...cand era bebe si nu au stiut ii iesea niste pete pe el cand manca lapte sau produse derivate.
Copiii vostrii isi rup bubele de pe corp? Dani toata ziua aia face, are o buba la picior de vreo 3 sapt pe care zilnic o rupe si nu am ce sa ii fac. Si normal ca nu se vindeca daca si-o tot rupe. Eventual daca ii leg mainile la spate . Nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla cand va avea boli de copilarie, cred ca nici nu o buba nu va ramane nerupta.
Seria intrebarilor "di ce" au continuat si azi...
-Dani hai sa mergem sa ne imbracam
-Di ce
-Ca sa mergem la kaufland
-Di ce
-Ca sa facem cumparaturi
-Daaaa?
-Da
Alaltaieri i-am cumparat din Real 3 carticele de povesti... Capra cu trei iezi, Alba ca zapada si Scufita rosie. Le avea Sandra dar alt format. Astea au 16 pagini, 8 file, cu poveste si niste imagini superbe la 3.99 lei bucata. Ii plac foarte mult si le rasfoieste si cand e la Alba ca Zapada canta "Aho=aho"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput