Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 22
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by mariussimiuc
Apropo de buget...ieri mi-au intrat banii pe indemnizatie+alocatie. 6 luni de alocatie si 3 de indemnizatie.
Da de ce 3 mil indemnizatie??? ca noi primim doar 2
Au intrat banii prima data si am primit 6 lunix2 mil alocatia si 3 lunix 6 mil indemnizatia.As vrea io sa fiu mai cu mot si sa primesc 3 mil in loc de 2.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
iuli-ana spune:
Am revenit pt putin timp...
RODICA,bine ati venit!
Daria papa bine,.Mananca asa:
06 -210 ml lapte
10 -fructe(mar,para,mango,banana)cu branzica/cereale
14 -piure de legume cu carnita/branzica/galbenus(azi l-am introdus,1/4)
18 -180 ml lape
21.30-210 ml lapte+o cupa cereale.
De dormit...hai sa zicem ca de vreo 3 zile doarme mai bine,sta sprijinita in fundulet,nu avem inca dintisori,sunem mari canterete&iubarete...Asteptam poze cu printesa ta!!!Acu' are si fata mea o surioara...mai ales ca e dintr-o zona frumoasa rau!!
Vazut poze ADINA&MIHUTA,frumoase amandoua,frumosi copii,superbe locatii!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by slimatei
va doresc la toate si copilasilor vostri multa sanatate..sa aveti parte de multa fericire si zile senine..
Sa stii ca mie imi lipsesti tare ca nu scrii pe aici mereu!
Si mie!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
iasmi e mai bine, adica nu mai vomita, insa are tot scaune moi. are enterocolita, cred ca a luat-o de la prietenul ei bogdi...care a patit la fel!!
Ma bucur ca sunteti mai bine! Sa ai grija la rehidratare.
logam spune:
Va multumesc fetelor care au votat pentru noi! Avem si noi 24 de ore pe prima pagina!
Pentru cine nu a votat inca puteti aici: http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=3101
Stergeti pauza de dupa www.
Multumim inca o data!
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
slimatei spune:
petro am vazut frumusete
jasmin.. ideea era ca atunci cand iti vin idei strane sa-ti tii mintea ocupata..sa nu mai gandeasca
si acum sa va zic cate un pic si despre sbantuila a mea un pic...daca spuneam azi dimineata as fi spus ca am un copilas super cumincior..dar spre seara asa ce se mai oboseste..nu mai are deloc stare..deja ma cert cu ea care bate mai tare in comp..si bineiteles ca eu bat la tastatura si ea in ecran
jucariile sale nu-i mai plac... tb alte noi..de aste's plictisita parca imi spune si mereu ne certam pe telecomenzi..is cu cea de la Tv in mana pe aiai o vrea..sunt cu cea de DVD..mi-o i-a din mana... are o fortta... s-a mirat pediatra..nu vroia sa stea in brate la ea... se inpunea cu o forza..si zice..mamaaa..n-am mai vazut asa ceva.. deci am un mic hercule in casa ca sa nu va mai zic ce picioare imi da..lu' ta'su daunazi i'a dat un cap in nas i-a dat sangele imediat... si asta pt. ca el dormea deh..la 2 noaptea..dar don'soara vroia joaca....
ce sa va mai spun ..cate un pic pe parcurs ..nu chiar tot deodata..oricum e f. frumos sa fii parinte...
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ram0nica
Da stiu ca ai imaginatie nu gluma! . Pai ce sa fi facut... ii dadeam o palma!
Daca te-ai suparat corectez ce-am scris..."un pic mai pe dreapta"...
Am ...sa nu dai prea tare...
slimatei spune:
fac si eu ca miha... ce-mi dati, ce-mi dati?cap 79
Stefania X2 (22.12.07)eu, broscutz :)
...pe la 4-5 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun ...
rodicamarza spune:
iuli-ana multam fain cred ca prin 2009 va papa si a mea asa.cat despre poze daca ma invata-ti voi ca eu nu stiu mai nik pe calc. sunt incepatoare ha-ha.dar sa nu credeti ca sunt venita din codru pur si simplu nu am avut timp si rabdare pina acum.acum ca sunt toata ziua acasa poate mai invaT SI EU.despre voi am aflat de la sora mea mai mica care are deja 2 pici si e la ,mamici aradene, ca e casatorita in arad.cred ca s-a saturat s-o mai intreb cum papai a ei si sa-mi raspunda da ce crezi ca mai tin minte? si asa am ajuns la voi.........a mea copila doarme de la 10 seara pina la 8-9 dimineata deci o masa o sare,apoi 180-190 lapte 4 ore pauza pe la 12 incercam cu ceva papa cu ling si greata totala si iar pauza nu mai vrea nici lapte vreo 2 ore si tot asa .grea meseria asta de mommy