Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by mihuta

quote:
Originally posted by ancadragoman

Daca punea Sophia mana pe Floris il smotocea rau

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Uite asa smotoceste Sophia ...

mami de Sophia

asa da

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Eu ies ca nu mai pot ,ma doare spatele rau si ma bag la somnic.Noapte buna

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ma tot tin sa raspund cuiva si mi-am adus aminte cui : Miha-papa-tot, in legatura cu dermatita.

La noi se manifesta cu episoade cand apar zone unde pielea este inflamata, rosie in placarde, dupa care intra in remisie si se usuca pielea de deasupra de parca a fost arsa. Nu stiu exact la ce anume reactioneaza, a facut urat de exemplu la suc de morcov crud si la mar crud. Si poate si cand am mancat eu ou. E greu sa-mi dau seama.

Mai rau e ca acum stie sa se scarpine si in seara asta dupa baita cand o dadeam cu crema si-a dat sangele intr-un loc (pielea e foarte fragila in zonele cu pricina).

mami de Sophia

Mergi la inceput

E ziua Adrei si noi n-am stiut ? Cred ca ti s-a urat tot ce se putea ura, dar mai primeste daca ai loc inca o caruta de ganduri bune !!!!

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Mihuta, da, noi avem buba! Pediatra mi-a zis 2 saptamani in casa, eu am citit doar de una. Mai intreb un pediatru sa vad. Stiu ca sunt doar vreo 5 zile in care e contagioasa...
Cristina, ce mai face domnul cu palarie?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

quote:
Originally posted by Vasari

Mihuta, da, noi avem buba! Pediatra mi-a zis 2 saptamani in casa, eu am citit doar de una. Mai intreb un pediatru sa vad. Stiu ca sunt doar vreo 5 zile in care e contagioasa...
Cristina, ce mai face domnul cu palarie?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
Primul orice
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

...doarme...sper cat mai mult...
Maria e OK?

Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu

Mergi la inceput

Daca tot am prins loc in fata, ia sa mai dau drumu la logoree (bine zicea Adina ca sunt vorbareata...).

Saptamana asta e cu nasteri, luni a nascut o prietena tripleti, iar maine are o alta prietena cezariana (cu un singur bebe, Luca) ! Asa ca eu zic ca e o saptamana buna.

In legatura cu vacanta noastra, a fost foarte placuta, intima, relaxata, acum ca ne-am intors chiar mi se pare ca era Sophia mai fericita acolo, ca ne avea sub permanenta observatie si ca au fost paturile mai mici.

Am stat primele trei zile in Viena, apoi am inchiriat o masina si am stat urmatoarele 2 zile in Halstatt si inca 2 in Salzburg. Ultima noapte a fost iar in Viena. Din punctul nostru de vedere a fost o alegere buna Austria, am mai fost de vreo 4 ori inainte in Viena, deci n-am suferit ca nu putem vizita muzee (bine, n-am vazut noi totul, dar macar ce ne-a intersat vizitasem deja), iar vacantele cu stat la plaja nu sunt deloc genul nostru. Sophia a papat numai fructe, dar a acceptat cu placere piersica, afine, prune, caise, in rest laptic de la purtator cat cuprinde...

Si am descoperit 2 chestii extraordinare : 1) scaunul care se fixeaza pe masa este excelent, pentru ca sta cu adevarat copilul la masa (din pacate noi avem acasa masa de sticla asa ca nu putem lua), 2) se poate slabi mancand strudele snitele si carnati ! Cu aceasta cale ii multumesc Sophiei ca nu a stat in carut prea mult si ca ne-a dat ocazia unica sa infulecam in voie si totusi sa slabim carand pretioasele ei 9 kilograme !!!

Am mai aflat ca la nevoie Sophia se misca ! In ultima zi, pe cand faceam bagajele si ma mesageam cu Adina am ridicat ochii si ce-am vazut?... Sophia mea avansase din mijlocul patului (dar nici in ziua de azi nu stiu cum) pana la punga cu cosmetice de la marginea patului, scormonise in ea si se freca fericita pe gingii cu periuta mea de dinti ! M-am simtit usor vinovata, pentru ca singurul lucru cu potential util pe care l-am lasat acasa a fost periuta ei de dinti/gingii. In paranteza fie spus, as fi luat-o si pe asta dar ar fi fost ultima picatura....si ar fi facut poooc geamantanul...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Alina, si cum va simtiti ? Pana la urma ati facut toti trei sau doar Maria ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Mihuta, ce frumos! Oricum cred ca o vacanta in Austria f rar e nereusita (de fapt eu personal nu am auzit pe nimeni zicand ceva de rau...)!
Felicitari pentru kg in minus...dar si pentru Sophia activa! SI mie mi se intimpla in concedii sa slabesc desi maninc mult mai mult decat acasa, dar asta pentru ca si noua ne place sa umblam cat mai mult si sa vizitam cat mai multe locuri.

Poze Radu

Mergi la inceput

noapte buna..si somn linistit puisorilor!

Poze Radu

Mergi la inceput