despre varice
hei fetelor!!!!!! voi nu mai vb nimic de varice Medeea de exemplu cat a costat interventia la Proestetica si ce rezultat ai AVUT ? se lucreaza cu programare prin telefon sau mergi chiar la cabinet din prima .Te rog raspunde ca sunt foarte interesta de cum stau lucrurile.Din gara e departe str. Tudor Stefan cam pe unde vine .ciao astep raspuns
Raspunsuri
cait spune:
Si eu as fi interesata pentru ca vreau sa-mi fac operatia spre toamna primavara dar toata lumea spune sa-ti reapar apoi.asa este?
Cait
Home is where heart is...
staviri spune:
ei nici chiar asa Cait ce sa reapara daca le scoti si chiar de se mai umfla altele mai dureaza ceva ani nu ? ceva ani in care poti face multe lucruri pe are nu le fac acum de ex. sa port o fusta mai scurta vara si bermude fara sa se vada ramele alea pe picioare.Am citit despre Euroclinic din Bucuresti daca cineva care citeste si-a facut interventia acolo(chiva asa se numeste)sa-mi zica si mie please,please mult de tot ca vreau sa stiu costul cat dureaza multe alte detalii eventual poti rasunde pe mail.
mama lia spune:
varicele operate nu se mai refac...apar insa altele, adevarat....daca esti predispus la ele trebuie sa ai un stil de viata adecvat ca sa nu favorizezi formarea lor.
la mine s-a accentuat o vena de un an de zile (am 41 de ani)...inca nu am varice dar voi face cu siguranta...am facut testul Doppler si mi s-a spus ca am vasele de singe dilatatae mai mult decit normal....ce-i drept la mine in familie "se poarta" varicele...ma mir chiar ca nu am facut mai devreme...
am fost la poiclinica de pe Washington si doctorul de acolo mi-a recomandat operarea venei accentuate, care se umfla spre sfirsitul zile, a spus ca o vena bolnava le imbolnaveste si pe celelalte, adica daca singele nu circula cum trebuie pe o vena, exista riscul sa apare aceleasi probleme si pe celelalte...mi-a dat tratament cu DETRALEX, mi-a interzis sa ma ung pe vena, ca o lezez, daca ma doare sa fac dus cu apa rece pe ea si sa tin piciorul ridicat ca sa dreneze singele stagnat...
am citit mult despre operatii, inclusiv cele cu laser....si inclin totusi spre operatia clasica...cea cu laser poate sa nu aiba rezultatele scontate daca vena are traseu lung si cheaguri de singe pe ea....